Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    09. Svibanj 2020. 17:38

Cao curke. Hvala svima na lijepim rijecima, bas puno znace kad je covjek pod stresom. Onaj dan mi je bas bio grozan, javili su mi da je baka lose i umrla je taj isti dan. To mi je bas bio velik sok i stres. Taj dan me i uzasno bolilo u pravilnim razmacima kao da moram na wc s menga bolovima. Ne znam jesu li to bili lazni trudovi. Cudi me taj pravilan razmak. Jeli netko imao takve kontrakcije i jesu li to uopce kontrakcije ili koji kuki?
    Tlak mi se priblizavao pa sam zvala doktoricu ali ona je rekla da to nema veze, bio je 97/80, imala sam smetnje vida, ali je brzo i donji pao pa je bio nizak ali s vecim razmakom. To me manje plasilo. Prelezala sam dva dana i jela slano. Na sprovod nisam isla, nisam imala snage a i svi su bili protiv toga da idem. Sad sam bolje kako sam bila.
    Sad idem na druge teme da vas ne ubijam crnjacima.
    Prvo cestitam svima na punim tjednima i sebi takodjer 🥰 
    Gledam slike, sve mi lijepo izgledate i bas ste vrijedne po pitanju torti i kolaca. Odma mi se jede nesto slatko.
    Citala sam povremeno zadnjih dana, ali nisam se ukljucivala.
    Vidim da se javila ancy i drago mi je da su malo bolje ona i suprug, svakako je dobro maknuti se iz svoje okoline, napuniti baterije da bi mogli krenuti s pretragama i otkriti uzroke te krenuti dalje kad budu spremni oboje ♥️
    Dora vidim da Ivica i Marica lijepo napreduju, on je vec velik djecak a ubrzo ce mu se i ona pridruziti.
    Tea procitala sam za tvoj stresan pregled, joj ne mogu ni zamisliti soka, srecom je sve u redu.
    CarlySue pa ti si super po pitanju izdajanja, bas odlicno.
    Zuza sretan ti rodjic 🎉🎊
    Epiduralna ja cu je traziti, bojim se njihovih rucnih pregleda vise nego icega.
    Vlazni toaletni papir sjecam se da ste pisali, pa ne znam sto je na kraju zakljucak. Moze li se violetin bacati u wc skoljku, vidim da je nacrtana na njemu 🤔 Jeli netko to koristi a da nije zastopao kuci kanalizaciju
    Ne znam jesam li sto propustila jer sam citala letimice, ali nadam se da ste sve ostale dobro. 💕

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 17:50

Rio predivno izgledaš! Haljina je divna! 😍
    Pepilli ugurat ćeš to nekako 🤣
    Curke ne preporučam iz Baby centra zaštitu za madrac, to je ona kao vodonepropusna. Uglavnom na kutovi ma se ne može navući. Kad se stavi plahta preko, ok stisnuti će to, al mislim da kod malih beba treba sve biti čvrsto i stisnuto, da tkanine ne vire okolo. Uglavnom nisam zadovoljna.
    Evo slika: https://ibb.co/KmP31sF

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Leonie90
    09. Svibanj 2020. 17:53

Rio bas si zgodna, a cheesecake se vidi da je radio netko profi 😍
    Yvette draga, moja sucut. Bas mi je zao da te u ovo ludo vrijeme snasla jos i smrt drage osobe. Ali sada ce ona s neba cuvati tebe i tvoju bebicu. Mozda je bas tako moralo biti da je otisla sada, mozda bi ti jos gore bilo da je otisla kada rodis. Neka joj je laka zemlja i neka pociva u miru ♥️
    Za zuzu- ja nisam shvatila da je njoj rodjendan nego da je puni tjedan, pa zuza molim te da nam javis.. jer ako je- sretan ti rodjendan 😚

Žuža
    09. Svibanj 2020. 17:54

Curke, hvala na cestitkama ❤️

Yvette primi moju sucut. Drago mi je da si sada bolje i da se opcenito bolje osjecas. I da si nam se javila ❤️ Violeta toaletni papir ti smije u wc skoljku. Ja ga koristim za maloga i svaki dan kaka i nije nam se nista zacepilo. Nadam se da ni nece 😂🙈 Al mislim sa se svi ti vlazni toaletni papiri bacaju u wc skoljku. Totalno su druge teksture od vlaznih maramica. 
    Pepilli trebas vidjeti moju torbu. Puca po savovima 🙈 Ja jednostavno ne znam pakirati i stalno se bojim da ce mi svega biti malo. Pa eto, nek se nadje 😬
    Mrvicak sretan put. Lijepo se odmori i nadisi divnog morskog zraka 🙂 I ipak pricekaj porod do povratka u Zg 😬

Curke, sve ste mi jako jako lijepe trudnice 😍❤️

Žuža
    09. Svibanj 2020. 17:56

Leonie, rockas mi je bio 😂 Ali da, i 35 tjedana sam trudna. Doduse napunila u utorak. Sad u utorak punih 36’i ulazak u 9. mjesec jeeeeeeeeeej 🎊🎊

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 17:57

Yvette drago mi je čuti te / čitati te. Jako mi je žao za baku. Moja iskrena sućut. 😔 Vjerujem da ti je jako teško jer sam još prošli put shvatila iz tvog opisa da ste bile bliske. Moja sućut još jednom! Drži nam se, piši nam, vidiš da mi lupetamo gluposti non stop pa da te malo oraspoložimo. ☺️ Pusa od Grete i mene! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

09. Svibanj 2020. 17:58

Yvette draga, moja sucut, drzi se. Vjerujem da ti je jako tesko,  dan po dan ce postajati lakse. ♥️

09. Svibanj 2020. 17:59

Žuža

Leonie, rockas mi je bio 😂 Ali da, i 35 tjedana sam trudna. Doduse napunila u utorak. Sad u utorak punih 36’i ulazak u 9. mjesec jeeeeeeeeeej 🎊🎊

Sretan ti rodendan! 🍻🥳🎂

• indy34
    09. Svibanj 2020. 18:10

YVETTE  zao mi je zbog tvoje bake ,iskrena sucut..Zuzza pa nek je sa srecom ...ja sam cure uspjela da se natjerqm pa sam malo sredjivala stan ,bila u kupovini kupila 3 stvari 🤣 bilo je vise da mi dupe vidi puta ...i sad sam sebi napravila kafu i sjela na terasu ..ako ne budem mogla i veceras da spavam pripremila sam neke knjige citacu sta drugo 🤣al necu unapred dase mnogo nerviram spavala navece ili pola dana svejedno ...

kaktusica
    09. Svibanj 2020. 18:11

Ajoj Yvette bas mi je zao mila, primi moju iskrenu sucut 😔 Mogyce da si imala nekakve lazne trudove od soka, tijelo je to mozda na taj nacin odreagiralo. Pokusaj se sada sto vise smiriti, uzasna je to bol i tuga, znam...drzi se, ljubim te i grlim 😘🤗
    Vrapcic drago mi je da ti je pomogao trik s mljevenim zacinom,ma super je on ali ja ga stavim u mlinac za kavu i bude kao prah a savrsen mi je, u sve ga stavljam. Sutra planiram napraviti onu tvoju pitu, jedva cekam 😋
    Žuža legendo, pa sretan ti rodjendan sa zakasnjenjem draga 🥳😘🎂
    Ja sam i dalje u potrazi za spavacicom na kopcanjem Danas dok sam sredjivala ormar naletila sam na jednu koju sam kupila dok sam bila u bolnici kad sam imala spontani, ja ju jednostavno ne mogu vise vidjeti a kamoli da je nosim u rodiliste 😔
    Pepili samo oni Chiccovi ulosci zauzmu pol torbe, covjece koliki su treba posebna torba za njih 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.