E Rio sogorica se ocigledno nije snasla ,i ja sama sam recimo imala da ne kazem cudnu reakciju kad je moja sestra rekla daje trudna posle kad sam realizovala ajme ....a sad ne moram da ti pricam kad mali ima preko 7 mjeseci sta mu radim ..Cak je i moj muz kad sam rekla da sam ja trudna prvi par mjeseci dok stomak nije vidjeo stalno ponavljao polako sacekaj jos malo nemoj da nikome govoris rano je ....a ja 🤣 ja sam znala to je to ..Ponekad ljudi se ne snadju sa situacijom u tom momentu ih to sokira iz nekog razloga ...bice ona super tetka ne sumljam ..
Rio baš lijepo za šogoricu. Ma možda se žena pogubila malo kad ste im to obznani li, tko će je znati.Lijepo je čuti da je zainteresirana za bebicu! ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jao ,dok sve pročitam već zaboravim tko je što pisao😂
Moj muž je danas tražio tortilje za ručak pa smo se fino naklopali Sad se idem baciti na izradu ledenih vjetrova ,planiram napraviti jedan za svekrvu i jedan za mamu, ipak je sutra majčin dan (a preksutra i mami rodendan, vam dve muhe jednim udarcem 😂😂🥰)... Neću raditi klasični veliki nego u manjem protvanu pa će biti dva kraća ...
Netko je spominjao MAM bočice - nama su savršene ,otkako smo morali izbaciti dojenje i uvesti dohranu kćerki zbog ove trudnoće ,pokazale su se kao jako jako dobre, uzela sam i za sina jednu ,al u drugoj boji,zlu ne trebalo...
Dora,Curly čestitam na izdvojenim količinama ,Malci će vam sad sve više papati pa je to i dobro, ponuda i potražnja :)m
Spavanje - začudo dobro spavam budim se jedino oko 4 zbog žeđi i pi pi pauze , no kćerka se budi oko pola 6,6 pa ne ulovi naknadno nešto puno sna....
Čestitke svima koje pune tjedne, Lola i Iris su u terminu ,od danas i ja …
Tho nekako se nadam da neću još morat ići , želim dočekati pregled u pon da dobijem sve uputnice a ne ko lani da dolazim u bolnicu na horuk.... Onda se nisam niti stigla ništa dogovoriti za porod u TA, niti pred sam porod ,došla sam u aktivnoj fazi....
Epiduralna -nisam nešto puno o njoj razmišljala, Nadam se da mi neće trebati, porod sam preživjela bez nekih većih stresova ,makar je u jednom trenu bolilo za popizdit (kaže ženska koja je zaspala na stolu kod tattoo majstora) ... Ginić kaže ako sam prvi put rodila brzo ,da bi sad mogla još i brže , čemu se nadam ,tj nadam se da neće bit komplikacija i dugotrajan porod....
Sreća mamina
Dobrodošao
Rio kako se često ide na preglede nakon 34 tt? Jel znaš možda?
Pepilli čestitam ti na 37.tjednu trudnoće! Sada si službeno u terminu. 💞💞💞
Jao ,dok sve pročitam već zaboravim tko je što pisao😂
Moj muž je danas tražio tortilje za ručak pa smo se fino naklopali Sad se idem baciti na izradu ledenih vjetrova ,planiram napraviti jedan za svekrvu i jedan za mamu, ipak je sutra majčin dan (a preksutra i mami rodendan, vam dve muhe jednim udarcem 😂😂🥰)… Neću raditi klasični veliki nego u manjem protvanu pa će biti dva kraća …
Netko je spominjao MAM bočice - nama su savršene ,otkako smo morali izbaciti dojenje i uvesti dohranu kćerki zbog ove trudnoće ,pokazale su se kao jako jako dobre, uzela sam i za sina jednu ,al u drugoj boji,zlu ne trebalo…
Dora,Curlyčestitam na izdvojenim količinama ,Malci će vam sad sve više papati pa je to i dobro, ponuda i potražnja :)m
Spavanje - začudo dobro spavam budim se jedino oko 4 zbog žeđi i pi pi pauze , no kćerka se budi oko pola 6,6 pa ne ulovi naknadno nešto puno sna….
Čestitke svima koje pune tjedne, Lola i Iris su u terminu ,od danas i ja …
Tho nekako se nadam da neću još morat ići , želim dočekati pregled u pon da dobijem sve uputnice a ne ko lani da dolazim u bolnicu na horuk…. Onda se nisam niti stigla ništa dogovoriti za porod u TA, niti pred sam porod ,došla sam u aktivnoj fazi….
Epiduralna -nisam nešto puno o njoj razmišljala, Nadam se da mi neće trebati, porod sam preživjela bez nekih većih stresova ,makar je u jednom trenu bolilo za popizdit (kaže ženska koja je zaspala na stolu kod tattoo majstora) … Ginić kaže ako sam prvi put rodila brzo ,da bi sad mogla još i brže , čemu se nadam ,tj nadam se da neće bit komplikacija i dugotrajan porod….
Znaci ti si spremna manje vise ???ja se tako radujem bar 3 bebice da dodju pre mojih momaka tako bi i trebalo po datumima ..a kad sam gledala onaj spisak sa terminima ..cure od 1.6 do 10 je tako puno nece se znati ko pije ko placa 🤣🤣🤣ak neka beba u terminima ..
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
https://ibb.co/195Qtgz
Mocho, Rio bas su vam lijepi trbuscici🥰
Trancie daaaa, stvarno predivne🌹🌹🌹
Mrvicak odlicno, drago mi je da ces napokon vidjeti svoje, sretan put draga
Rio lijepo, drago mi je zbog tebe, sad ce vise njih razmaziti bebicu❤😉neka, tako i treba
Trudy aaaa bas ti zavidim, i ja bih na more i suncanje...uzivaj
Vrapcic 😂🤣😂
💙
Vrapcic 🤣🤣
Mocho lijepi trbuscic i pasic maleni, ma bas senvudi da gustate, tako i treba 😍🐶🌞
Trancie jao, predivnih li rožica 🌹🌹🌹 Ro su one u buketu sto rastu a ne pojedinacno jel tako? Imala sam.ih na balkonu prije par godina ali mi ih je jedna hladna zima unistila. Predivne su, svaka cast baki kako ih lijepo odrzava!
Trudy odlucna ideja, lijepo se suncaj i uzivaj, najljepsi vitamin D, i ja sam tako danas kod.mojih na terasi uzivala 🌞🌞🌞
Rio bas mi je drago da je sogorica malo nadosla, ma ne sumnjam ja da ce to biti jedna velika ljubav, necaci se jako vole sa svojim tetkama, moj eno ima skoro 19 godina, to se voli neopisivo 💞
Pepili opaaa, pa draga, cestitam na punih 37 🥳🥳😍 Ja sam sina rodila s 37+1 🙂
Mrvicak ajme super, ides kod svojih, bas mi je drago 🥰 Kako cete li samo uzivati nakon toliko mjeseci razdvojenosti, ma bas sam sretna radi tebe, znam kako se osjecas 😘😘
Danas je tako predivan dan, cijeli dan uzivam, malo sam otkunjala ujutro da nadoknadim noc, pa bila sa sestrom, necakom, sinom i psom u setnjici, onda kod mojih na pizzi a onda legla na lezaljku nakon rucka i skoro zaspala, moram vam pokazati meni najljepsi pogled na svijetu, s moje terase...to je neki neopisiv osjecaj, mirnoce i sigurnosti kad sam doma...
Evo mog raja https://ibb.co/nzkK2tr 😍😍
Danas sam malo razvrstavala robicu, ajme toga ima jedno 5 ogromnih vrecica, tj.vrecetina! A kaze mebu sestra " badava tebi sve to kad se ti docepas h&m-a, Zare i Nexta, tockica, srca, masnica" 😍🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji