Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    13. Ožujak 2020. 17:52

Cure moje, ja sam vam od pon na go,ostalo dosta starog ne iskorištenog pa cemo viditi razvoj situacije dalje.
    Moji na poslu si svi stvarno divni, dogovorila da sam im na raspolaganju mobitelom za sta treba, ali nema smisla raditi kad je kaos ovakav...pa cemo viditi do kad.
    😘 svima

• anav05
    13. Ožujak 2020. 17:54

Bebac24

Evo cure upraco saznala da je coronom zarazen moj bratic. Neznam nikakve detalje. Znam da radi u italijo, dali je sad tu ili ne neznam. Nismo u kontaktima previse, vidimo se jednom godisnje al bas mi zao 😭samo da sve prode ok.
    Ja bureke ne volim pa mi niste primamljive sa njima 😂😂

A zao mi je. Nadam se da ce sve izaci na najbolje.

13. Ožujak 2020. 18:01

Bebac zao mi je zbog bratica, zelim mu sto brzi oporavak!
    Missy izgleda ooodlicnooo 😋
    Dora jeste razmisljali o opciji donosenja gacica i hrane dronom kroz prozor 🤣 odmah sam se sjetila jedne ekipice 40 + koja se okupljala vikendom na jednoj poljani i stalno su se igrali s tim dronovima i stosta izvodili s njima, tako da si uzmite u obzir i to ako bude frka s dostavom 😉 

Nikita206
    13. Ožujak 2020. 18:24

Hvala eovyn, puno mi znači bilo koji komentar jer sam u Puli i ovdje ih nema ni u jednom dućanu da ih bar uživo vidim, samo Jane muuv u Baby Centru... 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Dora4
    13. Ožujak 2020. 18:31

Nikita nis ne pisem za kolica jer nisam ni gledala ova za jednu bebicu pa nemam nikakva ni iskustva ni dojmove 😬
    Snoopy hahahah dron!! Moram ovo zapamtit kao neku dobru alternativnu opciju ako zaskripi jako 
    Anavo neka si ti lijepo doma, mislim da ti je to pametnije nego strepit kako ces do i sa posla i koliko si tamo izlozena kontaktima sa ljudima! 
    Vrapcic  

yvette
    13. Ožujak 2020. 18:42

Prvo svim curama da cestitam na urednim pregledima.
    M maree bit ce sve u redu, slusaj doktora i odmaraj.
    Dora izdrzi s bolnickom hranom ! Ja kada sam lezala u splitskom kbc sam isla liftom u prizemlje u trafiku i svaki dan mlatila po montana sendvicima i slatkisima. Dobila 2 kila u 7 dana. Da sam bila na bolnickom rezimu, bila bih u minusu 2.
    Vrapcic cestitam na ulasku u 25 tt i sretan ti rodjic ! 
    Sto se tice mog spontanog, naravno da je tesko ali nije drama ni priblizna kao kad ti se desi ono sto se dogodilo prijateljici od Daisy, bez obzira sto nam je trebalo dvije godine do te trudnoce. Stanes i razmislis koliko god bilo tesko i depresivno, ako nesto nije u redu s plodom tako priroda funkcionira. Ne moze biti drugacije od onog kako je. Nazalost. 
    Dok u slucaju Daisy i prijateljice tu ne mozes racionalizirati. Njoj se dogodilo ono sto se moglo izbjeci. To je strasno i tu bi tesko covjek nasao neku utjehu. Jos u tjednima kada covjek odahne i sanse da nesto bude su jako, jako male. Pretuzno. Bas mi je zao. 
    Trancie jake su im mjere zatvaranja skola i vrtica gdje moze doci tko nema gdje s djecom. U vrticu od necaka ih se izjasnilo vise od polovice da dolaze. Nazalost mala djeca jos nisu naucena kada kaslju i kisu da stave ruku, huh bit ce svega...

kaktusica
    13. Ožujak 2020. 18:42

Lelibeli jaoooo, sta to moje oci videee 😯😯 Ovaj burek mi je uljepsao vecer 😍
    Dora bas mi je zao da ne mozes muza vidjeti, teski su to trenici ponekad ali stvarno smo mi zene uzasno jake, to se vidi tek kad sve najgore prodje ❤ Neka si ti dobila svoj paketic. Ni ja ti ne gledam tv osim krimica na Fox Crime-u i HBO. 

13. Ožujak 2020. 18:45

Nikita mi nismo jos nista kupili niti smo bili po ducanima. Gledala sam koloca preko neta ali svakako u proljece planiram u ducane vidjeti kolica uzivo,probati..bitno mi je samo da mogu s njima po svim terenima i da nisu preteska. 

13. Ožujak 2020. 18:50

Ja sam bila uvjerena da sam objavila. Sada listam i vidim da mi nema posta i da nisam stisnula pošalji. 
    Uglavnom čestitke svima na super pregledima. 
    Daisy jako mi je žao zbog prijateljice 😪
    Zazubice su mi se stvorile od puste hrane koju ste spomenule, ali Dora tebi je najteže, pa izdrži!!!
    Ja sam danas u nekom depresivnom raspoloženju, sve mi smeta, samo bih plakala.. Peru me hormoni!
    Eh da, jučer sam spomenula da nisam imala neko vrijeme bh kontrakcije, osim onog pritiska i menstrualne boli i evo ih danas opet. Ne mogu dočekati pregled da mi kaže je li omrkšavanje stalo ili se nastavilo prema unutrašnjem ušću 

Dora4
    13. Ožujak 2020. 18:51

Yvette bas i ja razmisljam o izletu do trafike, ali najvise zbog kave 😬 mozda sutra ako se ohrabrim, al cak mislim da cu se strpit do pon pa ako budu nalazi dobri onda cu se zapravo nagraditi kavicom, a i znati da je bas moj dr. u bolnici..vikendom su ipak dezurstva pa mi je uvijek trta i jedva cekam da prodje i krene sve "regularno"!
    Kaktusica e da znas da mi je nesto slicno i tetka napisala u poruci ohrabrenja, u stilu Mozes ti to, zato si zene trudne, a ne muskarci 🤭 bas me to i nasmijalo, a zbilja je tako, mi zenske mozemo SVE 💪🏼
    kisica tako fino lupka na onu limenu klupicu prozora, najnovija cimerica isto nema nista protiv odskrinutog prozora (hvala nebesima, sve mogu izdrzat samo da mi nitko zrak ne dira) tako da me vec krece uspavljivat..jedva cekam zaspat i da bude gotov petak..uvijek mi se petkom nesto dogodi pa onda iskreno najvise strepim od tog kraja tjedna i da prodje petak mirno 😬🤭 jooj i jos kad znam da me ujutro ceka kinderic 🤩🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.