Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2020. 12:12

Cure čitam vas, ali sam u spremanju torbe. Dobili smo propusnicu na 10 dana od srijede (nakon pregleda). Idem u Dalmaciju mami, tati, a i sela je dolje. Nažalost brat ne uspijeva dobiti nikako za kući jer su granice još uvijek zatvorene. Tako sam sretna. Vidjet cu ih nakon dugih 4/5 mjeseci.
    Čitam vas, ali sam u tome sada i nrmma vremena pisati. 
    Ja sam dobro, noć besana do 3 sata, pa sam onda nešto i uhvatila do 7 ujutro. Kontrakcija od jučer ima nešto češće ali ne reagiram više na njih kao prije.
    Pišemo se i čitamo još 😘

Leonie90
    09. Svibanj 2020. 12:24

Cure divne ste, vrapcic stvarno si manekenski gradjena, i sebi si mozda velika, kao i sve mi, ali za ove tjedne uopce nisi i bas si top trudnica.
    Mrvicak sretan put, napokon ces vidjeti svoje 🥰
    Rio sretnih velikih 30, i tko jos puni tjedne 🥳🥳

• Bebac24
    09. Svibanj 2020. 12:31

Ja odspavala sad 2h u komadu na kaucu. Da me muz nije zvao sigurno bi jos nastavila hehe. A sad mu idem trosit pare malo, nije za nista ostavio karticu 🤭🤭🤭🤭

dana130
    09. Svibanj 2020. 12:43

Kaktusice 😘
    Fenjer ja ti imam njihov jastuk, meni je i dalje okej, iako ga ja sad koristim medu nogama i iza leda, kad ga podbocim pod trbuh kao da me zulja i smeta mi, jedino kad sam neki polubok polu leda polozaj bude mi okej.
    Mrvicak, odlicno za propusnice. Uzivaj sa svojima 🥰

Baby girl 💜

Zvonkica
    09. Svibanj 2020. 12:53

Cure, tko puni cestitam na punim tjednima! 🎊🎉
    Opet sve neki ljepi trbuscici, pa kolaci, torte..😁🤰🍰
    Zuza sretan rockas! 🤗🥂
    Dora i ja mislim da ti je bolje uvijek u svakom podoju obje cike izdajat, tim vise ako ih planiras kasnije u tandemu dojit...a to za ponudu i potraznju se lako stigne sredit, nije to takav problem...na kraju krajeva i kad krene dohrana ili se dijete krene skidat s cike uvijek bude viska mlijeka i uvijek se to sredi samo treba pazit da se ne upali...a i ako ces imat viska uvijek mozes zamrznuti da imas za slucaj nuzde, iako mi je nestvarno da s blizancima mozes imati viska mlijeka 😁
    Cure uzivajte u lijepom vikendu 😘🌸🌹🌼🌞

Dora4
    09. Svibanj 2020. 12:54

Rio i Mocho trbusi su vrhunski 🥰🥰
    Rio ocekujemo onda photo session u haljinici kasnije 🤭
    Trancie ajmeee divnih li ruza, to su ziher one koje i prelijepo mirisu, jel da? 🌹
    Vrapcic od jabuka, od sira slane i od sira slatke sa grozdjicama 🤤
    Kaktusica zao mi je sto nadmadrac nije donio toliko ocekivano olaksanje, mozda treba malo dok se tijelo privikne! 😘
    Mrvicak divno da ides k svojima i sigurna sam da ce ti lijepo koristit i godit morski zrak i mamina spiza 🥰

Leonie90
    09. Svibanj 2020. 13:23

Rio bas lijepo. Mozda se u prvom trenu nije snasla, mozda nije dozivljavala trudnocu dok ti trbuh nije narastao ovako.. ma svi ce oni obozavati bebu vidjet ces.. ja mislim da moja nece dolaziti na red sirota jer imam dosta necaka i necakinja koji su vec stariji malo, pa si mislim da ce biti ljubomorni ako se mojoj bude pridavalo paznje, vec sam se pomirila s tim 😂
    Ali nema veze, od mene nikome nece nedostajati paznje 🥰

• indy34
    09. Svibanj 2020. 13:36

E kako su vam svima lijepi stomaci.🥰🥰..srecom ne moramo da biramo najljepsi jel bi bio problem ..🤣 I ja zavidim na Dalmaciji i ja bi tamo ..al ja mogu Dalmaciju samo da posmatram na netu slike da gledam ove godine ..nema veze icicemo iduce ako bogda pa cemo sve da namirimo...ja sam morala opet da spavam danas sam bas satrana  ..al evo mislim da dolazim sebi sad cu supicu da pravim pa ce valjda biti bolje 

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 13:45

Mrvičak joj divno da ćeš se družiti sa svojima! Uživajte! 🧡🧡🧡
    Leonie hvala draga! 😍
    Bebac joj nekad malo odspavati je tako dobro da je to neopisivo! Uf... Neka si odmorila malo. 💕
    Rio naravno, to se računa kao pravi izlazak. 🤣☺️ Aaa, znači ti si u TA od iduće kontrole? Koji ćeš tada tjedan biti? Mene bas zanima što će moj doktor u ponedjeljak reći kada krećem u TA.
    Dora znači padam u nesvjest od ovih tvojih štrudli. Za koji dan ću ih 100% napraviti. 😋😋😋

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    09. Svibanj 2020. 13:51

Mmm, jel radi dostava za ove kolace? 😁🤤
    Divni su trbuscici naspram moje trbusine 😁 usporedjivala sam jucer zadnju sliku iz prosle trudnoce i sliku od ovog tjedna, cini mi se da je to tu negdje 😲 nadam se da nece jos puno rast..
    Mi bili na plazi jutros 😁 mislim da cemo i sutra al planiram ic u kupacem 😊 jer je bas bilo ful toplo, taman za kupaci 😁 pa da malo i bojice dobijem (mozda ce se manje isticat ove dlacurde na trbuhu 😁 )
    Dora i Curly, dobro vama ide to izdajanje, bravo 👍 Dora slobodno obje izdoji, kao sto ti je netko napisao, nije tako strasno tesko izregulirat poslije ako je previse mlijeka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.