Indy tebi sam cestitala puni tjedan, ali je forum obrisao tvoje ime iz moje objave! 🙉
Dora te sestre samo pamte ono sto ne valja 😂😂 izdrzi danas pa sutra nadoknadis sa slatkisima! 🥰
Flo zaboravila sam te pitati jel nam trebaju doznake ili nesto za zahtjev te jednokratne pomoci nakon 90 dana bolovanja? To i ja moram traziti, taman mi je ovaj tjedan 90 dana bolovanja, dobro si me podsjetila. Ajme vec toliko sam doma 🙈 pa kad je to vrijeme tako brzo proslo??
Joooj cure ja jedva cekam da otvore west gate da odem gledati malo kolica, kadice, kinderbetice, a vjerujem da ce biti toliko ljudi da se nece moci prolaziti po ducanima 🙈
Robice imam samo sto sam dobila od kume, apsolutno nista nisam sama kupila svome djetetu i bas mi bude malo zao zao ne uzivam koliko bi trebala u trudnoci i iscekivanju bebice 😞
Hvala cure, danas smo puna 32 tjedna 🥰
Dora bravo za toliko mlijeka! Sve će to ići vise i vise. A za doktore i sestre se nemoj brinuti i nervirati, svatko svoju politiku vodi od njih.
Ja sam danas trebala naručiti madrac Hespo, ali ga trebam čekati mjesec dana. Malo mi je to previše, sto ako bebica urani. Ovako bi bilo u knap. Tako da sam se odlučila za Dormeo, je li netko od vas ima? Malo jeste skuplji, isplati li se uzimati?
Joj meni je tako Korona dosadila, posebno zato sto nisam iz Hr, onda sve sto naručujem online dolazi kod prijatelja u Hrvatsku, znaci još uvijek nisam ni vidjela, zato sto dosta tih trgovina nema dostavu za BiH. I zivcira me koliko imamo slab izbor ovdje kod nas sto se tiče opreme za bebe. Bas je ostala u nekom tamo vremenu. Zato vam zavidim svima sto možete barem dočekati poštara sa vašom narudžbom :( ja se samo nadam da će se granice otvoriti da ovo sto mi je stiglo mogu dopeljati preko granice :)
Kaktusica bravo!!! Jako me veseli da si kod normalnog doktora i da nam Petrica tako lijepo napreduje! 🥰💜
Indy tebi sam cestitala puni tjedan, ali je forum obrisao tvoje ime iz moje objave! 🙉
Dora te sestre samo pamte ono sto ne valja 😂😂 izdrzi danas pa sutra nadoknadis sa slatkisima! 🥰
Flo zaboravila sam te pitati jel nam trebaju doznake ili nesto za zahtjev te jednokratne pomoci nakon 90 dana bolovanja? To i ja moram traziti, taman mi je ovaj tjedan 90 dana bolovanja, dobro si me podsjetila. Ajme vec toliko sam doma 🙈 pa kad je to vrijeme tako brzo proslo??
Joooj cure ja jedva cekam da otvore west gate da odem gledati malo kolica, kadice, kinderbetice, a vjerujem da ce biti toliko ljudi da se nece moci prolaziti po ducanima 🙈
Robice imam samo sto sam dobila od kume, apsolutno nista nisam sama kupila svome djetetu i bas mi bude malo zao zao ne uzivam koliko bi trebala u trudnoci i iscekivanju bebice 😞
Sto se tice te jednokratne nsknade nakon 90dana, obicno ti ne trebs nista, ali ja sam morala pisatj zahtjev. Obicno pitas sefa ili racunovodstvo, s negdje ti i automatski isplate nakon 90dana. Pitaj poslodavca jer nems pravila
💙
Kolaciclako odgodis, ali vjerujem da ce sve biti savrseno i da ces se farbati i lijepa i u terminu na porod😉
Mrvicakuh, glavno da se javila, odmah se mi zabrinemo, mene jucer i danas stalno drma, ma previse
Hvala ti, ma da, grozan pritisak, jedva se uspravim ponekad jer imam strah da ce sve ispasti
Kaktusica jeeee, cestitam na uspjesnom pregledu🎉a s njima sam znala da ces biti zadovoljna, stvarno su top
Ena da, znam kako ti je…uh
Zmya nadam se da od sutra i ti odmaras😉i mene drma za poluditi, imam osjecaj da ce izletiti
Svea da, to sve individualno, meni grozno, ali to zato sto je tako nisko smjesten
Bitno da oni još rastu i buckaju se unutra! ☺☺
💛 u četvrtak smo obje na kontroli pa nek ostane i dalje dobra prognoza 🤗🤞
Tako je draga🙏🙏🙏🤞🤞🤞neka ostanu sto duze
💙
Rio, meni je pegla dio osnovne opreme uvijek, cak i kad sam bolesna 🤦♀️ ne pitaj nista.
Tako da mislim da cu uspjet nac 20 min za ispeglat se, jer za toliko se uspijem dovest u red pa se nadam najboljem 💪💪
Fenjer, mrvicak, panda😘😘
Dora draga, nadam se iskreno da ce tata uspjet doc vidjet i tebe i njih ❤️ od pomisli da bi mogao ja sam uzbudena, a ne mogu ni zamisliti kako je vama.
Kile, ja sam za sad na 8.5 kg. Na pocetku je to islo sporije, ali s obzirom da sam skoro 2 mjeseca doma i nisam bas nekud prvotno isla zbog korone, nadam se da nece ic previse jos gore. I po izgledu je sve samo u trbuhu.
Kaktusice, super za pregled. Samo, nek petrica naprdduje 🥰
Baby girl 💜
Kile - malo sam ljubomorna na sve vas kaj imate samo 6-7, ja sam zasad na +12 al kad tu uračunam buceka plodnu vodu i sve ostalo ,a vele mi da sam dobila samo trbuh ,tješim se nije strašno...
Sreća mamina
Dobrodošao
Rose, Ena drzite se 💕
Dora bravo za Ivicu i Maricu, super su 🥰
Zmya napokon porodiljni 👍🏻🤗🎉 slavit cemo, makar virtualno 😂
Fenjer kuzim te za nadrkanost. Ja sam se jutros uspjela kontrolirat da ne popiz kad sam vidjela da je muz opet kupio zelene kruske. One od zadnjeg puta ni nakon 10 dana nisu omeksale, ne jedem jer me strah da ne ostanem bez zuba.
Kaktusice super za pregled 🎉🤗
Kile ja sam na +10/10.5, izgledam kao da sam dobila samo trbuh ali mislim da je opticka varka. Jer sam recimo nadobudno probala obuci sorc koji sam nosila proslo ljeto i bila sam uvjerena da ce samo trbuh smetati, ali to ne ide ni preko bokova. Narucila sam haljine u staroj velicini za izlazak ili ljeto (klasa optimist) i ista stvar. Ocito sam svuda dobila. I mislim da su mi kile stvarne kile tj da u meni nema ni pola kila zadrzavanja tekucine. Svi su mi govorili da ne skracivam vjencani prsten jer ce mi u trudnoci biti mali, ali jos uvijek plese
Sortiraj odgovore
Najstariji