Dora wooow, 100ml 🥳🎊🎊🥳 Odlicno, bravo mama!
Jedno pitanje, gdje ste ono narucivale tetra pelene? Koliko komada mi treba uopce? Tog dijela se uopce ne sjecam s malim, imam ih 20 bijelih velikih standardnih a ove sarene sam mislila eventualno onako za kolica i van da imam…
Imas Ethereal, ali im trenutno nestalo bijelih, dobit ce za cca2tj, Mali anđeo i kod njih neka nestasica, Studio-nova...imas i po cenntrima naravno npr Magicbaby
💙
Svea i tebi sretno na pregledu 🥰
Hvala curke!! 🍼 tom prvom jutarnjem izdajanju se najvise veselim jer uvijek bude najvise mlijeka 😬 kroz dan ne uspijem ponovit toliko, ali nije mi trenutno ni tako jako vazno..sretna sam sa svakim ml, ali skroz iskreno..vaznije mi je da mi se cice nikad vise ne ukvrgave nego koliko ce mlijeka bit, ima formule pa nek im miksaju, glavno da nisu gladni 💪🏼
Rose da i meni je sad nekako nevjerovatno da je vec 3 tjedna proslo 🙃
Kaktusica tetrice sam divne narucila iz babycentra, razlicitih velicine, al bome su skupe ko vrag, moram nabavit jos malih obicnih bijelih, to cu negdje isto narucit, mali andjeo il tako nesto di su cure hvalile ili m&a desire jer su me odusevile spavacice i kvaliteta onih jastuka i kompletica za bebe..
Jutro svim krafnicama 🥰. Nocas sam bila budna od 3.30 do 5h kad sam napokon zaspala ali me moj sin probudio u 6.15h tako da sam sva neispavana. Ne stignem ni sanjati 😅. Inace sam nocni tip i cijelu noc mogu biti budna al ne diraj mi jutro 🥴
Trudy za vrtic mi necemo malog davati a i da želimo ne bi mogli jer moramo potpisati izjavu u kojoj izjavljujemo da muz i ja zbog posla nismo u mogucnosti cuvati dijete. A kad se beba rodi sigurno min mjesec dana ga necu davati da mi jos neku bolestinu ne donese bebi. Ne usudimo se. Inace kad je malac imao 3g i dobio bracu ostavili smo ga kuci da se ne osjeca odbaceno al je nakon 1.5tjedan sam pitao kad ce u vrtic jer mu je doma bilo dosadno. Mislim da je najbolje pratiti dijete i prilagoditi se situaciji.
Dora ma ti si lavica kao i tvoji lavici, super napreduju a jos sa tvojim mlijekom ima da postanu 💪🥰
Zmya stavi mamu na ignore, ja se isto sa svojom uvijek zakacim, stalno nesto pametuje i oko svega ima misljenje 😕. Sva sreca ona je u Puli a ja u Zg pa je mogu drzati na distanci inace se obavezno posvađamo kad mi dodjr u posjetu. Sva sreca pa imam divnu svekrvu koja mi je pri ruci 💞
Curly u mislima si mi 💙
Svima ostalima zelim dan bez tegoba i dobre preglede 😘
I idemo opet po starom… 😄🙈
Sanjala sam da sam toliko prenijela i da se mali nije htio rodit i kao da su Bebac i Kaktusica rodile prije mene, a trebale su mjesec dana nakon mene. Bila sam u kaficu u kojem su se prodavali frizideri (logicno), a kafic je imao pregrade kao u open space uredima zbog korone. I Bebac i Kaktusica su si stavile ove svoje potpise na te pregrade i tako sam vidjela da su rodile 😂 Eto, sanjat sam vas pocela 😂
Eh, jos me i muz ostavio radi druge i selio se s njom a ja sam mu pomogla birat frizider za novi stan (opet posve logicno). Eh tak, sad je pitanje kad cu opet zaspat 😳 Noooc svima 😘
Zuzoooo sestro po snovima 😂😂😂ja nocas 2x sanjala da me muz vise ne voli, da jr nasao drugu ali nikako da prizna nrgo kao samo volit cu ja tebe opet. Jaaaao muko moja 🤮🤮
A uuu aj jos 2 tj pa mogu i ja rodit da nebi imala nista protiv 😂😂
Bravo Dora za izdajanje 👍👍🍼🍼
Ma svakako ga namjeravam neko vrijeme doma ostavit kad dodje bebac 🙂 ne razumijem uopce kako su to oni zamislili jer se to protivi mojoj logici 😂 planiraju 3 grupe skupit u jednu, pa da se tete mijenjaju iz tjedna u tjedan, da ga prije 4 kao ne mogu pokupit. Nista mi se to ne svidja 😕
Ali po uputama ako je jedan roditelj doma dijete ne moze bit poslano u vrtic bar ne u ovu prvu grupu koja ce biti formirana na 15 dana.
Moj ne ide.
A kasnije cemo viditi kako ce biti situacija.
Jer po grupama mogu biti samo 9 djece.
Jutro 🌹❤️🌹❤️🌹
Doraaa bas sam nocas razmisljala da sljedeci cetvrtak lavici slave svoj prvi mjesec 🥰🥰🥰🥰🥰🥰leti vrijeme a oni se bori bas poput pravih lavica ma suuuper ❤️❤️
Opaaa ja toliko nebi izdojila u 2,5god mog dojenja. Ahahah
Jao ti snovi bas poremete sve. Ja vec neko vrijeme sanjam gluposti zesce. Al najgori su mi ti di me muz ne voli, jer onda kroz san skuzim kako budem tuzna 😭😭
Dobro jutro, cure😊
Ja sam imala jučer ludi neki dan, i evo uspjela poloviti 25 stranica zaostatka😱
Bravo za sve uspješne podoje, preglede, pune tjedne🙂
Čitamo se danas!
Bebac grozno, znam to kad te san izbaci iz takta 😔 ali kako Vrapcic uvijek izanalizira, po Freudu to znaci da te muz voli i obozava i to samo i jedino tebe! 🥰💕
Ove mjere za vrtic, ja stvarno ne znam tko ce i kako to uspjet odrzat, jako mi je zao i odgojitelja jer ce crknut radeci cijeli tjedan po cijele dane, dobro se zna zasto je broj sati u neposrednom radu ogranicen, a da o djeci da ne pisem, tko ce to i kako njima objasnit i drzat ih cijeli dan u razmaku..
Dobro jutro, cure😊
Ja sam imala jučer ludi neki dan, i evo uspjela poloviti 25 stranica zaostatka😱
Bravo za sve uspješne podoje, preglede, pune tjedne🙂
Čitamo se danas!
Svaka cast da si iscitala, mene ubije 10ak stranica..hahah ali sam skuzila kad se ne javim da je manje stranica za polovit jer i ja natrpam uvijek sa hrpom duuuugih komentara 😅
Jebemti sto mi fali malo normalnog zivota, da ne pisem samo o cicama, inkubatorima i slicno nego obicne stvari tipa skuhala sam ovo il ono, oprala sve u stanu (eh da mi je jedna mimoza i jedan okp mrvicak da ih doma posaljem), pojela slajic, prosetala, pogledala neki dobar film, bacila oko na dostavljaca, vidjela se s frendicama hahah sitnice iz dnevnog zivota 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji