Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    10. Svibanj 2020. 10:07

Jutro :) pratin vas svakodnevno i sve upijan 😅 sretan vam Majcin dan 🤗💓 pogotovo CurlySue i Dora4 😌
    Tila san se posavjetovat s vama vezano za zubara u ovim tjednima u kojima se nalazim. Bogu hvala, zubi mi zasada ne stvaraju probleme, ali san vidila na osmici kvar. Mislin se jeli pametno izlagat se popravku zbog corone, a i zbog straja da ce me nakon popravka vjer bolit (a nemas si cime pomoc osim lupocetom koji je slab) 
    mozda zvuci blesavo, ali iman ja jos jahat do termina, ako Bog da.. Valjda zub nece otic skroz dotada. Nisan pametna, pa ako neko ima iskustva ili misljenje, bila bi zahvalna 😌🙋‍♀️

Pepilli
    10. Svibanj 2020. 10:11

Sretan majčin dan svim mamama tu, espešli  Curly i Dori. 
    No znate kako se kaže, kad  žena sazna da je trudna postaje mama, tako da je na neki način svima danas poseban dan. 
    Čestitam svima koji su danas napunile tjedne! Ide to brzo,ne ? 😂🥰🥰
    -
    Moja noć je bila opet ko iz horrora, probudila se u 2 u trudovima, prehodala cijelu kuću x puta ,došla smirivati malu u krevet n puta, tatu neće, pregledala torbe, molila se Bogu da još malo ostanem cijela, molila Gustu da se smiri ,skakao je unutra ko na trampolinu... do pol5 sve stalo ,pa sam uspjela odspavati... 
    Već sam se pobojala da ću na majčin dan  postati mama i da neću uspjeti dovršiti kolače za svekrvu i mamu 😂😂
    Molim si dijete da se strpi do sutra, samo da dobijem uputnicu za rodilište 😂😄😄
    Gledajući iskustva mama koje su takodjer rodile zaključila sam da ipak ne trebam 5 spavaćica pa sam 2 izvadila i izvadila trećinu Chicco paketa..  Ko bi reko našlo se mjesta za dva kroasana i izotonik,ko i mali neseser sa putnim pakiranjima hig.pizdarija... iz ruksaka sam izbacila taj neseser ,ostavila si samo gel za tuširanje i četkicu i pastu za zube jer mrzim imat zmazana usta 😂😂😂 Dora nejdemo nikud bez slatkiša, dangnabbit, moram još Dorinu nekud strpat! 😄😅

Sreća mamina

Dobrodošao

• Bebac24
    10. Svibanj 2020. 10:13

Skakavac

Jutro :) pratin vas svakodnevno i sve upijan 😅 sretan vam Majcin dan 🤗💓 pogotovo CurlySue i Dora4 😌
    Tila san se posavjetovat s vama vezano za zubara u ovim tjednima u kojima se nalazim. Bogu hvala, zubi mi zasada ne stvaraju probleme, ali san vidila na osmici kvar. Mislin se jeli pametno izlagat se popravku zbog corone, a i zbog straja da ce me nakon popravka vjer bolit (a nemas si cime pomoc osim lupocetom koji je slab)
    mozda zvuci blesavo, ali iman ja jos jahat do termina, ako Bog da.. Valjda zub nece otic skroz dotada. Nisan pametna, pa ako neko ima iskustva ili misljenje, bila bi zahvalna 😌🙋‍♀️

Svakako popraviti zub na vrijeme. Ako boli poslijr piti lekadol od 1000 bez beda. 

Pepilli
    10. Svibanj 2020. 10:21

Tuširanje nakon poroda - rodila u 9 i 20, došla u sobu nešto prije podneva ,otuširala se mislim prije večere, uz pomoć jedne zlatne mlade sestre.. Molim vas nemojte pokušavati same niti odmah poslije poroda, nećete biti u stanju stajati na nogama jedno vrijeme,kako  god porod dobro prošao ,to jako iscrpi organizam. 
    Skakavac imaš još vremena do poroda, bolje saniraj taj zub, pogotovo ako je karijes friški možda ti neće morati puno niti raditi. 
    Ne želiš da se razvije u nešto što je hitan slučaj i nesnosno boli ( poput upale korijena) ne pomogne tu ni lupocet ni lekadol. A i onda se proces veoma zakomplicira i otegne a zubar ti ni ne može pomoći svim sredstvima koja mu stoje na raspolaganju zbog tvojeg trenutnog stanja. 

Sreća mamina

Dobrodošao

Amneris
    10. Svibanj 2020. 10:31

Dobro jutro i sretan Majčin dan svim budućim i novopečenim mamicama! Također čestitam pune tjedne našim nedjeljkušama!😍😍
    Ja sam i dalje u egzilu kod mame jer mi se radi kupaona, po noći se budim x puta i onda imam te epizode nespavanja po par sati tako da sam po danu užasno umorna. Vidim da nas većinu muči ta nesanica🙈🥴
    Sve sam vas pročitala, pratim i dalje, ali ovdje je stalno neki muving pa ne stignem tipkati!
    Yvette jako mi je žao zbog bake, teško je to doživjeti u ovom osjetljivom periodu u kojem si sad😢
    Sve ste mi prezgodne curke na slikicama!❤️❤️❤️
    I ove slike hrane su beyond! Onaj cheesecake majko mila🤩🤩🤩
    Dana koji je ono vidikovac gdje ste jeli pizzu? Jako je lijepo!

mimoza
    10. Svibanj 2020. 10:32

Sretan Majcin dan svim nasim mamama, a posebno novopecenim Dora i Curly.
    Cestitke na zaokruzenim tjednima 🤗🥰

Rose1
    10. Svibanj 2020. 10:32

Ivcy drago mi je da ces vidjeti svoje...meni su spas sad kad moram mirovati
    Skakavac mozes zubaru i ja planiram jer me svasta nesto boli...zeznuto je sto ja moram mirovati, ali morat cu 
    Pepili zao mi za tesku noc, ali ti si u sigurnim tjednima pa kadgod da bude, super

💙

• Iris2605
    10. Svibanj 2020. 10:37

Sretan majcin dan! 🥰🥰😃

10. Svibanj 2020. 10:42

Cestitam na punim tjednima drage Pcelica, Rose, Ivcy, Anavo i Ninnek!!! 🥳🥳🥳 
    Trancie, Rose, Svea, Dana, Ivcy hvala drage na cestitkama, nekako se munjevito priblizavam i ja tom zadnjem tromjesjecju 🙈🙉 Kad vec??? Mislim da moram poceti sa shoppingom hh 
    .
    Svea da, planiram na Merkuru roditi, zato sam i zapamtila da trebaju za bebu pelene. A daj mi reci jel znas kako to tamo bude? Uzmu bebu vjerojatno ujutro za kupanje pa je ostatak dana s nama u sobi? Jel se po noci uzima beba? Meni je prvo, opcenito prvo koje budem i drzala u rukama pa se nadam da ce biti netko dobar i pokazati mi barem jednom kako da rukujem s tom malom bombom 🥰😁 
    Skakavac obavezno idi zubaru! Ja nisam znala da imam nesto pokvareno na zubu dok mi se nije korijen zagnojio, pa preslo pa korijen zuba do, pila sam 2 kutije antibiotika i trpila strasne bolove, oteklo mi je pola lica.. uglavnom ne zezaj se sa zubima, bolje sprijeci sto mozes da ti ne bude kao meni. Tad sam samo govorila bebi da izdrzi sto sam zivcana, sto me boli, sto ne jedem i sto samo antibiotike tjednima trosim. A za bol smijes uzeti tu i tamo i Brufen, barem je meni tad to moja gin rekla, a i dr u bolnici na Merkuru kad sam bila na anomaly

Mila7
    10. Svibanj 2020. 10:47

Helouuu mamice, sretan nam nas dan 🥰. 
    Meni dijete napravilo crtez i napisao slatke rijeci, pa sam se rasplakala od srece, a on mis mali mislio da je nesto krivo napravio pa se i on rastuzio 🙄. Ugl kad sam mu objasnila da su to su to suze radosnice, pa smo se izgrlili, izljubili i eno ga sad sprema neko novo iznenađenje da opet vidi mamine suze radosnice 🤭🥰
    Leonie ja se nisam ni nakon 5g navikla na nespavanja, al ja sam spavalica pa mozda meni teze pada nedostatak sna. Jos nekako kad se sama probudim, kao sad u trudnoci, al kad me se naglo probudi sva sam izgubljena. Al barem znam sta me ceka, sa prvim bebacem bio mi je bas šok a sad je vec lakse ☺️😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.