Dora uzivaj u svojoj minutici, zaaluzujes ju itekako 💞💞 Meni se nakon poroda dogodilo da sam bila metvo tijelo od dojenja, izdajanja i nespavanja. Bila sam i anemicna i 3 tjedna nakon poroda pala sam sa 81 (s toliko sam isla roditi) na 58...ocaj zivi. Onesvjestila sam se od iscrpljenosti i tad smo uzeli zenu koja mi je kuhala, peglala i pomagala malo jer od svekija nije bilo pomoci. I tad sam stvarno zivnula, zena je ostala nekoliko mjeseci a poslije mi je dolazila samo pospremiti i peglati. Sad imam mamu i sestru a i naucena sam na nespavanje, to mi je kao mladoj nami bilo najteze, prije bi spavala do podne a odjednom svaka 2 sata cicanje, izdajanje, uf uf. Ali sve to prodje, naviknes se...
Mrvicak hvala ti na savjetima, Pokušat ću tako ako i veceras bude veselo :)
Kaktusice super za dobar OGT, odmah se lakše diše poslije njega 😊
Cure vidjela sam da preporučate tetra pelene sa stranice Mali anđeo. Izgledaju mi da su lijepo deblje i kvalitetnije od onih klasičnih prozirnih. Kakva su vam iskustva?
Brbicaa hvala za info.Trenutno mi je beba na zadak, pa ih necu zvati, al ako se na pregledu za tri tjedna okrene onda cu rijesiti potvrdu.
URL = https: //lilypie.com]
Dora uzivaj u svojoj minutici, zaaluzujes ju itekako 💞💞 Meni se nakon poroda dogodilo da sam bila metvo tijelo od dojenja, izdajanja i nespavanja. Bila sam i anemicna i 3 tjedna nakon poroda pala sam sa 81 (s toliko sam isla roditi) na 58…ocaj zivi. Onesvjestila sam se od iscrpljenosti i tad smo uzeli zenu koja mi je kuhala, peglala i pomagala malo jer od svekija nije bilo pomoci. I tad sam stvarno zivnula, zena je ostala nekoliko mjeseci a poslije mi je dolazila samo pospremiti i peglati. Sad imam mamu i sestru a i naucena sam na nespavanje, to mi je kao mladoj nami bilo najteze, prije bi spavala do podne a odjednom svaka 2 sata cicanje, izdajanje, uf uf. Ali sve to prodje, naviknes se…
Uzas 😳😢
Ma sto je najgore, ja se inace u redovnom zivotu dizem oko 5h, kao i sad..ali idem spavat kasnije i dani su mi jako ispunjeni, imam osjecaj da ovaj umor ponajvise proizlazi iz neadekvatne prehrane..ne znam, mozda sam zabrijala, ali 3 zlice krumpir salate i jedan komadic (velicina malog zenskog dlana) pohamog oslica i nakon toga koziranje, dojenje, izdajanje..i nakon toga 180ml jogurta 😜 nije ni cudo da sam gotova..
za vikend kad se nakrkam konkretnije nisam toliko strgana..ah ah ovo sto muz dovuce zalihe, to su sve neke suhe stvari koje mogu stajat koji dan bez da se pokvare..
Neeego, ne znam vise jesam pisala il ne..
Predvecer nam opet stize u posjetu, jako se veselim!!! 🥰 posebno mi je drago jer ih je nekidan vidio u inkubatorima i sad ce vidjet Ivicu u jastuku, obucenog..mali izgleda kao da je novo dijete, djeluje 2kg veci od silnih tetrica i svega sto je smotano oko njega da ga grije i da popuni jastuk 😊
Mene zanima koja je razlika izmedu epiduralne i spinalne anestezije? Ako uopce postoji razlika 🤔
Dora moja dr.opste prakse ima takodje blizance kaze samo su prve 3 godine teske 🤣🤣🤣🤣..Ja zivim u nadi dace uvjek jedno da spava a sanjam dace skupa nekad spavati pa cemo valjda u troje nekad inace ...🤣🤣🤣 necemo svakako moci stalno da budemo aktivne na forumu al nekako cemo da uspjemo ...Ja o mom porodu cure ne mislim ,vec zamisljam izdrzacu do termina dodjem tamo dobijem anesteziju ,i nakon pola sata imam djecu ..A jesam frajer ???🤔...jedino sto sad svaki novi dan mislim se iduci mjesec ovog datuma bicu mama ako bogda 🥳🥳🥳 ..samo jos manje od 4 nedelje poceli smo sa odbrojavanjem
Pitam jer moja kunjada je rodila prije 7 mj, pokusaj i mucenje prirodnog poroda i onda hitni carski spinalnom. A ja iiskreno ako moram ja bi opcu jer lezati i slusati i gledati sve tamo oko sebe ne hvala 🤦♀️
Dora da, nista nije novo, zidovi su bijeli ali ja bas sretna 😊
Jos kad u pon dodu cistacice malo to sve bolje ocistiti ma milina 🥰🥰
Upravo te brige su mene morile na pocetku trudnoce kako ce mi bit kad budem vise trebala sa M a ne sa G. I da ce G biti tuzan. Ali kako vrijeme ide manje razmisljam o tome. Kad rodim viditi cu kakva cu ja biti prvsenstveno.
Dok se doji pogotovo na pocetku stvarno organizam trazi hranu.
Obavezno pij post natal vitamine 😊
I super da tata opet dolazi i da ce vidit svog momka kako je narastao i izasao iz inkubatora ❤️❤️
Dora moja dr.opste prakse ima takodje blizance kaze samo su prve 3 godine teske 🤣🤣🤣🤣..Ja zivim u nadi dace uvjek jedno da spava a sanjam dace skupa nekad spavati pa cemo valjda u troje nekad inace …🤣🤣🤣 necemo svakako moci stalno da budemo aktivne na forumu al nekako cemo da uspjemo …Ja o mom porodu cure ne mislim ,vec zamisljam izdrzacu do termina dodjem tamo dobijem anesteziju ,i nakon pola sata imam djecu ..A jesam frajer ???🤔…jedino sto sad svaki novi dan mislim se iduci mjesec ovog datuma bicu mama ako bogda 🥳🥳🥳 ..samo jos manje od 4 nedelje poceli smo sa odbrojavanjem
Hahahahaaha pitam ja cimericu(ovo joj je 2.dijete) jutros u 5h "do kad ce mi bit ovako, crknut cu, ja vise ne mogu?!" /mama sam 23.dan 🤣🤣🤣🤣/ a ona veli "ha cuj, dvije godine sigurno, al ti imas duplice pa mozda 4" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ti si legenda!!! Vjeruj mi da je to zbilja najpametnije tako, sto manje mislit i sto vise se koncentrirat na ono sto slijedi iza 💙💙
Pozdrav, cure, citam vas svaki dan, ali ne sudjelujem jer sam u nekim svojim filmovima i strahovima pa da vas ne bediram. Drago mi je da ste dobro i da ide sve svojim tokom.Evo meni se ovih 38.tj. prije 2-3 mj cinilo jako daleko i nedostizno.Trudnoca je protekla bez mirovanja kojeg sam se uzasavala iz razloga sta sam u prosloj mirovala 8 mj.i sto je na mene ostavilo posljedice. Nadam se da cemo i ovo sta imamo uspjesno i sretno progurati. Inace, danas cijeli dan imam laganu menstrualnu bol i povremeno probadanje kroz jajnike i ledja tako da mi se sve cini da bi mogla ubrzo.Ako ne i danas.Naravno u uzasnom sam strahu od poroda i dali ce biti sve u redu i s bebom i sa mnom pa hocu li voliti bebu i sl. Strah od postporodjajne depresije.Ma od svega...
Dora neka rastu i napreduju zasluzili ste sve najljepse.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji