Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    07. Svibanj 2020. 06:53

Jutrooo curke!!!
    Mokvica, Svea i druge cure sretnooo na pregledu danas!!!
    Čestitam na punim tjednima!!!
    Zmya a dobro, nece mama zamjeriti, ipak si trudna😉prijateljica jako hvali Bebeto iako sam i ja cula da su malo teza, ali ti si ipak jaka i u formi💪💪💪
    Kaktusica hvala draga😘uh, i ja mrzim kad moram vracati😤
    Leonie super za pregled🥳a ti predivna i fit i ne vidim ni tebi tih 15

Zuza, Fluffy ah ti nasi ludi snovi...ja se probudila u 2ipil pa oko 4zaspala do sada...Fluffy ni ne vide ti na porodu oni dolje

Trudy od nojih prijateljica samo se dati djecu koju nikako nem tko cuvati, ostali ostaju doma. U jednoj skoli u Ri se prijavilo samo 2djece

💙

Trudy
    07. Svibanj 2020. 06:54

Bravo Dora za izdajanje 👍👍🍼🍼
    Ma svakako ga namjeravam neko vrijeme doma ostavit kad dodje bebac 🙂 ne razumijem uopce kako su to oni zamislili jer se to protivi mojoj logici 😂 planiraju 3 grupe skupit u jednu, pa da se tete mijenjaju iz tjedna u tjedan, da ga prije 4 kao ne mogu pokupit. Nista mi se to ne svidja 😕

Trudy
    07. Svibanj 2020. 06:56

Ma da se samo mene pita ostao bi doma, al evo, muz inzistira da mora ic

Dora4
    07. Svibanj 2020. 06:56

Vrapcic 8kg pere, 4kg susi..i ima neki super program koji (cini mi se 2kg) pere i susi za 60min!!
    Plus, time manager s kojim na 40°C pere za 45min, 60°C za 60min i 90°C za 1.20h 🤗 centrifugu isto podesivu od 800 do 1600 cini mi se ovak napamet..ima jos hrpa nekih funkcija koje nisam nikad koristila, ali lijepo je znat da postoje 😬
    Roba mi je uvijek super cista i bas sam prezadovoljna s tom masinom! 

kaktusica
    07. Svibanj 2020. 06:57

Jutro krafnice!
    I ja budna od 6 skroz a cijelu noc kao na raznju, jos uvijek cekam taj nadmadrac, dolazi valjda iz Slovenije. Jos kaze mama da bi ona odmah oprala navlaku pa neka se sve zraci na balkonu nekoliko dana...rekoh, taj dan kad dodje ide odmah pod mene, ledja ce mi otpasti 😖
    Žuža i Fluffy vesele snove bome imate 😅😅 I ja sam sanjala nedavno nekoga s foruma a kad sam.se probudila nisam znala koga, trudnicki mozgic ☺
    Leonie opa, kako si zgodna i vitka, fiju fuc 🤩🤩
    Rose sretno danas 🍀
    Trudy nisam sigurna ali mogu provjeriti i za Rijeku, u Ck. I Du. ne smiju u vrtic dolaziti djeca cije su mame na porodiljnom, bas sam gledala te naputke za nas vrtic. Ima krcato mjera, pravil i uputa. Iskreno, tako sam sretna da sad ne radim, jadna djeca, roditelji ali i kolegice. Katastrofa, jednom rječju...

Dora4
    07. Svibanj 2020. 06:58

Trudy onda vidi s muzem jel ga moze on tako vozit i razvozit na minutu, a ne da ti s trbuhom do zuba u 34.tt moras stajat i trijazu odradjivat i sta ja znam svako jutro i popodne? 

Rose1
    07. Svibanj 2020. 06:59

Dora cestitam Ivici i Marici🥳🎊🎈🎉🎂🍼ne mogu vjerovati da je vec toliko proslo... samo nek oni i dalje lijepo napreduju💙❤opala koliko mljekeca, odlicnooo, sad je stvarno krenulo, bas mi je drago!
    Hvalaaa🙏🤞😘

💙

Mokvica
    07. Svibanj 2020. 07:01

Juuutrooo curke! 🤗
    Ipak ja uspjela prespavati noć. 😊😁
    Najprije čestitke svima koje pune tjedne danas! 🎊🥳🎉
    Rose, hvala draga, sretno i tebi! 😘
    Fenjer poslala sam im upit šalju li za Hrvatsku pa ćemo vidjeti što će reći. Stvari su im prekrasne, a puuunooo jeftinije nego kod nas.
    Leonie čestitke na uspješnom pregledu. Ni kod tebe se tih 15kg ne vidi kao ni Brbicinih 13. Super izgledaš! 👌
    Žiža, Fluffy vama ni dok spavate nije dosadno 😜😂
    Trudy hvala 😘
    Dora pa čestitke na izdoju, nema s tobom šale! 🎊🎉💪 I čestitke našim lavićima, samo neka oni rastu i svakim danom nas sve uveseljavaju dobrim napretkom. 🥰🥰

kaktusica
    07. Svibanj 2020. 07:02

Dora wooow, 100ml 🥳🎊🎊🥳 Odlicno, bravo mama!
    Jedno pitanje, gdje ste ono narucivale tetra pelene? Koliko komada mi treba uopce? Tog dijela se uopce ne sjecam s malim, imam ih 20 bijelih velikih standardnih a ove sarene sam mislila eventualno onako za kolica i van da imam...

Dora4
    07. Svibanj 2020. 07:04

Kaktusica ajmeee jos nije stigo? Stvarno se nadam da je na putu, jel mozes bar tijekom dana lec tamo di Matej i mama spavaju da malo izravnas ledja i odmoris ko covjek?
    Nista mi o spavanju i snovima ne pricajte, ja sam ti par dana sanjala da tvoj muz helikopterom dolazi u Zg po mene i vozi me nazad u Dubrovnik da tebe porodim jer kao ja sigurno nemam koronu, a za njih dolje nikog ne znamo sigurno hahah to je bilo onda kad si pricala da je on helicem isao po neke bebe na otoke i sva ona cuda sto su bila 🙈🙈 taman si tad imala one bolove i urinarne pizdarije i reko necu ti ni pisat da te ne ucopram 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.