Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    09. Svibanj 2020. 11:36

Curly samo se ti pocasti, zasluzila si 😍
    Vrapcic divne ste vas dvije 💜💜
    Zmya torta izgleda mrak, a i dekoracija je super, baca mi na kinesko 🤭💗
    Dora lipo si ti to sebi narucila, ja sam kod bake isto otisla na pitu sir/krumpir pa cekam da se ispece!!
    Vidite kako imamo lijepe ruzice kod bake 🥰
    https://ibb.co/ZhQSGc7

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 11:36

Dora ma samo neka je to sve dobro završilo. I kod tebe i kod CurlySue… To je u konačnici najbitnije. I super je da se niste dugo mucile, ali ste zato sokove doživjele.... 😮😮😮 Joj Dora ove štrudle izgledaju vrhunski. Od čega su? Dobar tek! 😋😋😋

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    09. Svibanj 2020. 11:37

Rio13

Danaza 3 dana eto i tebe u klub 30 🥳🥳

O da 😮 
    A vidi busice 🥰🥰 bas ste divni 😂

Baby girl 💜

Trancie
    09. Svibanj 2020. 11:39

Rio divni ste 🥰
    Zuza sretan rodjendan 💜💜

dana130
    09. Svibanj 2020. 11:39

Rio, zanemari ovaj zadnji smajlic. Trebao je 🥰
    Mocho bas uzivate 
    Trancie dobar tek. Joj kako binsad rado jednu maminu pitu 🤤 a ruzice su 😍

Baby girl 💜

kaktusica
    09. Svibanj 2020. 11:40

Rio ljubice, cestitam ti na punih 30, wow, koji broj 🥳🥳😍💞 Jako ste lijepi ti i trbuscic 🥰🥰
    Vrapcic, Dana bas ste zgodne macke 🥰💞
    Curly i Dora bravo za vas i vase izdajanje, zasluzujete stvarno svaku mogucu nagradu 💞 Curly stvarno se nadam da ces sto prije primiti u ruke svoje malo zlato Zmya ,Mimoza odlicno van izgledaju te torte, uf da mi je komadic sad 😋
    .
    Mene tako uzasno ledja bole, ne znam jel to od navikavanja na nadmadrac, nocas nisam uopce spavala, stalno sam se vrtila ili je to vec pomalo od tezine trbuha pa ledja fasuju... I primjecujem da me svako malo zabole rebra, ustvari, osjecam da sam nekako troma i teska, ne smijem bas ni u duge setnje, odmah mi se piski.

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 11:43

Svea hvala draga! 😍
    Mimoza eee da, vi ste na redu prije Gretice i mene. Nek se strpi malena još.. 😊 Al šapni i ti svojoj bebici da ne žuri nigdje još! 💗 To se jučer bile obukle za pregled, koji je ipak za ponedjeljak odgođen. Al na kraju išli u Harvey Norman i kupili perilicu / sušilicu, haha, nije neki fensi izlazak, sad mi je izlazak u Harvey Norman špica! 🤣🤣🤣
    Rose hvala draga. 💕

09. Svibanj 2020. 11:48

Cure cestitam vam na punim tjednima, nijedna nije popisala da mogu kopirati 😛 bas su to lijepi veliki tjedni, neke su vec i u terminu! 🥰 
    Ja sam do sad pokusavala malo odspavati s obzirom da sam budna od pol 5, ali odustala sam, skuhala kavu i sad pijem na prozoru na suncu (nemam balkon). 
    .
    Jel ima koja od vas jastuk od Ethereala?? Nekako mi nije bas onako pun kakav je bio na pocetku, sav se zgnjecio, ne znam ima li smisla reklamirati? Mislila sam da ce biti za spavanje i kasnije za dojenje, ali dok ja rodim on ce se sav raspasti 😂 

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 12:03

Pčelica hvala ti! Greta se zahvaljuje! 💞
    CurlySue vrlo rado ćemo popiti kavicu s tobom i Rio, no mislim da ja još neću ići u TA, no kada krenem rado ćemo se nas dvije podružiti s vama dvjema! 💕 Rio prekrasan trbuh, tako ti je okruglast, glatki, moj zna biti sav grbav, na hero 🤣 Tko zna kako se ova ludica mala smjestila. I ovo što sitno izgledam, mislim da je to optička varka, prugice čine svoje! A ipak si ti viša od mene, no mislim ja da bi u živo moj bio ipak veći od tvog. 🤣🤣
    Dana, Trancie hvala curke! 💜💜
    Mocho ja čitam pa kako vas troje, mislim si otkad ona nosi dvojčeke i skužim peseka iza. 🤣 Baš ste mi slatki, samo uživajte! ❤️

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 12:10

Kaktusica hvala mila! 💞
    Dana ruže su predivneeee! 🌹🌹🌹
    Curke idem kuhati ručak. Danas je juhica od rajčice na meniju i mislim da ću ponovno onu pitu od tikvice ispeći jer cijelo jutro o njoj mislim. 🤣🤣🤣 U zamrzivaču imam sladoled Ben and Jerry, planirala sam ga ostaviti za pon da proslavimo ako pregled dobro prođe. 💛 Al tko zna hoće li izdržati do ponedjeljka. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.