Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    09. Svibanj 2020. 15:43

kaktusica

Evo mog rajahttps://ibb.co/nzkK2tr 😍😍
    Danas sam malo razvrstavala robicu, ajme toga ima jedno 5 ogromnih vrecica, tj.vrecetina! A kaze mebu sestra " badava tebi sve to kad se ti docepas h&m-a, Zare i Nexta, tockica, srca, masnica" 😍🤣

Predivan pogled, bas gustas, a i lijepo si iskoristila vrijeme...uzivaj
    Sto se tice robice, ja cu dosta toga dobiti, moram preuzeti, ali uvijek si mi kupimo nesto za gust, nesto preslatko❤

💙

09. Svibanj 2020. 15:49

Vrapčić, Dana, Rio prekrasne ste 🥰

Rio, čestitke na velikom 30. A i ostalim curama na punim tjednima. 

Žuža, hepi brzdać!!! 🎉

Kaktusice, Dora.... I sve ostale cure, hvala vam. Zaista mi ovo znači, iako je mama u laganoj panici da što ako me uhvati ranije dolje. Tako da se u pon bacam na kupovanje stvari za rodilište pa budem i to za svaki slučaj ponijela sa sobom, a i da nju umirim.

Vrapčić, pred kraj leđa krenu bolit i ne popuštaju. Težina uzima danak. Bebe nam više nisu male, a kralježnice nije navikla na takvo opterećenje.

Dora, najbolje poznaješ svoje tijelo i radi po svome instinktu. Vjerujem da će sve biti super. 

Curly, bravo i za tebe 😘

Dora4
    09. Svibanj 2020. 15:53

Rio bas mi je drago za sogi, sjecam se kad si pisala o razocaranju nedavno! 🤗
    Pepili ja sam pisala o MAM bocicama, bas mi je drago cut jos koju pozitivnu povratnu informaciju! Cestitam na veeelikih 37, bravo! 🥳
    Kaktusica pogled je preeedivan, a mogu tek mislit kako je kad imas i sve one emocije koje vezemo za sigurnost i toplinu doma i obitelji 💕

• indy34
    09. Svibanj 2020. 15:59

Vrapčić123

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    https://ibb.co/195Qtgz

Hahahhahaahah.ovo je super 🤣🤣🤣🤣

kaktusica
    09. Svibanj 2020. 16:08

Dora hvala ti za savjet za bicice, bas cu pogledati. S malim sam kombinirala Nuk i Avent, nisu bile lose.
    Rose opet ja dosadjujem, znas li vade li u Fem pointu i krv, provjerila bi malo zeljezo usput? Izludjuju me nemirne noge,mozda mi fali zeljeza...
    Lak za nokte spominjale ste, otkad sam trudna nijednom nisam nalakirala, nemam volje a ja sam tip da koristim samo crveni i crni lak, nista drugo. Imam uzasno dugacke prste (muz ih zove ticala 👽😅) i tipsa od nokta mi je duga i ravna pa kad ih nalakiram u neku rozu ili sarenu boju izgledam ko transvestit 🤣 Bas grozno izgledaju, nekako neprirodno, uzas 😛

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 16:11

Kaktusica ovo je pravi raj! ❤️ Ja sam počela prati i peglati robicu, sve je tako slatko i malenooo! 🧡
    Žuža sretan ti rođendan! 🎉🎉🎉
    Mrvičak hvala draga. 😘 Dada, bebe više definitivno nisu male, evo curka koja je isti dan išla na transfer isti dan kao i ja, bila na uzv  neki dan i beba je vec 2.5 kg 😍 velike su to već bebe. 💜💚 Jedva čekam ponedjeljak da vidim koliko je teška moja curica. 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    09. Svibanj 2020. 16:11

Kaktusica kćerku sam rodila na ravno 39 tj. Neka još malo burazer skuplja kile ,da bude pravi muž... Baš ću ići pogledati u UZV knjižicu iz TA koliko je kćerka otpr. Težila tjedan dana prije poroda , baš me sad nekako zanima 😅 
    Usput ,Kaktusice ,pogled je famozan. Ja ti svaki dan gledam crkvu jer sma ravno preko puta 😂😂😂. Zezam se da niti ne moramo na misu ,jer smo takoreći u crkvenom dvorištu 😂 .
    Dora  sad sam pročitala da su se tata i sinčić upoznali properly, mora da si se otopila bolje nego sladoled u vruće ljetne dane 🥰   
    Navijam za sve vas da  Malci što prije dovoljno porastu i da se što prije vratite kući ,tako da ne čekaš vikende i dostave mamine klope (znam da je klopa u bolnici meh ,toga me I najviše strah ,neće mi muž moći donesti kinder bueno ni burek ni sok od naranče 😒) 
    -
    Ja bi da se moj mali strpi još bar tjedan dana ,bio bi lijepo dva , možda se što još promijeni pa nam dozvole pratnju i posjet najuže obitelji ( ne bih nikog samo muža 😂🥰). 
     Žuža sretan ti rođendan !

Eh da,Pepco ! Mame koje ste kupovale ,znate li ima li u ponudi onako laganih ljetnih pamučnih ogrtača,neš kao hausmantl al ne frotirni ,nego da bude više kao neka vestica na vezanje preko piđame... 

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 16:12

Kaktusica super si mi savjet dala za onaj zdravi začin, danas ga smiksala dodatno i punoo je bolje! 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    09. Svibanj 2020. 17:11

Ma predivna si Rio 💞🤩 To je ona haljinica sto je dosla neki dan? Bas ti dobro stoji, i kosa je speglana, ma macka i po 🥳🥰 

Pepilli
    09. Svibanj 2020. 17:13

Magijom ću sve ovo nagurati u torbu za rodilište 😂😂😂 https://ibb.co/4N4YxqG ("finalna" revizija torbe)

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.