Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 20:37

Zmya jako lijepo izgledaš! Baš si zgodna! 💞💞💞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    09. Svibanj 2020. 20:38

Ja planiram sve u jedan ruksak stavit 😁

Trancie
    09. Svibanj 2020. 21:02

ajmo opet nanovo jer mi se sve izbrisalo ,a roman sam napisala 🤣🤣🤣
    Yette iskrena sucut zbog bake, sigurno da je tesko, ali misli na bebicu kojq brzo dolazi
    Kaktusice divan pogled , samo uzivaj!! Da ruze su divne, rastu kao grmlje!
    Rio divna si i ti i cheescake ( obozavam ovaj jest) 
    Dana odlican pogled i pizza 🤩🤭
    Zmya izgledas predivno... bas si zgodnica 💗
    Bebac super ste vi to, ja se bojim svojoj to predlozit jer je ne bi mogla vratit u svoj krevet i sobu lako 🤭🤣🤣
    Mi smo cijeli dan u djiru, sad se okupale pa ce spavanac !!! 

zabrinutakata
    09. Svibanj 2020. 21:04

Drage moje imala sam molarnu trudnocu u 10om tjednu stalo srce kucati i morala na kiretrazu, jel kojoj beta iza kiretraze pala na 1.2 padala je bas lipo  meni je pala na taj 1.2 i vise nisam isla jer je ovo krenilo obo ludilo,sad idem u ginekologa na pregled utorak malo me bas strah 🙈  radimo na bebi sad me bas strah da mi se nebi ta mola opet vratila…molin vas iskustva...ode ste najaktivnije zato pisem...

dana130
    09. Svibanj 2020. 21:06

Rose ovo nam je ful blizu, fore na zvjezdarnici 😘
    Pepili, a tu smo i imali okupljanje prije vjencanja, jer  vec skupa zivjeli, samo aad nismo mogli skroz unutra, pa nam posebno drago mjesto ❤️
    Vrapcic, brvao za muza. Sjecam se da si spominjala te stolice iz kazalista 🥰
    Trudy a bas nam dosao gust.mislimeni svaki dan dode gust 😂
    Ena cestitke na 35 😘😘
    Ena, rose moja masina ima da mogu staviti program pola masine,a i mogu smanjiti centrifugi, tj. Okretaje
    Zmya, na ovoj slici gdje psica drzis nebi n irekla da si trudna, top izgledas 🥰🥰
    https://ibb.co/Ws9KcPt sad se castim s ovim 🤤 jagode nisam stigla slilat, hahaah

Baby girl 💜

Rose1
    09. Svibanj 2020. 21:08

Trudy

Sve???!!! Kako? Oni chicco zauzmu skoro cijeli ruksak...to ocito iskusne cure znaju😉vidim da cu i ja to onda sve smanjiti na minimum

💙

• Bebac24
    09. Svibanj 2020. 21:09

Trancie

ajmo opet nanovo jer mi se sve izbrisalo ,a roman sam napisala 🤣🤣🤣
    Yette iskrena sucut zbog bake, sigurno da je tesko, ali misli na bebicu kojq brzo dolazi
    Kaktusice divan pogled , samo uzivaj!! Da ruze su divne, rastu kao grmlje!
    Rio divna si i ti i cheescake ( obozavam ovaj jest)
    Dana odlican pogled i pizza 🤩🤭
    Zmya izgledas predivno… bas si zgodnica 💗
    Bebac super ste vi to, ja se bojim svojoj to predlozit jer je ne bi mogla vratit u svoj krevet i sobu lako 🤭🤣🤣
    Mi smo cijeli dan u djiru, sad se okupale pa ce spavanac !!!

On od 11 mj spava kod nas 🤦‍♀️🤦‍♀️ kako je imao upalu pluca, pa ja povracala stalno nisam imala snage zaspat sa njim kod njega i seliti se u svoj krevet. A sad trenutno njegova soba je krcata stvarima pa kroz ovaj tjedan je spremamo i onda se nadam kroz 10tak dana da se seli u svoju.
    Sad i guatam jos malo da je uz mene ❤️

Rose1
    09. Svibanj 2020. 21:10

dana130

Rose ovo nam je ful blizu, fore na zvjezdarnici 😘
    Pepili, a tu smo i imali okupljanje prije vjencanja, jer vec skupa zivjeli, samo aad nismo mogli skroz unutra, pa nam posebno drago mjesto ❤️
    Vrapcic, brvao za muza. Sjecam se da si spominjala te stolice iz kazalista 🥰
    Trudy a bas nam dosao gust.mislimeni svaki dan dode gust 😂
    Ena cestitke na 35 😘😘
    Ena, rose moja masina ima da mogu staviti program pola masine,a i mogu smanjiti centrifugi, tj. Okretaje
    Zmya, na ovoj slici gdje psica drzis nebi n irekla da si trudna, top izgledas 🥰🥰
    https://ibb.co/Ws9KcPt sad se castim s ovim 🤤 jagode nisam stigla slilat, hahaah

Odlicno, mi smo tamo cesto u kafic isli😉
    Hm, mislim da moja masina to nema
    Lubenica❤

💙

09. Svibanj 2020. 21:11

Rose1

Trudy

Sve???!!! Kako? Oni chicco zauzmu skoro cijeli ruksak…to ocito iskusne cure znaju😉vidim da cu i ja to onda sve smanjiti na minimum

Ne nosiš cijelu kutiju. Izvadiš ih iz kutije, staviš i vrećicu pa u torbu. 

Rose1
    09. Svibanj 2020. 21:21

mrvičak

Rose1

Trudy

Sve???!!! Kako? Oni chicco zauzmu skoro cijeli ruksak…to ocito iskusne cure znaju😉vidim da cu i ja to onda sve smanjiti na minimum

Ne nosiš cijelu kutiju. Izvadiš ih iz kutije, staviš i vrećicu pa u torbu.

Oki, ja mislila sve uzeti u bolnicu, a u rađaonu jedan

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.