Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    08. Svibanj 2020. 12:10

Dosao mi ogtt, nalazi skolski, woohoo 🎊🥳🥳🥳 Sad sambisla u Muller po Leo, Bueno i neki novi slatkis od Kindera, pabmoram se pocastiti, bio bi red 😄🍩🍫🧁🍭🍰🎂

kaktusica
    08. Svibanj 2020. 12:12

kaktusica

Vrapčić123

Curke napomena svima koji mislite epiduralnu uzeti. Prijateljica mi kaže da mora biti svježa krvna slika, ne starija od 2 tjedna, to će nam Kaktusica možda moći potvrditi i provjeriti s mužem. Uglavnom moja prijateljica je umirala od bolova u trudovima dok nije stigao nalaz krvne slike, tek tada su joj smjeli dali epiduralnu. Tako da ja mislim krv vaditi svaka dva tjedna do poroda. Samo ne znam jeli to KKS standardna ili nešto drugo, zna li tko? Kaktusica? Curke koje ste već rodile?

Evo info od Kaktusa, ne smije biti starija od 2 tjedna a njima je bitan koaulogram i trombociti.

*koagulogram
    Nisam nepismena majkemi 🙈

• anav05
    08. Svibanj 2020. 12:16

kaktusica

kaktusica

Vrapčić123

Curke napomena svima koji mislite epiduralnu uzeti. Prijateljica mi kaže da mora biti svježa krvna slika, ne starija od 2 tjedna, to će nam Kaktusica možda moći potvrditi i provjeriti s mužem. Uglavnom moja prijateljica je umirala od bolova u trudovima dok nije stigao nalaz krvne slike, tek tada su joj smjeli dali epiduralnu. Tako da ja mislim krv vaditi svaka dva tjedna do poroda. Samo ne znam jeli to KKS standardna ili nešto drugo, zna li tko? Kaktusica? Curke koje ste već rodile?

Evo info od Kaktusa, ne smije biti starija od 2 tjedna a njima je bitan koaulogram i trombociti.

*koagulogram
    Nisam nepismena majkemi 🙈

Hahahahaha, majke mi😂😂
    Bravo za dobar nalaz😘

08. Svibanj 2020. 12:17

Ely

Prijavljujem najgoru noć u trudnoći 😒je li do punog mjeseca ili čega već, ali jedva sam čekala da svane. Od neke nelagode u nogama, pretpostavljam da je to taj sindrom nemirnih nogu koji spominju, trnci u zglobovima i bol, jel se nekome to još javlja? Muž je isto grozno spavao. Osjećam se kao da me traktor pregazio.
    Čestitam curama koje pune tjedne 🥰Vrapcic ja isto čekam sljedeći tjedan da spremim torbu, nekako mi vrijeme.
    Kaktusica probat ću sa ovim Zinnatom, iako sumnjam da će se to tek tako rješiti. Kad nas je već nešto moralo zakačiti u trudnoći, dobro je da je to :)
    Masaza medjicekada se kreće s njom? Par mojih prijateljica je isto radilo masažu i nisu ih šivali. Nadam se da je bas zbog toga.

Ja imam velikih problema s tim. Imala i u prvoj trudnoci i povecava se pred kraj trudnoce. Mg nekada pomogne, nekada ne. Uglavnom nemoj noge stavljati pod pokrivac jer trebaju biti na hladnom, skidaj carape i ako ti ne smeta tusiraj ih hladnoj vodom prije spavanja. Nekada to sve zajedno uopce ni malo ne pomogne, pa placem od nelagode.

Rose1
    08. Svibanj 2020. 12:27

kaktusica

Vrapčić123

O pa, nisam imala pojma o tome, dobro je znati. Inace je mene strah te epiduralne...
    Cestitam za ogtt🥳🥳🥳odlicnooo, neka si se pocastila, zasluzeno😉

💙

Rose1
    08. Svibanj 2020. 12:29

mrvičak

Ely

Prijavljujem najgoru noć u trudnoći 😒je li do punog mjeseca ili čega već, ali jedva sam čekala da svane. Od neke nelagode u nogama, pretpostavljam da je to taj sindrom nemirnih nogu koji spominju, trnci u zglobovima i bol, jel se nekome to još javlja? Muž je isto grozno spavao. Osjećam se kao da me traktor pregazio.
    Čestitam curama koje pune tjedne 🥰Vrapcic ja isto čekam sljedeći tjedan da spremim torbu, nekako mi vrijeme.
    Kaktusica probat ću sa ovim Zinnatom, iako sumnjam da će se to tek tako rješiti. Kad nas je već nešto moralo zakačiti u trudnoći, dobro je da je to :)
    Masaza medjicekada se kreće s njom? Par mojih prijateljica je isto radilo masažu i nisu ih šivali. Nadam se da je bas zbog toga.

Ja imam velikih problema s tim. Imala i u prvoj trudnoci i povecava se pred kraj trudnoce. Mg nekada pomogne, nekada ne. Uglavnom nemoj noge stavljati pod pokrivac jer trebaju biti na hladnom, skidaj carape i ako ti ne smeta tusiraj ih hladnoj vodom prije spavanja. Nekada to sve zajedno uopce ni malo ne pomogne, pa placem od nelagode.

Ajme bas zeznuto, sto nas sve ne snađe u trudnoci...kaos...stalno nesto

💙

• indy34
    08. Svibanj 2020. 12:40

E cure cestitke za dobre nalaze ,sto se tice epidural i svih tih anestezija i protokola iskreno vise nista mi nije jasno .znam samo da pred moj termin 7 dana su rekli dace dami vade sve krv briseve i sve nalaze a sad sta i kako se desava ako krene pre vremena 🤔 ja sam u nadi da to nece dase desi pre i da ce sve da bude uredu ..ako i krene pre bice sta bude nadati se opet najboljem ..s obzirom da je njima to rutina ja mislim samo daje vazno da mi ostanemo sabrane i da ne pravimo paniku i da jednostavno slusamo sta nam kazu ..ne mislim dasu oni pametniji od nas al ipak njima je to rutina i nekako cini mi se sa njihovog ugla gledano oni mogu situaciju bolje da sagledaju ..al imamo jos cure vremena ..prve bebe su nam najavljene za jedno 3 nedelje tako da uzivajmo u nasim nesanicama i velikim stomacima 🥰🥰🥰

mimoza
    08. Svibanj 2020. 12:54

Kaktusica 🎉🎂☕️🥂😁🤗 bravo za ogtt

Trancie
    08. Svibanj 2020. 13:20

Kaktusice super za test 🥰😁 sta je to novo od kindera ? Sve njihovo volim!!!

08. Svibanj 2020. 13:27

Rio13

Fenjer zeno u koji lidl u VG ti odes da ima svega? Ja kad god dodjem nema nista ili se babe tuku oko robe i nemos prici uopce onim kosarama 🤷🏻‍♀️

U onaj kod stanice za tehnicki pregled. Uvijek sve sto god po Zg nema nadem tamo, i bodije one kad su bili, trudnicku robu, i inace prije sam kupovala 
    nekakav ormaric za cipele, u Zg prosla valjda sve ducane i nigdje, odemo tamo i njih 100 😂 samo se mom muzu ne da vozati do Gorice, pa ja odem sama kad njega nema, a imam auto 😁 cak ni ne dodem cetvrtkom kad je akcija nego tipa petak, subota i svega nadem. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.