Evo mog rajahttps://ibb.co/nzkK2tr 😍😍
Danas sam malo razvrstavala robicu, ajme toga ima jedno 5 ogromnih vrecica, tj.vrecetina! A kaze mebu sestra " badava tebi sve to kad se ti docepas h&m-a, Zare i Nexta, tockica, srca, masnica" 😍🤣
Predivan pogled, bas gustas, a i lijepo si iskoristila vrijeme...uzivaj
Sto se tice robice, ja cu dosta toga dobiti, moram preuzeti, ali uvijek si mi kupimo nesto za gust, nesto preslatko❤
💙
Vrapčić, Dana, Rio prekrasne ste 🥰
.
Rio, čestitke na velikom 30. A i ostalim curama na punim tjednima.
.
Žuža, hepi brzdać!!! 🎉
.
Kaktusice, Dora.... I sve ostale cure, hvala vam. Zaista mi ovo znači, iako je mama u laganoj panici da što ako me uhvati ranije dolje. Tako da se u pon bacam na kupovanje stvari za rodilište pa budem i to za svaki slučaj ponijela sa sobom, a i da nju umirim.
.
Vrapčić, pred kraj leđa krenu bolit i ne popuštaju. Težina uzima danak. Bebe nam više nisu male, a kralježnice nije navikla na takvo opterećenje.
.
Dora, najbolje poznaješ svoje tijelo i radi po svome instinktu. Vjerujem da će sve biti super.
.
Curly, bravo i za tebe 😘
Rio bas mi je drago za sogi, sjecam se kad si pisala o razocaranju nedavno! 🤗
Pepili ja sam pisala o MAM bocicama, bas mi je drago cut jos koju pozitivnu povratnu informaciju! Cestitam na veeelikih 37, bravo! 🥳
Kaktusica pogled je preeedivan, a mogu tek mislit kako je kad imas i sve one emocije koje vezemo za sigurnost i toplinu doma i obitelji 💕
Dora hvala ti za savjet za bicice, bas cu pogledati. S malim sam kombinirala Nuk i Avent, nisu bile lose.
Rose opet ja dosadjujem, znas li vade li u Fem pointu i krv, provjerila bi malo zeljezo usput? Izludjuju me nemirne noge,mozda mi fali zeljeza...
Lak za nokte spominjale ste, otkad sam trudna nijednom nisam nalakirala, nemam volje a ja sam tip da koristim samo crveni i crni lak, nista drugo. Imam uzasno dugacke prste (muz ih zove ticala 👽😅) i tipsa od nokta mi je duga i ravna pa kad ih nalakiram u neku rozu ili sarenu boju izgledam ko transvestit 🤣 Bas grozno izgledaju, nekako neprirodno, uzas 😛
Kaktusica ovo je pravi raj! ❤️ Ja sam počela prati i peglati robicu, sve je tako slatko i malenooo! 🧡
Žuža sretan ti rođendan! 🎉🎉🎉
Mrvičak hvala draga. 😘 Dada, bebe više definitivno nisu male, evo curka koja je isti dan išla na transfer isti dan kao i ja, bila na uzv neki dan i beba je vec 2.5 kg 😍 velike su to već bebe. 💜💚 Jedva čekam ponedjeljak da vidim koliko je teška moja curica. 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica kćerku sam rodila na ravno 39 tj. Neka još malo burazer skuplja kile ,da bude pravi muž... Baš ću ići pogledati u UZV knjižicu iz TA koliko je kćerka otpr. Težila tjedan dana prije poroda , baš me sad nekako zanima 😅
Usput ,Kaktusice ,pogled je famozan. Ja ti svaki dan gledam crkvu jer sma ravno preko puta 😂😂😂. Zezam se da niti ne moramo na misu ,jer smo takoreći u crkvenom dvorištu 😂 .
Dora sad sam pročitala da su se tata i sinčić upoznali properly, mora da si se otopila bolje nego sladoled u vruće ljetne dane 🥰
Navijam za sve vas da Malci što prije dovoljno porastu i da se što prije vratite kući ,tako da ne čekaš vikende i dostave mamine klope (znam da je klopa u bolnici meh ,toga me I najviše strah ,neće mi muž moći donesti kinder bueno ni burek ni sok od naranče 😒)
-
Ja bi da se moj mali strpi još bar tjedan dana ,bio bi lijepo dva , možda se što još promijeni pa nam dozvole pratnju i posjet najuže obitelji ( ne bih nikog samo muža 😂🥰).
Žuža sretan ti rođendan !
Eh da,Pepco ! Mame koje ste kupovale ,znate li ima li u ponudi onako laganih ljetnih pamučnih ogrtača,neš kao hausmantl al ne frotirni ,nego da bude više kao neka vestica na vezanje preko piđame...
Sreća mamina
Dobrodošao
Kaktusica super si mi savjet dala za onaj zdravi začin, danas ga smiksala dodatno i punoo je bolje! 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ma predivna si Rio 💞🤩 To je ona haljinica sto je dosla neki dan? Bas ti dobro stoji, i kosa je speglana, ma macka i po 🥳🥰
Magijom ću sve ovo nagurati u torbu za rodilište 😂😂😂 https://ibb.co/4N4YxqG ("finalna" revizija torbe)
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji