Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    07. Svibanj 2020. 17:52

Mocho

Krafnice frendice koje danas punite tjedne cestitam! Evo nas u 32.tjednu 🥳🥳
    Rose, Pepili, Tea - woohooo za uspjesne preglede! I ako sam skucajno koga preskocila… Rose nece te nase bebe nigdje prije 36.tjedna 💪🤞
    Ancy - super se ti nosis sa svime, drago mi je da nema fizickih komplikacija i drzim fige da saznas uzrok. ❤
    Svea, Mimoza - bas ste vizljaste mamsite! 😍😍
    Muke po hormonima trudnickim Ja sam nocas bila nekako potistena oko mirovanja i bespomoci. Pucaju me hormoni i nesting, a nista ne mogu..Pa me muzek odveo u jyisk odabrati lezaljku za dvoriste da barem tamo mogu uzivati na boku uz malog peseka koji je nedavno prikljucen obitelji.

Ti hormoni bas poceli luditi svima nama ocito... 
    Ja bi sad samo negdje isla, gledala... A nemogu. 
    Super za lezaljku. Mi ih imamo, uspjela lezat max 5x, nemogu se poslije dizati tako da nista od nje 🤦‍♀️
    Ooo koga ste to dodali vasoj obitelji 🥰🥰

Vrapčić123
    07. Svibanj 2020. 17:53

Kaktusica pišem ti odokativno, nemam neki recept baš, to ja ovak otprilike smućkam. Sastojci: 2 jaja, oko 180 - 200 grama ribanog sira (ja stavila kravlji sir, piše na pakiranju domaći sir od Sirele, bilo koji topivi mislim da ide, tipa gauda, tilzit, jer je i ovaj tako sličan), dvije onako srednje do veće tikvice naribane, 200 ml jogurta (ja stavila bioaktiv, super bi išao i grčki, ma svi jogurti), 1 prašak za pecivo, 2-3 bogate žlice kukuruznog brašna, oko 200 grama pirovog bijelog glatkog brašna (kupila u Sparu glatko Vital pirovo sa klicama, super brašno inače), oko 50 ml ulja, sol, papar i  pola male žličice one zdrave vegete iz Tvornice zdrave hrane, kao neka zdrava vegeta / začin (zove se zdrava mješavina začina bake Mandice i dede Ivice 🤣🤣🤣). Kupi si to, fenomenalno je, za sva živa jela, a zdravo skro, bez kemikalija ovih koje vegeta ima u sebi. Pekla na 230° oko 25-30 min, dok ne porumeni lijepo. I kasnije kad se pitica ispeče premažeš gore s maslacem i pusti da odstoji 10 min, bit će bolja, mi jeli vrelu, nismo se mogli suzdržati.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    07. Svibanj 2020. 17:54

Rose super ako imaju i oni, tamo cu sad sve radit 🤣 Sutra bi trebao biti nalaz ogtt-a pa cu se narucit.
    Kad mirujes cerviks ti se moze i produziti tj..vratiti malo , to su super vijesti. Samo ti nastavi mirovati, vidis da ti pase 🥰 

kaktusica
    07. Svibanj 2020. 17:57

Vrapcic puùno ti hvala, bas si srce 😘 To bi bas mogla za vikend kad moji budu rostiljalijer ja ne jedem cevape ni pljeskavice u trudnoci. Aaa, baku Mandicu dugo vec koristim, ja jos jednom usitnim u blenderu jer mi je malo prekrupan zacin ali je super stvarno! Taman imam  jos kilu pirovog i kukuruznog, mljac!

Vrapčić123
    07. Svibanj 2020. 17:58

Mimoza, Rose evo pisala Kaktusici iznad recept pa si pogledajte. Pirovo bijelo brašno koristila sa klicama, po okusu je skoro kao obično bijelo glatko brašno, a zdravo ful. I 2-3 žlice kukuruznog brasna.

• anav05
    07. Svibanj 2020. 17:59

Dora4

Anavjesu stigle vijesti? Ides li k svojima? 🥰 ajmeee ovaj kaputic na tockice!!! Jaooo 🤩
    Indyti si jutros prorekla cickanje 🤭 vidim da si danas bolje? 😘
    Vrapcicobecao je izmjerit cim zavrsi sa poslom 😉
    Mrvičakop op lijepo jutro u krevetu 🙃 tako bar svaki drugi dan 😉
    Zmyaja ti volim velike, a posebno Superkornet, nema mi boljeg (ni veceg) 😏
    Rosepogledaj baby centar vrece, 100kn, lagane ljetne, divne su zbilja 😍
    Pceliceajde bar ce vase bebe bit velike jedna ko moje dvije hahah
    Helikopterdobrodosla! 🤗 nazalost nemam pojma za TA jer sam dosla preko hitne i direkt u radjaonu..Irisbi mogla znat, ona je nekidan slala uputnicu!
    Fenjernece jos, sad je prebacen u postintenzivnu, tamo bebe leze na grijanim "krevetima" i jos su pod extra nadzorom, ali nisu u inkubatorima nego na tim grijanim plocama, naslagani ko kruh u pekari, onako jedni do drugih sa imenima iznad..ali u robici je i bez ikakvih cijevcica i bilo cega!

Smislili su se oni i dolaze u Zg. I još bolje, da ne putujem😊😊

Vjerujem da ti je predivno vidjeti dijete bez cjevcica, bravo malac🥳
    Curly, bas sam ti krenula pisati pa vidim Dorino...koliko sam ja o svemu čitala pa to je junačka kolicina😊😊

Rose1
    07. Svibanj 2020. 18:01

Kaktusica ozbiljno to za cerviks??? Nisam znala... 
    Da, da, mozes i kod njih kks😉
    Vrapcic superrr za recept🤗
    Mocho hvala🤗🙏super za lezaljku, sad ces lijepo uzivati

💙

Rose1
    07. Svibanj 2020. 18:02

Vrapčić123

Mimoza, Rose evo pisala Kaktusici iznad recept pa si pogledajte. Pirovo bijelo brašno koristila sa klicama, po okusu je skoro kao obično bijelo glatko brašno, a zdravo ful. I 2-3 žlice kukuruznog brasna.

Hvalaaaaa🤗

💙

• anav05
    07. Svibanj 2020. 18:02

Vrapčić123

Curke ja imala bio tikvice doma i danas se jela za ručak samo tikvica. 😊 Juha od zobenih pahuljica i tikvica i pita od tikvica i sira. 😋 Brzinski ručak i vrlo fino.
    https://ibb.co/Jyv0rwv

Ovo izgleda top😍😍
    Recept?
    Ja te tikvice obožavam, jedva sam ih dočekala...

Vrapčić123
    07. Svibanj 2020. 18:03

Kaktusica joj super ideja za baku Mandicu 🤣🤣 Zbilja je malo pre krupno, baš ću si smiksati kao i ti. Uživaj u pitici, fina je, mekana baš i vrlo brza za smućkati što je vrlo bitno. 😊😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.