Bebac24, Pepili da, u pravu ste. Sve se mislim ali pametnije sada nego kasnije.
Rose1 Drzin fige 💓
fenjer sitila san se da si ti pisala o tim problemima. Pametno zboris, mozda najbolje da oden sada i pokusan sprijecit sta se sprijecit da. Cim ja vidin kvar, nije za zezat se. Sve san se bojala radi corone i cile situacije, ali i tableta posli popravka, jer mi mozak stane cin se sitin zubobolje. Hvala ti na savjetu, zvat cu sutra pa otic to rjesit. Nez samo smiju li u trudnoći koristit anesteziju pri popravku
Bebac24, Pepilida, u pravu ste. Sve se mislim ali pametnije sada nego kasnije.
Rose1Drzin fige 💓
fenjersitila san se da si ti pisala o tim problemima. Pametno zboris, mozda najbolje da oden sada i pokusan sprijecit sta se sprijecit da. Cim ja vidin kvar, nije za zezat se. Sve san se bojala radi corone i cile situacije, ali i tableta posli popravka, jer mi mozak stane cin se sitin zubobolje. Hvala ti na savjetu, zvat cu sutra pa otic to rjesit. Nez samo smiju li u trudnoći koristit anesteziju pri popravku
Ne moras se bojati korone, kod njih je sve to dobro organizirano. Nema nikog u cekaonici, prije nego ulazis unutra zoves da provjeris jel smijes uci, kad udes dezinficiras ruke. Stvarno samo zubarica i ja smo bile unutra, vjerujem da je svuda tako jer je rekla da ima uputu da joj se ne smiju 2 pacijenta mimoici. Za anesteziju vjerujem da mozes dobiti, to je lokalno pa ne smeta nicemu. Meni nije dala, meni je bilo gore doma nego kad je ona kopala po zubima tak da nisam ni trazila 😂
.
Pepili ajme trudovi 😢 koliko dugo su ti trajali?
Bebac24, Pepilida, u pravu ste. Sve se mislim ali pametnije sada nego kasnije.
Rose1Drzin fige 💓
fenjersitila san se da si ti pisala o tim problemima. Pametno zboris, mozda najbolje da oden sada i pokusan sprijecit sta se sprijecit da. Cim ja vidin kvar, nije za zezat se. Sve san se bojala radi corone i cile situacije, ali i tableta posli popravka, jer mi mozak stane cin se sitin zubobolje. Hvala ti na savjetu, zvat cu sutra pa otic to rjesit. Nez samo smiju li u trudnoći koristit anesteziju pri popravku
Smiješ dobiti anesteziju jer je to lokalna aplikacija. Ono što se kao ne smije je upotreba zubnog rentgena jer zrači (Iako novi uređaji stvarno zrače minimalno ,toliko se čovjek ozrači prirodno u jednom danu)al se ipak zubari ograđuju kod upotrebe...
Sreća mamina
Dobrodošao
Sretan Majcin dan svima, a pogotovo vama koje vec jeste uz svoju djecu: dora, curly, kaktusica, mrvicak, pepili, mila, zvonkica, bebac, i molim vas oprostite ako sam nekoga zaboravila. Takodjer cestitam pune tjedne svima 😍
Mila- i ja sam bila spavalica, ali vec sam zaboravila sto to znaci. Moja prijateljica je cijelu trudnocu provela na komplikacijama i cijelu trudnocu je provela kako kaze spavajuci, tako da je njoj to bilo najgore kad je bebica dosla 🙈
Curke, sretna vam nedjelja, puno tjedni i Majčin dan. ❤️❤️
.
Propusnice - sada mi je jasno zašto su nam dali propusnicu, jer ih ukidaju. Super, haha bezveze se mučila i molila.
.
Pepilli - ti se polako spremaš, moglo bi to svaki čas. Sjećam se s Davidom da sam takve epizode imala dva dana prije poroda, prvi dan slabije, drugi dan duže i jače, a treći dan u noći krenuli pravi i jaki trudovi.
U sigurnim si tjednima, sve imaš spremno, sada samo čekanje.
Sretan Majčin dan svim mamama ❤❤❤. Pratim popise za bolnicu. Ima tko da ce u Vinogradsku?
Btw, cure, jel vas strah vaginalnih pregleda? Da ne potaknu nesto prerano? Citala sam da se to moze dogodit, a meni uvijek vaginalno mjere cerviks pa me strah...
Jel mi moze tko opisati trudove🙈 ja se vec danima cudno osjecam, imam kao menstrualne bolove i bolove u trbuhu (ali to od bebinog guranja) i bojim se da necu na vrijeme prepoznati da se nesto dogada
Ja sam pitala za tusiranje nakon poroda cisto zbog tog sto ce vrlo vjerojatno biti 40 stupnjeva vani 😎😎 i onda jos ta sva "tekucina" poroda uhhh ne veseli me. A koliko se poznam, mislim da koliko god jadna bila od samog poroda da bi mi tusiranje pomoglo da dodem k sebi
[link=https://lilypie.com][/link]
Lux kriteriji padaju nakon poroda 🤣🤣🤣🤣i grudi na izvolite, dojenje ... sve to bude normalno... meni je eto stvarno lose doslo nakon par sati, da sestra nije bila blizu slomila bi se pri tusiranju!! A kao na prvu sam mislila ok sam... ali dug porod i krvarenje i aj ca....
Dana sadili su moji jedne godine te mini dinje... ali vece se vise isplate , lakse ih brat i sve!! Ali meni to nema odavno ukusa kakve su prije bile!
Jel mi moze tko opisati trudove🙈 ja se vec danima cudno osjecam, imam kao menstrualne bolove i bolove u trbuhu (ali to od bebinog guranja) i bojim se da necu na vrijeme prepoznati da se nesto dogada
Vjeruj mi da ćeš prepoznati. Trudovi baš bole, kada krenu pravi, boli od leđa, ne možeš ga prohodati.
Ja sam imala menstrualne grčeve. Nisu na kraju zaključili otkuda. To se događalo od 28.-29.tt. Očito je bilo širenje maternice u pitanju
Sortiraj odgovore
Najstariji