Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    07. Svibanj 2020. 16:43

Curke ja imala bio tikvice doma i danas se jela za ručak samo tikvica. 😊 Juha od zobenih pahuljica i tikvica i pita od tikvica i sira. 😋 Brzinski ručak i vrlo fino. 
    https://ibb.co/Jyv0rwv

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    07. Svibanj 2020. 16:52

Vrapcic kaze od ruba do ruba 51, ali s vratima 56cm 😔

07. Svibanj 2020. 16:52

Drago mi je za dobre preglede i vejike bebolineeee 🥰🥰🥰 
    Rose vidis da je sve uredu ☺️ 
    Dora ma jos koji dan postintenzivne je u pitanju sigurno, prekrasno kako napreduju tako maleni, a tako velike stvari rade 💪 
    Cure ja danas nijednu bh nisam imala, ocito povecan Mg na 600mg djeluje.. I odmah sam isla peci kruh, kuhat rucak, peci krafne, usisati, oprati podove, srediti kupaonu, kuhinju... tak da ocekujem veceras spavati ko beba (osim ako ne krenu bh od ovog svega sto sam se raspojasala) 🙄😂😁🙈
    Zedna sam kao da 3 dana nista nisam pila, nadam se da to nije simptom povisenog guk-a 🙉

Vrapčić123
    07. Svibanj 2020. 16:53

Dora hvala ti, no nama treba puno pluća, zbog toga smo ograničeni. 🤔

Vrapčić123
    07. Svibanj 2020. 16:54

*plića

kaktusica
    07. Svibanj 2020. 17:01

Vrapcic ajme pliz pliz ako moze receptic, ja sam tikvica freak a ovo izgleda SAVRSENOO 😍😍
    Tea if, hvala bogu da je sve ok, mogu misliti kako si se prestrasila jadna 😘😘
    Rose juhuu, super za cerviks! Vidis kako se isplatilo mirovati, bas dobre vijesti 🥰 Htjela sam te pitati gdje mislis raditi privatno UK? Jer i ja moram ponoviti nalaz za 10-ak dana, vidjela sam da radi Medico, ima li jos negdje?
    Mimoza woow, jako si lijepa i zgodnicka u toj plavoj haljini, super zgodna trudnica 🤩🤩
    Pepili super za dobar pregled, August je frajer veliki 🤩 Bome ti dobro baratas medicinskom terminologijom, svaka ti cast 👌
    Brbica popodnevna gimnastika nasih beba dok bi mame mirno pile kavicu i surfale 😄 Super je fotka 😍
    .
    Stigao mi madrac i poklon nekakav prekrivac i papucice, bas super. Evo sam ga ispruzila na podu da postigne svoj oblik, pise najmanje 8 sati ali vec je onakakv kakav treba biti, debel i spreman za mojih skoro 80kila veceras 😅 
    Zvali me i iz Andrew's baby company da su mi stigla kolica iz tvornice u Zagreb, to znaci da stizu na moju adresu iduci tjedan, juhuu 🥳🎊
    Mjerila sam si tlak, bio je 110/70, to je za mene prilicno nisko, zato me i bolila glava. Popila jos jednu laganu nesicu a ova divlja u trbuhu, ne prestaje, voli zenska kavicu 🙂

• Bebac24
    07. Svibanj 2020. 17:29

Dora gabriel je super, otplakao tamo meni izbrojao kakve su i proslo hehe. Na farmi je sa tatom i djecom od kumova.
    Ja bila malo u sopingu ahahha od sveg sta sam peosla kupila u tediju kroksice i pincetu 😂 Jet mi pregrizao moje kroksice koje sam imala 4 godine.
    Sad je poceo muzevu papucu 🤦‍♀️😂
    Isla malo do newyorkera i c&a viditi za halinice kakve ali nista pametno. Sve nesto full kratko da se guza vidi.
    Slikice su bas lijepe, trbuscici tooop ❤️

mimoza
    07. Svibanj 2020. 17:42

Hvala vam cure moje 🥰
    Amneris zao mi je, zauzeta sam 😂
    Dora hahah nadam se da ce i iz moje “glave” izaci toliko mlijeka, kao i iz tvoje 😂😂
    Vrapcic super ideja za potu od tikvica. Morat cu je i ja isprobati. Koje brasno si koristila? Muz je odlucio ici na dijetu, jer se udebljao isto koliko i ja u ovoj trudnoci. Govori kako cu ja izgubiti kile nakon poroda, a sta ce jadan on 😂 pa mu moram nesto zdravo spremati. Malo izucavam low carb recepte.
    Moja haljinica je trudnicka iz lidla za 6-7€ 😁

Rose1
    07. Svibanj 2020. 17:46

Kaktusica, Fenjer, Dora, Mimoza, Amneris hvala vam puuuuno curke, najbolje ste ❤da,ma ocito je sad ili zadnji put krivo mjerio, ali kakogod kratak cerviks, ali bitno da je ostao nepromijenjen. Rekao prosjecna bebica s duzim nogama i glavica mu mrvicu veca, ali ķaze da u terminu nema sanse da bude vise 3200 sto je dobro zbog moje građe. Uglavnom dan po dan, da izdrzim cim duze🙏
    Dora odmah sam ja gledala kad sam vidjela ond tvoje, ali nije ih vise bilo. Tvoje su bas lijepe. Pogledam malo opet...mozda dobili
    Mimoza odlicno izgledas, cestitam na ulasku u 9.mj🥳🥳🥳
    Vrapcic jao, to izgleda savrseno, njam...i ja bih receptic😁
    Kaktusica bas se dogovorila danas da sutra nosim u Fem point, imaju i oni, rekao mi Đ.da je kod njih 100kn mislim
    Pepili odlicno🥰samo nek raste

Brbica odlicna slicica🥰tako ti meni cesto bude jer je mali divljak💙
    Bebac ma joooj, misic mali, tesko je to slusati

Tea uzas, to je za poluditi, koji sokovi draga, glavno da je sve dobro, ali stres...jooooj

Svea predivna trudnica,ono  bas, bas❤

💙

Mocho
    07. Svibanj 2020. 17:46

Krafnice frendice koje danas punite tjedne cestitam! Evo nas u 32.tjednu 🥳🥳
    Rose, Pepili, Tea - woohooo za uspjesne preglede! I ako sam skucajno koga preskocila... Rose nece te nase bebe nigdje prije 36.tjedna 💪🤞
    Ancy - super se ti nosis sa svime, drago mi je da nema fizickih komplikacija i drzim fige da saznas uzrok. ❤
    Svea, Mimoza - bas ste vizljaste mamsite! 😍😍 
    Muke po hormonima trudnickim Ja sam nocas bila nekako potistena oko mirovanja i bespomoci. Pucaju me hormoni i nesting, a nista ne mogu..Pa me muzek odveo u jyisk odabrati lezaljku za dvoriste da barem tamo mogu uzivati na boku uz malog peseka koji je nedavno prikljucen obitelji.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.