Dora draga, Pa taj Ivica je praviii momak, vidit ces koja ce ti razlika biti cura decko bas u tom dijelu dojenja 🥰🥰 vjerujem da se Ivica nece htjet odvajat od cicke ahahha.
Samo neka papa,i neka pusti ipak malo i sekici ❤️❤️
A ti draga uh daaa, dojenjem tako prolaze dani u pocetku(par mjeseci) 😂
A kamoli tebi x2. Uuuuuuh hehee
Curke petkasice, cestitam na punim tjednima, i sretno na pregledima 😊
Evo mi cekamo piture da dodu ofarbat kucu, pa muz odmah ide ca kad oni dodu(mrzim ostajati sama doma sa majstorima) 😤😤 vjerujem da danas necu puno odmarati dok su oni tu...
Jutro curke!
Mokvica roba je preslatka! 😍
Kaktusica, Missy, Mocho, Mrvičak, Black danas su nam puni tjedni! Vrijeme leti i sretno nam sa ostatkom tjedana do 40.tjedana! Šaljem puse! 😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro cure moje ☺️
Svim petkašicama, cestitam na punim tjednima i sretno danas na pregledima ❤️❤️😘😘
Mimoza- ma cesto se i meni desi da uzmem tako pa ostane zakopano na polici, al kako se nadam prirodnom porodu, s ovim cu se bas potrudit 😅😅 e stvarno te vjezbe za kukove, sta radis? Mene sve strah da ce mi nesto zastekat, inace su mi kukovi skloni grcenju 🤦🏻♀️😅
Zmya- ajde sad lipo mozak na pasu, odmaraj i gustaj u zadnjim tjednima 😁😁 mislim da si ti pitala koliko se pije, teta mi je rekla dvi case dnevno.
Mokvica preslatke su stvarcice 😍 bas super ulov
Vrapčić123 bas pitaj, pa javi 😁 ma odmoc ne moze pa zasto ne probat
Dana-voli moj radit ovsko alien grbe, rijetko kad slikam al ovaj put sam morala hahha falit ce mi ovo kad rodim
Joooj ena hvala ti, al mislim da sljedeci put neće doc tako skoro, volim ja sebe i svoje zivce 😂😂
Dorice, pa koji snazan i glada momak, predivno 😍😍😍 neka on papi, i nek ga Marica sustigne 😁😁😁 a tebi svaka cast, to je full time job+ prekovremeni 😅 mozes ti mama sve ❤️ samo nastavi za svoje lavice 😘😘😘
Ajme pisem ovaj osvrt vec ne znam koliko, sve sam pogubila, triput mi se izbrisalo hahhaha pa skuzim da idem unazad uff 😂😂
Muz mi sinoc kad smo legli stavio ruku na trbuh i govori wow pa nisi bila ovolika jucer hahahha onda smo se digli i gledali, stvarno trbuh od jucer ko da je bum napravio, pogotovo u donjem dijelu, ko da je nizi 😅🤷🏻♀️ a kad se sjetim da sam prije par tjedana zugala zasto nemam drob i kad ce vise pocet rast hahahha
Jutro, cestitke na punim tjednima, petak je prekrasan suncano krenuoooo 🌞🌞🌞👌Sanjala sam da me dragi zasuo po krevetu s tetra pelenama i trudnickim jastucima, da nisam imala mjesta pa sam ga u noci gurala 😅ups. Nemam inace nikakvi pomocni alat za spavanje jer imamo udoban madrac i jastuci za glavu su novi
Uh snovi... Ja sam OPET sanjala isti san, da me muz vise ne dozivlajva, da voli drugu, a ja trudna i tako u krug, uuuuh 😭😭
Jutro curke! 🤗Mrvičak, vrapčić, kaktusice, Missy, Mocho, Black, Lola čestitke drage moje na punim tjednima!Svea, dana, Vrapčić, kolacichvala curke 😘
Trudi sretno na pregledu! 😊
Šaljem vam jučerašnji ulov iz Pepca. Ovo prvo sam ja uspjela uhvatiti, nije baš bio prevelik izbor. Ostatak je seka kupila. Čak je našla i božićni i uskršnji asortiman pa je uzela bodiće za tad. 🙈
https://ibb.co/HPyvGCv
https://ibb.co/V9YYdcB
https://ibb.co/ynRL61M
https://ibb.co/QHmVB0P
Odličan ulov, sve je super😊😊
Jutro drage cure!!!
Prvo cestitke Mrvičak, vrapčić, kaktusice, Missy, Mocho, Black, Lola čestitke na punim tjednima!
Mokvica robica je preslatka!!!
Ena i ostale cestitke na pregledima jučer!!!
Sretno danas ko ima pregled 😍
Dora pa Ivica je veliki frajer za cas je on narastao i Marica će brzo cura je to,neće ona da se puno deblja ,divno mi je čitati kako lijepo napreduju!!
Kaktusice da nauzivala se ko prasica mala u parku,bas dugo nije bila!!! Još smo i sami bili!
Babybjorn je njami 🥰🥰
Ena super da se smirila situacija s kontrakcijama 💪🏼 Sad ce maleni do 40.tj izdrzati 😂 ima da te zezne haha A rekla sam ti da idemo skupa na porod, nema nam druge.
Mokvica preslatko je sve. Joj za cure uvijek ima super izbor, topim se. 🥰 sretan puni tjedan 🤗
Trudy Bas je to porod iz snova. Meni nije bitno koliko ce da boli, jer mora da boli, ali samo se nadam da ce trajati tako do 5 sati sve ukupno, a ne 20 i vise.
Sretno na pregledu danas 😊
Mrvičak, Vrapčić, Kaktusice, Missy, Mocho, Black, Lola Sretni vam puno tjedni cure 😊
Vrapcic, Brbicaa ne znam da li postoje neke vjezbe bas za kukove, ali ja svoje sama izmisljam 😁 Upalim seriju na tv-u i stanem ispred i tako radim vjezbe u mjestu, ali samo kukove pomjeram. Bolje ista nego nista. Onda dodje muz, pa i on vrti guzom pored mene 😂
Fenjer I ja sam spavala katastrofa nocas. Ocito je taj mjesec i na mene uticao. Ne uzimam mob u ruke, jer mislim da bi me jos vise razbudio.
Dobro jutro svima ,naravno cestitke na punim nedeljama svima ..Uzivajte na ovako lijepom danu..Mokvica te stvarcice su tako lijepe ..super si to sve pronasla na jednom mjestu ...nadam se da cemo imati lijep vikend i da cemo samo svi da rastemo ...Ja sam danas bas duze spavala sad idem da uzivam u kafi ..pusa za sve
Mokvica, Mrvičak, Vrapčić, Kaktusice, Missy, Mocho, BlackLioness, Lola cestitke curke na punim tjednima!!! 🥳🥳🥳
.
Spavanje nocas je bilo nikakvo, citala sam od pola 1 do 5 knjigu preko Zaki book-a, onda mi se ugasio mobitel pa sam isla slagati ves koji se susio u susilici i tako, osjecam se kao da me kamion pregazio 🙄
Mokvica robica je premedena 😍 ima li za skroz male kikace brojeva? Ispred mog Pepca je red valjda pola kilometra i uopce me ne privlaci ici tamo stajati i cekati 🙈
Joj sinoc sam procitala u proljetno-ljetnim bebama da je jedna zena cijelu trudnocu mislila da nosi curku, rodila decka, a druga do 36tj isto zivila u uvjerenju da je curka, na uzv joj rekli decko. Sad me strah kupovati pinky stvari 😂😂😂
Sretno ako tko ide na pregled ☺️💪
Sortiraj odgovore
Najstariji