Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 19:32

Mužić je bio vrijedan i restaurirao je stolce stare preko 60 godina. Koristili su ih glumci u kazalištu na pozornici. 😍😍😍
    https://ibb.co/fQsWCZy

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    09. Svibanj 2020. 19:33

Yvette zao mi je za baku 😟 nadam se da ti bebac ipak donekle uspjeva odvuc misli 😗
    Zuza sretan rođendan! 🥳
    Mrvicak uzivaj u Dalmaciji i suncu 😊
    Dana ljubomorna sam na ovu pizzu, ne znam kad sam zadnji put jela pizzu iz pizzerije 😲 ma ista iz restorana..
    Mi nakon rucka opet van isli, bit ce mi mali ko cigance crn za tjedan dana 😂 sad sam isla izvlacit mu ljetnu robu, usput naisla na hrpetinu nenosene zimske 😶 al mozda mu jos bude dobra na zimu, ko zna 😁 idem sad spakirat ovo sto je prerasao, pa nek ide u djir prije nego nam se vrati opet 😁
    Zazubice mi rastu od ovih vasih delicija pa sam isla i ja cimet rolice radit danas 🍽️ 

Pepilli
    09. Svibanj 2020. 19:34

mrvičak

Pepilli

mrvičak

Yvette, jako mi je žao. Moja iskrena sućut 😥
    .
    Pepilli, ne treba ti toliko stvari za tebe. Sve ti to on može donijeti.
    .
    Moj popis:
    Rađaona - jedan uložak, jedne mrežaste gaćice, mali ručnik, boca vode x2, krekeri, gumica za kosu
    ….
    Odjel
    - pola kutije uložaka, komprese za dojenje x6 (to mi primjerice jos nije trebalo s Davidom dok sam bila na odjelu, tek kući je počelo baš teći mlijeko samo od sebe), paket mrežastih gaćica, spavaćica x2, jedan veliki ručnik za tuširanje, vl. maramice mali paketić, higijena (mala pakiranja dezić, kupka, pasta, četkica, četka za kosu)

-muž mi naknadno može donijeti svega što mi bude falilo (npr ručnike, uloške, komprese), za bebu ništa ne treba, sve imaju na odjelu
    .
    -za izlazak mu spremiti za bebu, za mene i malo šminke (u bolnici se ne namjeravam šminkati, osim nabaciti malo na sebe za izlazak zbog fotke)

Svaka bolnica ima drukčije resurse, a ja ću evo u OB Zabok jer mi je najbliža (al si sve moraš donijeti) Muž radi smjenski i neće biti u mogućnosti dotrčati kad napišem treba mi… Prošle godine sam potrošila 4 spavaćice u dan i pol jer mi je mlijeko nadošlo drugi dan , dok sam porazbijala kvrge curila sam ko hidrant a mrzim biti mokra i smrdjeti po starom mlijeku… Lako ja iz torbe izvadim spavaćicu il' dvije, nije frka,al bitno da mi je sve spremno i na kupu… zato mi je torba za rađaonu jedan fakat mini ruksak 😂

Ništa, onda lijepo sjedi na torbu i zatvaraj 😂😂

Bez beda sam ju zatvorila😂al sad me živo zanima u kojoj ćeš ti bolnici roditi da znam ako mi se zalomi i treći put 😂😂😬  Ajde bar se čaja dobije na hektolitre. 😂😂😂

Sreća mamina

Dobrodošao

Trudy
    09. Svibanj 2020. 19:35

Vrapčić123

Mužić je bio vrijedan i restaurirao je stolce stare preko 60 godina. Koristili su ih glumci u kazalištu na pozornici. 😍😍😍
    https://ibb.co/fQsWCZy

Bravo vrijednom muzu!

• Bebac24
    09. Svibanj 2020. 19:37

Yvette draga primi saucesce, bas mi je zao da te to sve sad zadesilo.. 
    Zuza pa zeno sretan rodjendaan 🥰🥰🌹🐞
    Pepilli meni to ne izgleda puno. 
    Ja sam stavila 2potkosulje,gacice jednokratne 2paketa, 2velika 2 mala rucnika, papuce, blazinice, za cice, 4pelene za malog, pola paketa ulozaka, carape, kozmetika,moram stavit pidamu, i spavacice, i jedne tajice sam stavila... jos moram negdje hranu natrpati.
    A za radaonu cu uzeti 2x pola litre vode, rucnik, gel za tus, uloske i jednokratne gacice i japanke. I isto nesto za gricnuti 😂

ena0206
    09. Svibanj 2020. 19:55

Čestitke svim mojim subotašicama danas. Evo i nas na punih 35 😍
    Ja sam danas zaposlila svekrvu i muza, generalno su ocistili stan.. Prozori su bili grozni od ove žute peludi.. Strašnoo..
    Oprala sam danas svu bijelu robicu od bebe sta je bilo i tetra pelene. Jos je ostala tura tamne robice.. 
    Jedno pitanje… Ja sad gledam tu robicu, puna masina je bila te bijele zajedno s tetra pelenama.. Kako se to pere kasnije? Kako cu nakupit punu masinu samo bebine robice, posto planiram njegovo odvojeno prati.. Hmm... Nema sanse da nakupim za masinu toliko robice. Jer imam skroz veliku masinu. 🤔

ena0206
    09. Svibanj 2020. 20:00

Žuža sretan rođendan, neka ti se sve želje ostvare.. 😍
    Yvette bas mi je žao za baku, tesko je kad izgubis dragu osobu. Neka te tvoja bebica drzi pozitivnom.
    Mrvicak blago ti seeeeee.. Ja bi u Dalmaciju moju najdražu.. 😍😍😍😍 Uživaj, iskoristi to maksimalno. 

Rose1
    09. Svibanj 2020. 20:01

ena0206

Ja sam danas zaposlila svekrvu i muza, generalno su ocistili stan.. Prozori su bili grozni od ove žute peludi.. Strašnoo..
    Oprala sam danas svu bijelu robicu od bebe sta je bilo i tetra pelene. Jos je ostala tura tamne robice..
    Jedno pitanje… Ja sad gledam tu robicu, puna masina je bila te bijele zajedno s tetra pelenama.. Kako se to pere kasnije? Kako cu nakupit punu masinu samo bebine robice, posto planiram njegovo odvojeno prati.. Hmm… Nema sanse da nakupim za masinu toliko robice. Jer imam skroz veliku masinu. 🤔

To sam se i ja isto pitala🤷‍♀️

💙

• Bebac24
    09. Svibanj 2020. 20:16

ena0206

Jedno pitanje… Ja sad gledam tu robicu, puna masina je bila te bijele zajedno s tetra pelenama.. Kako se to pere kasnije? Kako cu nakupit punu masinu samo bebine robice, posto planiram njegovo odvojeno prati.. Hmm… Nema sanse da nakupim za masinu toliko robice. Jer imam skroz veliku masinu. 🤔

Ja sam uvijek prala sa svojom jer moja je "cista" i dan danas robu od malog i moju perem skupa a muzevu radnu posebno. 

09. Svibanj 2020. 20:16

Pepilli

mrvičak

Pepilli

mrvičak

Yvette, jako mi je žao. Moja iskrena sućut 😥
    .
    Pepilli, ne treba ti toliko stvari za tebe. Sve ti to on može donijeti.
    .
    Moj popis:
    Rađaona - jedan uložak, jedne mrežaste gaćice, mali ručnik, boca vode x2, krekeri, gumica za kosu
    ….
    Odjel
    - pola kutije uložaka, komprese za dojenje x6 (to mi primjerice jos nije trebalo s Davidom dok sam bila na odjelu, tek kući je počelo baš teći mlijeko samo od sebe), paket mrežastih gaćica, spavaćica x2, jedan veliki ručnik za tuširanje, vl. maramice mali paketić, higijena (mala pakiranja dezić, kupka, pasta, četkica, četka za kosu)

-muž mi naknadno može donijeti svega što mi bude falilo (npr ručnike, uloške, komprese), za bebu ništa ne treba, sve imaju na odjelu
    .
    -za izlazak mu spremiti za bebu, za mene i malo šminke (u bolnici se ne namjeravam šminkati, osim nabaciti malo na sebe za izlazak zbog fotke)

Svaka bolnica ima drukčije resurse, a ja ću evo u OB Zabok jer mi je najbliža (al si sve moraš donijeti) Muž radi smjenski i neće biti u mogućnosti dotrčati kad napišem treba mi… Prošle godine sam potrošila 4 spavaćice u dan i pol jer mi je mlijeko nadošlo drugi dan , dok sam porazbijala kvrge curila sam ko hidrant a mrzim biti mokra i smrdjeti po starom mlijeku… Lako ja iz torbe izvadim spavaćicu il' dvije, nije frka,al bitno da mi je sve spremno i na kupu… zato mi je torba za rađaonu jedan fakat mini ruksak 😂

Ništa, onda lijepo sjedi na torbu i zatvaraj 😂😂

Bez beda sam ju zatvorila😂al sad me živo zanima u kojoj ćeš ti bolnici roditi da znam ako mi se zalomi i treći put 😂😂😬 Ajde bar se čaja dobije na hektolitre. 😂😂😂

U Petrovoj,valjda. Ako ne rodim u Dalmaciji 😂😂 I spremila sam sve kao i za prvi put. Meni je kava (divka/bilanca) bila extra u Petrovoj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.