Samo da vam jos za kraj dana kazem da je ovaj moj Ivica pravi mali prascic, danas sa tim pokusajima dojenja…prvo cickanje malac krknuo 10, svako iduce po 5 i evo u 21h je maznuo ni manje ni vise nego….jeste spremne? Pocicao je 30!!!!
Znaci cimerica doji vec 7 dana i mali joj je jutros prvi put pojeo 30, tako da ne znam sto da mislim o ovom svom prozdericu malom!
Nekako mislim da je bila pocetnicka sreca i ne vjerujem da ce bas to tako ic cesto, prije ove 5ice i bit ce i nulica i sve, al dobro, necu sad krenut u negativna ocekivanja nego sam stvarno iznenadjena..ni sestra nije mogla vjerovat, dva put je vagala!
•
Vazu ih prije dojenja i nakon dojenja, tako znadu tocno u gram koliko su pojeli 😉
•
Malo je rec da sam umorna, naime..nakon svakog dojenja od cca 30-40min odem na izdananje od 30-20min..
S tim da u pola 12 kad odem, zavrsim oko 12:30, onda se vratim pojest bijedni ruckic (djeci u vrticu daju vece porcije!) u 13h i u 13:20h odem na koziranje do 14:30, tad se odmah prebacim na dojenje pa izdajanje i dodjem u sobu MRTVA u 15:40h..u 17:30h vec ide nova runda..
Uglavnom, gladnija sam nego prije i jedva cekam vikend da mi mama opet spoha mesine, napravi poriluka i tikvica i strudle sa sirom slane i slatke s grozdjicama i jos jedne slatke od jabuka..ajmeeee!!
•
Laku noc i lijepo spavajte krafnice
Hahhaa Ivica je odlucio biti veliki i snazan a kako se pistaje veliki i snazan nego kad slusas mamu i jedes sve sto ti se da ..Jedino moras da nadjes rjesenje za te porcije i da ti se takodje negdje izmedju da ne kazem najedes al bar da pristojno jedes jel cekaj jos par dana pa kad i Marica pocne da jede ..ne vjerujem da ce ona da ostavi brata samog u tome ..🤣🤣onda ces imati problem..Bas mi je drago i treba tako samo nek jedu i nek jacaju ..mogu da zamislim kako sisa i kako mrda usnama 🥰🥰🥰🥰dusa mala ...Laku noc svima ja idem da spavam ..😘😘😘
Cure, dobra večer, čestitam na zaokruzenim tjednima i urednim pregledima. ❤️
Dora, ajmeee kakve divne vijesti. Malena djecica su najveći borci. ❤️
Kuharice naše, upravo sam postala gladna zbog vas, morat cu poharati frižider 😊
Mimoza, čestitam! Juhuuuu, još malo i gotovo, a izgledaš za 10 :) Znaš li možda da li ovdje muževi moraju ići na tečaj da bi prisustvovali porodu? Nadam se da ne, jer ne znam kako bi moj ukombinovao zbog posla.
Ancy, svu sreću svijeta ti želim. ❤️
Puno poljubaca svima!
Brbica, bome se lijepo izbocio 😮 ja do sad nikad nisam imala takvu grbicu 😁
Hahaahha dora 😂😂 zbilja cu morat malo, pripaziti na greske, bar dok nam je manje vise svima susa 😂 svaka cast za ivicu, samo nek on papa i raste ❤️ a tebi skidam kapu na tom tempu, zbilja ti se divim 🥰❤️
Vrapcic nisam bas od kuhanja prezdravih obroka, pokusavam tu i tamo, ali tvoje mi sve izgleda ekstra 🤤 tikvice obozavam tako da mi sad sline cure.
Ena super da je sve okej. 😘
Curke zelim vam sbima laku noc i lijepe snove 😘😘
Baby girl 💜
Rose, Fenjer, Brbica, Tea, Dora hvala curke. 😘
Brbica i ti nam vadiš mast morem kao i Danijela. Ccc 😜 A ledeni izgleda fenomenalno! 🤤
Dora jaaako mi je drago zbog Ivice, samo neka tako nastavi. Sigurna sam da će i Marica uskoro bracinim stopama. 😊😊
Helikopter, zbunjena dobrodošle! 😊
Svea, Tea, pepili, ninnek čestitke na uspješnim pregledima! 🎉🎊 Svea curkica je stvarno velika, samo neka raste. Tea bitno da je sve dobro ispalo.
Anavo jaknica je preslatka tako da nije čudno što se već pripremaš za jesen. 😉
Ancy drago mi je da si nam se javila i da si usprkos svemu ostala pozitivna. Vrijeme će već učiniti svoje i onda hrabro u nove pobjede. 💪
Mimoza čestitke na ulasku u finale! 😉
Rose pa to su super vijesti. Samo i dalje lezi i odmaraj i sve će biti ok. 😘
Mimoza, vucice super izgledate. Svea tvoju slikicu mi ne otvara, ali sam uvjerena da si i ti 🔝.
Fenjer ti si stvarno bila vrijedna danas. 👏👏 Sljedeći pregled mi je 4.6., još uvijek kod moje doktorice. Taman imam vremena za izabrati bolnicu. Vuku me Sv.Duh ili Merkur, ali mi je OB Sisak najbliže tako da sam trenutno u dilemi, SK ili ZG. 🤷🏻♀️ A što se tiče ove stranice iz BiH, ja razmišljam da naručim kod prijatelja koji žive u BiH jer smo mi blizu granice, ali je problem što ne znam kad će se moći preko granica...
Kaktusice večeras će netko lijepo spavati. 😉
Mimoza hvala za preporuke, budem ih škicnula, ali ovi su mi ooopasno zapeli za oko. 😊
Htjela sam vam još samo reći da tko ima priliku skoknuti do Pepca, do 25.5. imaju akciju 30% na cijeli asortiman tako da su cijene sad još smješnije. Meni je seka danas nakupovala hrpu stvari za Petru, a ceh je bio jedva dvjestotinjak kuna. I u Bipi je (samo nisam sigurna do kada) popust na Avent proizvode 20%.
Sada vas pozdravljam do sutra. Laku noć svima! 😊😘
Zmya napokon da se i ti odmaknes od tih sastanaka i online termina. Uzivaj u ovoh malo tjedana sto je ostalo proje dolaska bebice i ljencari 🤗
Dora Bravo Ivica, sad cekamo i seki da krene istim stopama 😊Bome ti je dan ispunjen do zadnje minute. Samo ti odmaraj, brzo ce stici mamin rucak 🥰
Ena hvala ti draga moja 🤗Pokazuje li ctg i dalje trudove? Bouncer je super i bolji izbor od 4moms. Svakako ce ga beba duze moci koristiti.
Renata ne treba tecaj zavrsiti, niti ga trebas prijavljivati kao pratnju. Znaci kad te dovuce u bolnicu, ulazi pravo s tobom unutra. Ovdje ti moze pratnja biti bilo ko, ne samo muz (prijateljica, svekrva, susjeda i sl.) a u nekim bolnicama cak i 2 osobe mozes dovesti kao pratnju 😁
Rose, tako mi je drago zbog pregleda, znam kolilo si strahovala. Samo i dalje tako i docekat ces i vise tjedana nego sto mislis 🥰😘
Ninek, mokvice suoer za preglede 😘😘
Baby girl 💜
Ely drago mi je da ti se sviđaju recepti. Uživaj u piti! 😋
Pepilli možda Dm?
Ninnek joj super za pregled! Neka curica raste! 💞
Mokvica drago mi je za pregled! 😍
Brbicaa moja prijateljica ga je pola i jela datulje, imala super porod. E sad ima li to veze ikakve, ne znam. Al sigurno ne može odmoći. Pitat cu je kada ga je počela piti.
Mimoza kako se vježbaju kukovi? Ima li kakav video?
Dora prekrasna vijest za lavića. Vidiš ti kako je on već navalio, neka neka, držim fige da tako nastavi i da se malena isto uskoro pridruži. 💗💗💗
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica propisala mi ne Zinnat 500mg. Sto su tebi davali? Pomaze li ti ista brusnica i koliko je otprilike piješ dnevno?
Dora taj tvoj Ivica je pravo malo čudo! Sada će i seka njegovim stopama :))
Ena izgleda savršeno, ja ga isto želim 😍😍
Ena, Dana ☺️☺️ Čak i zdravo može nekad biti fino. 😋Ne uvijek, priznajem. 🤣
Curke ja sam danas počela prati i peglati odjeću za bebu. 💗 Planiram to po malo rijesavati, pa neka stoji spremno. Također ću torbu za bolnicu spremiti. Nadam da neće uskoro trebati. No neka bude spremna, obzirom, da smo 33.tjedan.
Laku noć svima želim! 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mimoza danas ctg super bio. Male neke kontrakcije, al zanemarivo..Nista, sad se pazim da napunim 36 tjedana i onda sam mirna.. Bas me zanima čije će ime slijedece dobiti kvacicu na popisu. 🤔🤔 Sad kad pocnemo jedna za drugom.. Jedva cekam..
Ely savrsen je. Ne znam nekako sam dugo proucavala i uvijek sam se njemu vracala. 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji