Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    09. Svibanj 2020. 23:31

pranje robe- ja sam donedavno prala odvojeno robu od male, sa sensitiv praskom i omeksivaca malo... prala bi 40 ili 60 stupnjeva ... sve normalno! 
    Laku noc cure 💗

Trudy
    09. Svibanj 2020. 23:39

U Rijeci oni presvlace bebe, tako da za bebu mi ne treba nista osim stvari za izlazak iz bolnice. Zadnji put je muz to donio kad je dosao po nas. I imala sam zadnji put onu sportsku torbu s more stvari. Kako sam imala carski nisam se mogla saginjat do nje, tako da prakticki nista iz nje nisam ni koristila osim kad bi muz popodne dosao u posjet pa bi ga pitala da mi izvadi nesto.
    Ja sam na pocetki prala odvojeno robicu, onda zakljucila da mi se vise ne da odvajat. Perem s praskastim jer sam citala da se tekuci ne ispiru kako spada.. omeksivac ne koristim (ali ja sam u Ri, nemamo neku tvrdu vodu bas).
    Laku noc curke 😊

yvette
    10. Svibanj 2020. 02:22

Hvala vam curke 💕
    Pcelice nisam znala da si i ti imala takvu situaciju, rekla bih i goru s obzirom na dva sprovoda za vrijeme trudnoce. Mi smo isto bile bliske. Ja sam preselila kod nje sa 16 i zivjele smo skupa nekoliko godina dok nisam pocela zivjeti sa sadasnjim suprugom. Drzim se, puno sam bolje jer sam sada vec svjesnija da je to prirodan slijed dogadaja u starosti te da je otisla mirno i nije bila sama. 🙏💕 Pocela sam moliti za nju i to me dosta smiruje.

Mila7
    10. Svibanj 2020. 03:52

Sad kad mogu spavati ja vilenim 🥴, al bebac mi je toliko aktivan da me stalno budi. Ja se ne sjecam da me ikad prije tako bebino udaranje budilo. Ugl neka on mlati, barem se ne brinem ali preko dana mogu zaboravit na spavanac, bit ce veselo🤭.
    Nadam se da nas nema puno budnih i da cete se uspjeti naspavati 😘

Leonie90
    10. Svibanj 2020. 04:43

Ja sam gledala u 1.40, nije bilo budnih, zaspala oko 2 i evo prije pola sata se probudila, otisla polako na wc, popila mineralne i mislim si da cu izludit ako ovako bude svih mjesec dana 🙈 a danas preko dana nisam nista odspavala. 
    S druge strane kad dodje bebica, mi cemo vec biti uhodane u nocna budjenja.. ili? 😂😂

Rose1
    10. Svibanj 2020. 06:31

Curly, Trudy, Mrvicak, Kaktusica, Trancie i sve cure puno hvala na savjetima😘
    Idem jos malo spavati, ako uspijem. Probudila se u 5 pa 6ipol. Danas cak u komadu spavala

💙

Rose1
    10. Svibanj 2020. 06:33

Leonie90

Ja sam gledala u 1.40, nije bilo budnih, zaspala oko 2 i evo prije pola sata se probudila, otisla polako na wc, popila mineralne i mislim si da cu izludit ako ovako bude svih mjesec dana 🙈 a danas preko dana nisam nista odspavala.
    S druge strane kad dodje bebica, mi cemo vec biti uhodane u nocna budjenja.. ili? 😂😂

Hahaha i meni se cini da hocemo, vise ni ne znam sto je spavati bez buđenja...

💙

ena0206
    10. Svibanj 2020. 07:04

Dobro jutroo krafnice.. Čestitke svima koje nedjeljom pune tjedne.. ❤️
    Ja ne znam jesam spavala sve zajedno 2-3 sata..
    Sanjala sam da sam usla u forum i da se zmya nije javljala par dana i da smo svi cekali da se javi.. Kad se napokon javila, napisala nam da je rodila, da je sve bilo super.. Da je odusevljena cila.. Da se nije mogla prije javit jer je sve bilo iznenada i bila je u strci. 🤣🤣🤣 

Mokvica
    10. Svibanj 2020. 07:15

Jutro curke! 
    Jučer nisam bila na forumu pa sam sada čitala zaostatke, srećom jučer niste bile prekrivene, 20-ak stranica, to sam lako savladala. 😉😁
    Žuža sretan rođendan sa zakašnjenjem! 🥳🎉
    Rio, Pepili, Ena čestitke na jučerašnjim velikim punim tjednima! 🎊🎉
    Dora hvala za preporuku za bočice. Ovih dana sam baš čitala savjete za bočice tak da si mi došla ko naručena. 
    Vrapčići, Rio, Zmya super izgledate!
    Mocho i tvoja bušica je slatka, ali pesonja mi je odvukao pažnju, premedeni je. 🤗
    Kaktusice prekrasan pogled! 😍😍
    Yvette moja sućut, stvarno mi je žao zbog bake. Budi jaka zbog bebice, a baka će paziti na vas odozgo. 
    Mrvičak pomalo ti zavidim, ja bih bar na dan-dva dolje da mogu..
    Dana meni moji prekjučer donijeli lubenice, bila je tako fiiinaaa. Jedva čekam da im baš počne sezonu. 🍉
    Danas opet idemo na selo, malo roštiljanje i druškanje pa vas čitam večeras ili sutra. 
    Želim vam svima lijepu nedjelju!
    I da, čestitke curkama koje danas pune tjedne! 😘

• Bebac24
    10. Svibanj 2020. 07:50

Drage moje, svima od reda zelim sretan Majcin dan 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
    Pogotovo nasim mamicama lavicama dori i curly,
    Niste ni sanjale da cete vecvza ovaj majcin dan biti prave majke sa bebama vani ❤️❤️❤️❤️❤️
    Ja sam cak i spavala, stim sta sam mislila da nema sanse posto sam jucer 2x isla spavati.
    Sad se istusirala obavila depilaciju i 3kg laksa, obukla samo haljinicu a vani nema sunca 🤭😭😭😭
    Curke slike su vam baaas lijepe ❤️
    Sretno svima koje pune tjedne 🐞🐞🐞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.