Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Svibanj 2020. 13:30

Mokvica

fenjer

Anavo ja nisam radila prenatalne testove, a dosad su samo jednom vidjeli spol taako daaa 😁😁 bude mi bilo ko Eni hahahahaha a nema veze, nek je beba ziva i zdrava!
    Mokvica a vidis imas srece, mozda u manjim mjestima ima vise srece, tako ja u lidlu po Zg nista ne nadem nikad, a u V. Gorici uvijek napretek svega 🤔
    Jako si lijepu robicu odabrala, i ti i seka. Moja samo puno prica, nista ne kupuje 😂😂
    Fenjer ja svojoj doslovno svaki dan moram bar jednom reći da nešto ne uzme. Stalno nešto pronalazi, slika i šalje, ona bi sve kupila. Već nam je uzela i Cybex cloud q sjedalicu zato ne želim da si stvara dodatne troškove.

Vidis, a moja samo salje linkove i sve joj je lijepo i kao hoce kupit i onda mi iduci dan posalje jesam li uzela to 🙄 i ja govorim da nista nisam uzela i da kupi ako hoce i evo- nijednu stvar. Mislim, ne mora, ne ocekujem to od nje, ali nek me onda pusti na miru i ne govori nista 😂😂😂

• CurlySue
    08. Svibanj 2020. 13:33

Dan zenice 😊 cestitke svima koje danas pune tjedne i bravo za super preglede i nalaze.
    Epiduralna… Ide do 5 prstiju, poslije bas i ne daju. Meni nije bilo vremena za nista 😐. To morate odluciti same sa sobom, oni ce vas samo pitati zelite li koju opciju, nema sugestija. Zena koja je bila sa mnom u sobi imala je npr cijeli dan poslije poroda problem s osjetom u nozi (nije ga bilo). Moze sve proc super, a moze biti i komplikacija, zato ostavljaju na vama da odlucite. 
    Danas mi je bas smijesan dan. Ujutro sam izdojila pol deci 🙈 (sestra u soku komentirala iza zatvorenih vrata, a ja sve cula) pa mi za prijepodnevnu dozu bio bed pa sam dala manje 😂😂😂 uglavnom, od danas krecemo s izdajalicom pa ce mozda biti i vise 😁 otkrila sam da su sa cvrscim stavom sestre uljudnije i usluznije 🙃
    Uglavnom, vrijeme posjeta intenzivnoj je uskoro pa vam tipkam kasnije. Vrijeme je za muznju 😂🙈😘

kaktusica
    08. Svibanj 2020. 13:50

Trancie https://ibb.co/K5WWhDD naopako je slika. Topi se u ustima kad uronis to bozanstvo u kavicu 🤩🤩
    Epiduralna kaze Kaktus da nije sve bas crno bijelo, 5-6 prstiju i sl., da se gleda siri spektar, opce stanje i jos neki parametri i onda se odluci. I da ne citate po forumima puno 😁 Postoji i single shot u nekim bolnicama, nekad je nemoguce dobiti iz cistog razloga jer ih fali a to traje malo duze.

Rose1
    08. Svibanj 2020. 13:52

CurlySue

Dan zenice 😊 cestitke svima koje danas pune tjedne i bravo za super preglede i nalaze.
    Epiduralna… Ide do 5 prstiju, poslije bas i ne daju. Meni nije bilo vremena za nista 😐. To morate odluciti same sa sobom, oni ce vas samo pitati zelite li koju opciju, nema sugestija. Zena koja je bila sa mnom u sobi imala je npr cijeli dan poslije poroda problem s osjetom u nozi (nije ga bilo). Moze sve proc super, a moze biti i komplikacija, zato ostavljaju na vama da odlucite.
    Danas mi je bas smijesan dan. Ujutro sam izdojila pol deci 🙈 (sestra u soku komentirala iza zatvorenih vrata, a ja sve cula) pa mi za prijepodnevnu dozu bio bed pa sam dala manje 😂😂😂 uglavnom, od danas krecemo s izdajalicom pa ce mozda biti i vise 😁 otkrila sam da su sa cvrscim stavom sestre uljudnije i usluznije 🙃
    Uglavnom, vrijeme posjeta intenzivnoj je uskoro pa vam tipkam kasnije. Vrijeme je za muznju 😂🙈😘

Zato mene i strah te epiduralne...nisam bas na cisto s tim, radije ne bih...

S izdajalicom ce vjerujem biti lakse i bit ce tog mlijeka vidim kolikogod treba😉lijepo ce se maleni napapati i sve brze napredovati💪🥰
    Ja mislila treba biti fin, ne filozofirati itd., a na kraju njje tako🤷‍♀️

💙

Rose1
    08. Svibanj 2020. 13:53

kaktusica

Tranciehttps://ibb.co/K5WWhDD naopako je slika. Topi se u ustima kad uronis to bozanstvo u kavicu 🤩🤩
    Epiduralna kaze Kaktus da nije sve bas crno bijelo, 5-6 prstiju i sl., da se gleda siri spektar, opce stanje i jos neki parametri i onda se odluci. I da ne citate po forumima puno 😁 Postoji i single shot u nekim bolnicama, nekad je nemoguce dobiti iz cistog razloga jer ih fali a to traje malo duze.

Finooo, samo papaj🥰
    Hvala Kaktusu na info😉

💙

ena0206
    08. Svibanj 2020. 13:59

Sretni puni tjedni curke.. 😍😍
    Kaktusica lijepo za pregled. Sad uzivaj u slatkisima. 👌
    Ne znam za dolje, ali ovdje sam dobila od bolnice hrpu papira koje moram popuniti za epiduralnu.. Sva moguca pitanja o visini, kilazi, svim mogucim bolestima..itd..itd. 
    Kada popunim papire napravim termin s anesteziologom i s njim imam razgovor o svemu.. 
    Ja sam potpisala da želim epiduralnu.. Ali zapravo je ne želim.. 
    Ali sam dobila savjet da svejedno potpisem jer nikad ne znam kako ce se odvijat porod.. A bez tih papira i potpisa nema sanse da je dobijem.
    Tako da sam se osigurala.. S tim da cu je dobit u bilo koje vrijeme kad je zatrazim..
    Nadam se porodu bez nje. 
    Mimoza jesi ti morala potpisivat sta kod sebe u bolnici?.. Ja i ti cemo u isto vrijeme, dobro si rekla. 🤣🤣🤣 Hahah ima da napravimo prijenos uzivo ovdje na forumu. Bar preko poruka. 😄😄😄😄

Brbicaa
    08. Svibanj 2020. 14:01

Evo za cure iz splita i ostale koje planiraju u kbc st rodit
    https://ibb.co/T1xcXLK

Ninnek
    08. Svibanj 2020. 14:02

Pčelica06

Cure iz ČK dozvoljena je pratnja na porodu, posjete još uvijek zabranjene!! 😍😀🍾🍾

Super, odlicne vijesti 🤗🤗🤗🤗 hvala

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

mimoza
    08. Svibanj 2020. 14:04

Kaktusice iz kojih razloga ti ne zelis epi? Nekako te smatram najkompetentnijim ovdje (zbog gospodina Kaktusa) u vezi toga, pa me zivo interesuje. Ja isto nisam za epi, zbog nekih mogucih posljedica za kicmu, ako je to uopste istina, jer genetski zene u mojoj porodici imaju probleme u starosti s kicmom, pa ne bih bas doljevala ulje na vatru. A s druge strane, muz me nagovara da je uzmem, da si olaksam. Pa eto ako mozes da podijelis svoje misljenje i znanje o tome 😊

dana130
    08. Svibanj 2020. 14:11

Trudy, javi bas. Bome to cak i neka guzva danas 😂Nadam se da je pregled dobro prosao 😘
    Kaktusice, super za ogtt 😘
    Curly, samo tako nastavi 💪😘

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.