Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    07. Svibanj 2020. 20:47

Pčelica06

Rose, Pepilli čestitke na super pregledima!!
    Brbica i moj isto ima takve akrobacije na istom mjestu, glavica je dolje pa mi je logično da su to leđa, ali nisam ziher 😀 i zna biti par dana na jednoj strani trbuha pa par dana na suprotnoj i tako u krug.
    Indy obično ctg rade nakon nekih 35,36tt., prije eventualno ako su kontrakcije i sl.

E hvala na info onda moramo jos da cekamo ..imamo jos do 36 ..😊

tea1401
    07. Svibanj 2020. 20:48

Curke divne ste hvala vam svima❤(da poimenice nikog ne nabrajam da ne preskocim nekoga)
    Takoder cestitam ostalim curkama na urednim i uspjesnim pregledima🥰
    Dora, Alisa mi je nestala nezz sta je s njom nadam se samo da je sve okee..pusa za tebe i bebace😘

Anja🌸🌸

Brbicaa
    07. Svibanj 2020. 20:52

Curke, svratila sam veceras do kuce čaja pitat za caj lista maline, rekla mi je teta da se moze pit mjesec ipo, dva prije poroda... Jel imate vi kakvo iskustvo? Koliko sam cula nije preporucljivo prije 36og tjedna, a sad mi ona kaze da moze i ranije.. I preporucila mi je rooibos u trudnoci, radi imuniteta zeljeza i jos sto stvari

zmya
    07. Svibanj 2020. 20:57

Evo mene, zavrsila s porodiljnim poslom! 😅 bemti sunce, mogla bi sad nekog vina mrknut haha! E jel vidite mjesec kako je dobar? Nije ni cudo sta imamo lude snove! E pa sad da vam se javim, s ponekom rupom u sjecanju, nemojte zamjeriti..
    Dora, predivne vijesti za Ivicu a i Maricu! Ta djeca su cudo! 🥰 A tog velikog, najveceg, svidja mi se kako razmisljas i drago mi je da smo u istom klubu 🤭 morat cu ti ga dofurat 😎
    Ancy nasa tijela su nevjerojatna! Sjetim te se, i stvarno ti zelim svu srecu i plusic, u trenutku kad si spremna, naravno. Strah je normalan i prirodan, al ga probaj maksimalno otpustiti od sebe i vracati fokus na pozitivne misli i drzi se ‘visoko na dobrim vibracijama’ . Hrabra si i stvarno divim se ovom tvom nesebicnom cinu i mogucnosti da nakon takve situacije stojis i dijelis srecu s nama, javis se i bodris nas. Nevjerojatna si i zasluzujes zbilja sve naj ! ♥️
    Svea trbuscic ti je preeekjut! Mimoza a i tvooooj! 36punih, wooow! Sigurno si uzbudena! Cestitam! 
    Vrapcic mmmm tikvice obozavam! Isto ko kaktusica, freak sam mogu ih na sve nacine he he. 
    Moji kako dolaze u subotu, narucila sam ribe i skampi i vec imam zazubice! 
    Pepili, Rose, Ninnek bravo i cestitke na dobrim pregledima!
    Vucice, ja sam plus dan dva u odnosu na tebe isto nisam radila i radit cu vjerojatno tek za 10 dana na pregledu kad cu bit 37punih. 

Trudy
    07. Svibanj 2020. 21:03

Wow kakve lijepe vijesti s pregleda i kakve slikice 🥰 drago mi je da sve ide kako treba 👍
    Mi bili u parku/na plazi od 3.30 do 7.30 🥳 zadnjih sat vremena sam jedva stajala jer me neki klinac prikljestio iza. Al zato je mali uzivao ko nikad. Jos su nas i palacinke docekale doma 🥞 😎
    A sad se jos moram za pregled sutra sredit 🥴 jedva cekam prionut na posao 😂😁🪒
    A za vrtic, pojma nemam. Sutra cu im javit sta smo odlucili. Bolje da vise ne razbijam glavu s tim jer cu zivcani slom dobit. Al vidim da smo svi s tim vrticem na sto cuda...

• indy34
    07. Svibanj 2020. 21:45

zmya

Evo mene, zavrsila s porodiljnim poslom! 😅 bemti sunce, mogla bi sad nekog vina mrknut haha! E jel vidite mjesec kako je dobar? Nije ni cudo sta imamo lude snove! E pa sad da vam se javim, s ponekom rupom u sjecanju, nemojte zamjeriti..
    Dora, predivne vijesti za Ivicu a i Maricu! Ta djeca su cudo! 🥰 A tog velikog, najveceg, svidja mi se kako razmisljas i drago mi je da smo u istom klubu 🤭 morat cu ti ga dofurat 😎
    Ancy nasa tijela su nevjerojatna! Sjetim te se, i stvarno ti zelim svu srecu i plusic, u trenutku kad si spremna, naravno. Strah je normalan i prirodan, al ga probaj maksimalno otpustiti od sebe i vracati fokus na pozitivne misli i drzi se ‘visoko na dobrim vibracijama’ . Hrabra si i stvarno divim se ovom tvom nesebicnom cinu i mogucnosti da nakon takve situacije stojis i dijelis srecu s nama, javis se i bodris nas. Nevjerojatna si i zasluzujes zbilja sve naj ! ♥️
    Svea trbuscic ti je preeekjut! Mimoza a i tvooooj! 36punih, wooow! Sigurno si uzbudena! Cestitam!
    Vrapcic mmmm tikvice obozavam! Isto ko kaktusica, freak sam mogu ih na sve nacine he he.
    Moji kako dolaze u subotu, narucila sam ribe i skampi i vec imam zazubice!
    Pepili, Rose, Ninnekbravo i cestitke na dobrim pregledima!
    Vucice, ja sam plus dan dva u odnosu na tebe isto nisam radila i radit cu vjerojatno tek za 10 dana na pregledu kad cu bit 37punih.

Zar je moguce dasi ti napokon na porodjajnom dopustu ??nema vise posla ??projekata ?sastanaka ??pa ti si super svaka cast i tebi i svima kojii radite ili ste radili do zadnjeg dana ..sad uzivaj odmaraj ...kazu da je veceras neki specialni pun mjesec valjda zadnji takav u ovoj godini ..ova cjela godina je svakako svaki dan bila posebna 🤣🤣🤣bez punog mjeseca 

mimoza
    07. Svibanj 2020. 21:54

Vucica samo ti uzivaj kod mame 🥰 kile se uopste ne vide 🤗
    Ninnek super za dobar pregled 🤗 uzivaj sad. Sljedeci ti je na moj termin poroda 😰😂
    Mokvica super ste narasli 🥰 samo tako nastaviti. Imas i drugih profila npr. Di_dak_tik, Bebaclino, lili_baby_zone ali su to inatagram profili. Pitaj tu. 
     Brbica ja necu piti taj caj, jer sam ga trazila i nisam nasla, a mislim i da sam ga kupila da bi mi samo zauzimao mjesto u kuhinji. Ista situacija mi je s weledinim uljem za medjicu. Kupila ga i nafurala se da cu ja to masirati i evo ga stoji u ormaru, neotpakovano. Pojedem koju datulju s vremena na vrijeme i vjezbam svaki dan kukove, pa cemo vidjeti kako cu proci na porodu.

Dora4
    07. Svibanj 2020. 21:59

Kaktusica lijepo se odmori veceras na novom nadmadracu 🥰
    Bebac super je kod klinaca sto brzo zaborave bolove! 💪🏼
    Anav bas mi je drago sto ti stizu tvoji, uzivat ces 😍
    Mocho peseeek 🥰 ajme i ljuljacka, ja jedva cekam izac iz bolnice i kod mame u vrt..ajme tamo kad se uvalim s prascicima svojim, nece me dic nitko satima!
    Vucica omg, manekenkica 🤭 
    Ninnek super draga, cestitam na dobrom pregledu i velikoj curici 💕
    Mokvica preedivne vijesti, super za Petricu kako lijepo raste curka 🥰😘

Dora4
    07. Svibanj 2020. 22:09

Samo da vam jos za kraj dana kazem da je ovaj moj Ivica pravi mali prascic, danas sa tim pokusajima dojenja...prvo cickanje malac krknuo 10, svako iduce po 5 i evo u 21h je maznuo ni manje ni vise nego....jeste spremne? Pocicao je 30!!!!
    Znaci cimerica doji vec 7 dana i mali joj je jutros prvi put pojeo 30, tako da ne znam sto da mislim o ovom svom prozdericu malom!
    Nekako mislim da je bila pocetnicka sreca i ne vjerujem da ce bas to tako ic cesto, prije ove 5ice i bit ce i nulica i sve, al dobro, necu sad krenut u negativna ocekivanja nego sam stvarno iznenadjena..ni sestra nije mogla vjerovat, dva put je vagala!

Vazu ih prije dojenja i nakon dojenja, tako znadu tocno u gram koliko su pojeli 😉

Malo je rec da sam umorna, naime..nakon svakog dojenja od cca 30-40min odem na izdananje od 30-20min..
    S tim da u pola 12 kad odem, zavrsim oko 12:30, onda se vratim pojest bijedni ruckic (djeci u vrticu daju vece porcije!) u 13h i u 13:20h odem na koziranje do 14:30, tad se odmah prebacim na dojenje pa izdajanje i dodjem u sobu MRTVA u 15:40h..u 17:30h vec ide nova runda..
    Uglavnom, gladnija sam nego prije i jedva cekam vikend da mi mama opet spoha mesine, napravi poriluka i tikvica i strudle sa sirom slane i slatke s grozdjicama i jos jedne slatke od jabuka..ajmeeee!! 

Laku noc i lijepo spavajte krafnice 

ena0206
    07. Svibanj 2020. 22:10

Curke cestitke na punim tjednima. 😍
    Mimoza cestitke na ulasku u 9ti mjesec.. 😊 Ti mozes sad kad god hoces, nema brige. Btw. Top izgledas.. Tebi su kile otisle na prava mjesta.. 💣💣💣
    Svea, vucica jako ste zgodne.. 😍😍
    Čestitke na dobrim pregledima danas.. 
    Jako mi je drago zbog tebe Rose. ❤️❤️❤️
    Tea ono doslovno me presjeklo kad sam citala.. Al hvala Bogu sve je super ispalo..
    Vrpacic ti stvarno predobro kuhas.. Sve mi tvoje izgleda 😍😍😍😍
    Brbica tvoj ledeni vjetar taman za desert nakon vrapciinih tikvica. 😍😍😍😍 Bas ti je super ispao.. Jos si rekla da si prvi put radila.. Sto ce tek bit slijedeci put. 🤔🤔😍
    Ja sam isto danas bila na ctg.. Sve super. Nema trudova niti nekih velikih kontrakcija. Hvala Bogu.. 
    Sad me opet svako tri-cetiri dana na ctg. Doktor napomenio opet da ne mrdam iz kreveta nikako. 
    Iza toga poslala muža da ode kupit bouncer..  Savrsen je.. https://ibb.co/XLFSRMs

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.