Bebac i ostale cure, pogledajte ovo:
https://ibb.co/C8vbDNV
Jaoo a ja danas baš u Bipi tražila škare za šišanje ,maloj trebam šiškulje odrezati, sve joj u oči idu , i kaže teta u dućanu neeema.. pa ako tko ima ideju gdje bi bilo za kupiti
Sreća mamina
Dobrodošao
Bebac i ostale cure, pogledajte ovo:
https://ibb.co/C8vbDNV
Jaoo a ja danas baš u Bipi tražila škare za šišanje ,maloj trebam šiškulje odrezati, sve joj u oči idu , i kaže teta u dućanu neeema.. pa ako tko ima ideju gdje bi bilo za kupiti
Dm? Malo veci Konzum, Spar, Kaufland...ti koji imaju dječji dio mozda?🙂
Vucica bas si zgodna 😍😍 I svidja mi se frizura i ta majica-haljinica, obozavam takve stvari! Neka tebe na maminoj kuhinji, ta je najbolja ☺
Trancie jel cura jedva docekala poci malo u parkic 🥰
Ely koji antibiotik su ti dali?
Cure cestitke svima na super pregledima, Tea samo nek je na kraju bilo sve OK ❤️ Dora odlicno za cerviks ❤️ na brzinu sam vas preletila danas smo kod mojih u gostima pa samo jedemo 😁
.
Malo me brine sad vec taj ctg, vidim puno vas je vec pocelo ici a ja sa 35 punih jos nikad nisam bila… Ima to neki datum kad se krene ili kako? Svakako cu pitat Dr u utorak na pregledu ako nista ne spomene…
.
A evo i nas, ja na plus 14 a s maminom kuhinjom samo lete kile 😁https://ibb.co/vjZF2rZ
Superrr ste🥰slicica je bas fora
💙
Evo i nas sa pregleda.
Curka super napreduje, dosli do 2kg 😊
Sramežljiva (valjda na tatu 😂), cijelo vrijeme rukama lice pokrivala, nije mi mogla dr. slikicu dati.
Ja sam zacementirana dole, tlak i dalje visok ali sa tabletama se smiri.
Sljedeci pregled 4.6., dobila jos uputnicu za vađenje krvi. Znate mozda sta se sad vadi (poslala elektronski uputnicu pa ne znam)
Ostalima cestitam na punim tjednima, urednim pregledima, i puno 😘😘😘😘 palcicima da i dalje lijepo napreduju
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Vrapcic jaaaao 😂😂😂 al sto jest jest svim muskarcima bi se svidale 😂
Pepilli mooozda muller
Curke, evo nas. Nakon pregleda otišli kod muževe bake, a kod nje od interneta ni i. 🙈
Ugl. moja Petrica lijepo napreduje, teška je 1276g, mjere odgovaraju tjednima. Okrenuta je glavicom dolje. Opet se pohvalila da je curka pa smo sigurni da možemo kupovati pinky stvarčice. 😁 Meni je cerviks 4,40, t oblik ušća, ma sve super. 😊😊
Sad idem čitati zaostatke pa vam se opet javim.
I da, Fenjer odgovorili su mi, šalju samo unutar Bosne jer im je preskupa poštarina van zemlje. ☹️
Mokvica, Ninnek super za preglede, bravo ☺️☺️
Mi smo se prosetali veceras, u Splitu je fešta sv. Duje pa je krcato ljudi, imala sam mini napade panike svako par metara 😅🤦🏻♀️
Curke, evo nas. Nakon pregleda otišli kod muževe bake, a kod nje od interneta ni i. 🙈
Ugl. moja Petrica lijepo napreduje, teška je 1276g, mjere odgovaraju tjednima. Okrenuta je glavicom dolje. Opet se pohvalila da je curka pa smo sigurni da možemo kupovati pinky stvarčice. 😁 Meni je cerviks 4,40, t oblik ušća, ma sve super. 😊😊
Sad idem čitati zaostatke pa vam se opet javim.
I da, Fenjer odgovorili su mi, šalju samo unutar Bosne jer im je preskupa poštarina van zemlje. ☹️
Bas mi je drago za Petricu, nek ona raste u maminoj busi mirno 😍💞 kad ides opet na pregled? Jel sad iduci u bolnici di ces roditi ili?
Za ovo sto ne salju van BIH mi je isto cak drago jer da salju do RH odmah bi potrosila bar 500kn na sve to hahahahah 🤑
Mokvica, Ninnek superr curke za uspjesne preglede🎉🎉🎉bebice nek rastu🥰
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji