Lelibeli 😍🤤 ajme prodala bi se sad za komad.
Cure, imam pitanje. Maloprije sam vidjela da malizakladi iz slovenije ima povodom 2.rodrndana 15% popusta na sve. S obzirom da gledam kolica stokke, sad bi tamo s kosarom i popustom dosla 980eura tj. Oko 7250kn, ovdje najjefinija sto sam nasla su 8500, a ovisi o boji ide i do 9600. Nije mi mala razlika. Kupim i jaje za razliku. E sad, s obzirom da mi oni nisu jos odgovorili, akoxnarucim preko neta, da li znate, da li placam carinu, pokusala sam nac neku info, po svemu ispada da se nenpalca ako je iz EU, ali rado bi cula iskustvo ako je netko nsrucivao iz vana, a pogotovo od njih 😉
Baby girl 💜
Mrvičak drzi se mila, znam, svima dodje takav dan ili cak nekoliko dana, zelim ti da prodje sto prije!
Za kontrakcije mi je ista stvar, par dana je bilo bas cesto tijekom dana, onda sam se primirila pa evo jucer i danas opet cesce i znam da su uobicajene i normalne, ali ja ih sad sve vise povezujem sa svojom razinom stresa 😣 kojeg mozda nisam ni svjesna, ali kad krenem cackat po tome kakav mi je bio dan, kakve misli sam vrtila, koje situacije, sto me zabrinjavalo tijekom dana i onda izanaliziram da sam zapravo bila pod vecim stresom nego li mi se na prvu cinilo..
Pokusaj se opustit ako ikako mozes malo uz neki dobar film, glazbu, nesto opustajuce..nije ni cetvrtak daleko, sad ce pregled! 💗
Cure, imam pitanje. Maloprije sam vidjela da malizakladi iz slovenije ima povodom 2.rodrndana 15% popusta na sve. S obzirom da gledam kolica stokke, sad bi tamo s kosarom i popustom dosla 980eura tj. Oko 7250kn, ovdje najjefinija sto sam nasla su 8500, a ovisi o boji ide i do 9600. Nije mi mala razlika. Kupim i jaje za razliku. E sad, s obzirom da mi oni nisu jos odgovorili, akoxnarucim preko neta, da li znate, da li placam carinu, pokusala sam nac neku info, po svemu ispada da se nenpalca ako je iz EU, ali rado bi cula iskustvo ako je netko nsrucivao iz vana, a pogotovo od njih 😉
Iskreno nemam pojma, ali ja bi ih nazvala ili poslala mailom upit jer koliko znam slovenci su poceli zatvarat ducane pa da ne potrosis tisucu eura, a mozda nece bit dostave jos tko zna kolko! 😬
Ja se ne razumijem u kolica jos, malo sam guglala...morat cu malo istraziti, citam sto vi pisete, prijateljice uglavnom imsju peg perego
💙
Cure znam da ste dosta pisale o nekakvim probadanjima, stezanju, bolovima...Mene sad tu i tamo kroz dan nesto na podrucuju ispod pupka desno na kratko naglo zategne i zaboli istovremeno. Mozda se nesto preforsiram s prebrzim dizanjem sa kauca, stolca ili ne znam. Tako nesto ste imale? Ovako se super osjecam, jedino me ovo nervira vec par dana. Mozda sam samo prebrza u svakodnevnim kucanskim poslovima Eh da i nikako da osjetim bebu, a valjda bude...Durilo malo
Mrvicak takva sam.i ja jucer bila, depresivna, sugava i nikakva, samo bi plakala. To su valjda hormoni, operu nas sve ponekad cisto da znamo da smo trudne i zive ❤ Bit ce to bolje, nadam se da ce mirovanje uciniti svoje i da ce ti ginekolog na sljedecem pregledu reci da je sve u redu ☺️
Dora to je ziva istina, mi zena imamo valjda zalihe snage i zivaca za koje ni ne znamo da postoje, pogotovo u tom trenutku kad nam treba. A tek poslije kad najgore prodje pomislis "kako sam to uspjela ", i dobro ti tetka kaze, zato zene radjaju a ne muskarci. A isto mi ih bude zao kad su bespomocni a zele nam srce dati ❤
BlackLioness mene tako bocno bole uglavnom ili ligamenti ili bocni trbusni misici kad se malo preforsiram. Ja ti se nekako drzim one da ako bol nije neizdrzivo jaka i nema drugih simptoma da pricekam, legnem na lijevi bok, umirim se i uglavnom prodje. Drzim fige da je ipak nesto bezazleno i trudnicko 😘
BlackLioness mene tako bocno bole uglavnom ili ligamenti ili bocni trbusni misici kad se malo preforsiram. Ja ti se nekako drzim one da ako bol nije neizdrzivo jaka i nema drugih simptoma da pricekam, legnem na lijevi bok, umirim se i uglavnom prodje. Drzim fige da je ipak nesto bezazleno i trudnicko 😘
E onda sigurno donji trbusnjaki nesto protestiraju Jer na dvije sekunde me jako zategne i zaboli istovremeno. Jedva cekam pregled 2.4. da vidim napokon bebicu
Iskreno nemam pojma, ali ja bi ih nazvala ili poslala mailom upit jer koliko znam slovenci su poceli zatvarat ducane pa da ne potrosis tisucu eura, a mozda nece bit dostave jos tko zna kolko! 😬
Poslala sam svakako i upit pa sam nestrpljiva 😂
Black da li ti je prva beba? Ja sam svoju pocela osjecati prije nekih tjedan dana, a vidim da si 18tt,tako da ne brini, bit ce!:) evo ja svoju danas skroz slabo, mozda jednom na poslu i jednom doma. Dok ovih dana bas sam vise puta i to se i povrsinski tu i tamo znalo vidjet. Ocito i ovisi kako se okrenu i sve, bez brige 😉
Baby girl 💜
Dora jeli vam trafika u sklopu bolnice,? ja nisam napustala bolnicu i nisam morala hodati. Samo se spustila liftom i vratila. Jer je bilo u prizemlju. Radije posalji koju cimericu nego sama ako si na mirovanju.
Sortiraj odgovore
Najstariji