Ma to je u vrticu, a i u nizim razredima nemoguce...gluposti...nadam se da se korona smirila i da vise nece biti sirenja
💙
Jutro cure ☺️☺️ cestitam svima koji oune tjedne 😁
Dorice cestitam na troznamenkastom izdoju i puno ❤️❤️❤️❤️ malcima snaznim
Mi smo odradili jutarnju setnjicu, i sad idemo napad na ledeni
Evo vam malo suncanog Splita😁
https://ibb.co/xhrLRR5
Dobro jutro, cure😊
Ja sam imala jučer ludi neki dan, i evo uspjela poloviti 25 stranica zaostatka😱
Bravo za sve uspješne podoje, preglede, pune tjedne🙂
Čitamo se danas!
Svaka cast da si iscitala, mene ubije 10ak stranica..hahah ali sam skuzila kad se ne javim da je manje stranica za polovit jer i ja natrpam uvijek sa hrpom duuuugih komentara 😅
Jebemti sto mi fali malo normalnog zivota, da ne pisem samo o cicama, inkubatorima i slicno nego obicne stvari tipa skuhala sam ovo il ono, oprala sve u stanu (eh da mi je jedna mimoza ijedan okp mrvicak da ih doma posaljem), pojela slajic, prosetala, pogledala neki dobar film, bacila oko na dostavljaca, vidjela se s frendicama hahah sitnice iz dnevnog zivota 🤭
Vjerujem draga, ali doci ce i to vrijeme kad cete svi biti zajedno kuci i sve ce pocet dolaziti u normalu ❤️
Sretna 3 tjedna Ivici i Marici 💞🥳🎊🥰 Kako je proletjelo!!
Dora san ti je top 🤣 Al da znas da muz nije htio da dole rodim, tamo malo jaca komplikacija stvarno ide helicem za dalje. Al evo ne bi imala nista protiv da mi budes na porodu 😅😍 A sti se tice lezaja, ma potrpit cu joa koji dan, legnem iza rucka u spavacu di Matej i mama spavaju, tamo su bas novi lijepi i udobni madraci, malo nadodjem al noc je ubitacna.
E hvala vam za tetre, kupit cu onda 10 tih sarenih, imam odprije 20 bijelij, mozda i vise i imam manjih krpica za bljuckanje.
Mokvica sretno i tebi danas draga 🍀😘
Dobro jutro, cure😊
Ja sam imala jučer ludi neki dan, i evo uspjela poloviti 25 stranica zaostatka😱
Bravo za sve uspješne podoje, preglede, pune tjedne🙂
Čitamo se danas!
Svaka cast da si iscitala, mene ubije 10ak stranica..hahah ali sam skuzila kad se ne javim da je manje stranica za polovit jer i ja natrpam uvijek sa hrpom duuuugih komentara 😅
Jebemti sto mi fali malo normalnog zivota, da ne pisem samo o cicama, inkubatorima i slicno nego obicne stvari tipa skuhala sam ovo il ono, oprala sve u stanu (eh da mi je jedna mimoza ijedan okp mrvicak da ih doma posaljem), pojela slajic, prosetala, pogledala neki dobar film, bacila oko na dostavljaca, vidjela se s frendicama hahah sitnice iz dnevnog zivota 🤭
Vjerujem.
Ali evo, samo udri.
Ja sam jučer glumila vrtlaricu, sredila balkon i vidim se tamo s gin tonicom bez gina i mojom Dorom ovo ljeto😊
Donosim naravno na Sv.Duh po prijavi za porod, ne brini😁
Radila sam punjene paprike za dva dana i sad napeto ocekujem vijesti, postoji mogucnost da za vikend vidim starce nakon 3 mjeseca😍
Ma zaraze se ja ne bojim, mozda sam naivna, al ionako idemo u parkic, pa ce prije tamo nesto skupit nego u vrticu. Ne znam, mislim iskreno da nisu ni trebali otvarat na ovaj nacin.. ili otvorit ili ne i gotovo
Dora san ti je top 🤣 Al da znas da muz nije htio da dole rodim, tamo malo jaca komplikacija stvarno ide helicem za dalje. Al evo ne bi imala nista protiv da mi budes na porodu 😅😍 A sti se tice lezaja, ma potrpit cu joa koji dan, legnem iza rucka u spavacu di Matej i mama spavaju, tamo su bas novi lijepi i udobni madraci, malo nadodjem al noc je ubitacna.
E hvala vam za tetre, kupit cu onda 10 tih sarenih, imam odprije 20 bijelij, mozda i vise i imam manjih krpica za bljuckanje.
Tako ti imam i ja, mozda 15ak bijelih i 10 tih šarenih za foliranje😁
Naručila iz Etherala, fine u skroz.
Imam i njihovu dekicu i vreću za spavanje.
Ja sam ih kupila sa fejsa ona stranica tetra pelene za djecu. Sve sarene i super su. Bas samo za kolica ili tako jer ih mi ne koristimo. Tanje su nisu one full debele. 10kom 120kn mislim. Ja sam sa malim koristila najvise male a tog imam jer mi je sveki sasila onda bila, i imam par bijelih
Brbicaa diiivno!! 🌴🌊🌞
Fali mi moooore, ne zelim nikud jurit sa planovima jer nemam jos blage ideje koliko cesto i gdje i kako cemo morat na preglede, kontrole i ostala cuda, ali potajno se nadam i kujem neki mali plan da bi krajem 8.mj/pocetkom 9. otisli malo na more ako bebeki budu dobro..sigurno bi i njima koristio svjezi morski zrak, a o sebi i muzu da ne pricam koliko bi mi za psihu znacilo da se maknemo makar tjedan/10 dana.. 💕
Htjela sam kom ta poljska kolica mada smo ih vec puno puta kom. Ona su naizgled jako lijepa, komotna, ali teska i zato sve ovisi di zivite, koliko puta cete ih nosati uz stepenice i te stvari. Za gurati su sva kolica laka 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji