Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    04. Svibanj 2020. 21:25

Cure, uspjela sam procitati zaostatke sve. Imala sam neko ludo popodne, evo sad sam dosla do kauca i odmaram.
    Drago mi je procitati lijepe vijesti svih vas😊

😘 šaljem svima!

Vrapčić123
    04. Svibanj 2020. 21:30

Flo, Fenjer trbuščići su baš lijepi! ❤️❤️
    Pepilli što bi to bila ovjerena zdravstvena knjižica?
    Indy bit će pregled super, sve će biti ok. 🙏🙏🙏
    Rio bolje da ima guze, mnogi plaćaju plastične operacije da bi ju imali. 🙃😊😁
    Panda čestitam na curici! 😍
    CurlySue čestitam mama dojilja... 😊 Samo budi tako pozitivna i bit će sve super. ❤️
    Mila meni je tamo žao male djece tijekom ove korone.. Doma zabarikadirani, za poludjeti. 🤦‍♀️
    Yvette ništa ti ne brini za težinu bebe, vidjet ćeš da će ojačati, iako se ti nisi udebljala, dobe oni i iz zaliha. Uzmi malo mojih kila, meni samo idu, bojim se na vagu stati. 🤣🤣🤣

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    04. Svibanj 2020. 21:33

Ja sutra iščekujem dostavu iz Ikee i zbilja mi je dosta  više dostava. Jedna čekam da se počnemo normalno ponašati, odeš ko čovjek u dućan i kupiš stvar. 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Meni napisali iz Ikee da stižu od 8 ujutro do 17 sati popodne, majko mila pa da radim trebala bih godišnji uzeti da ih dočekam!? 🤷‍♀️🤷‍♀️

04. Svibanj 2020. 21:45

Vrapčić123

Ja sutra iščekujem dostavu iz Ikee i zbilja mi je dosta više dostava. Jedna čekam da se počnemo normalno ponašati, odeš ko čovjek u dućan i kupiš stvar. 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Meni napisali iz Ikee da stižu od 8 ujutro do 17 sati popodne, majko mila pa da radim trebala bih godišnji uzeti da ih dočekam!? 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ja samo kažem sva sreća što smo mogli u Lesninu izabrati komodu za prematanje jer kako stvari stoje Ikeu ne bi ni pomirisali ove godine Koliko smo mogli koristili smo keš i dostave, a sad sva sreća pa su uglavnom same higijenske potrebštine preostale i da vukli budemo karticu u babydućanima

• CurlySue
    04. Svibanj 2020. 21:46

Rose, bas vlazni toalet papir, ne vlazne maramice, da se mozes lijepo obrisat ako bas ne mozes pod tus na ispiranje nakon nuzde. Cak za tusiranje za intimno podrucje ide samo voda, nikakvi gelovi, to moze za ostatak tijela.
    Rio, da, petrova je ok po tom pitanju za nosenje stvari za bebe. 😉 
    Ja sam nadosla vrlo brzo nakon poroda, vec drugi dan bez nekih velikih bolova. Odmah po porodu dobije se dripic za stezanje misica maternice pa prva 2 dana mozete osjetit onako kao jace menstrualne bolove, al dijele tabletice ko bomboncice (ketonal, knavon) tako da nis od tog ne trpite 😁 Sad bi vec setala okolo, al se ne smije 🤷‍♀️

Rose1
    04. Svibanj 2020. 21:51

CurlySue

Rose, bas vlazni toalet papir, ne vlazne maramice, da se mozes lijepo obrisat ako bas ne mozes pod tus na ispiranje nakon nuzde. Cak za tusiranje za intimno podrucje ide samo voda, nikakvi gelovi, to moze za ostatak tijela.
    Ja sam nadosla vrlo brzo nakon poroda, vec drugi dan bez nekih velikih bolova. Odmah po porodu dobije se dripic za stezanje misica maternice pa prva 2 dana mozete osjetit onako kao jace menstrualne bolove, al dijele tabletice ko bomboncice (ketonal, knavon) tako da nis od tog ne trpite 😁 Sad bi vec setala okolo, al se ne smije 🤷‍♀️

Oki, hvala ti puno. Nisam to nikad vidjela ni cula. Posaljem nekoga da to potrazi

💙

Vrapčić123
    04. Svibanj 2020. 21:59

Black a da, tako smo mi davno prije korone bili u Ikei i vidjeli stvari u živo, pa smo ih od tamo naručili. Također nam je ostalo nešto stvarčica za kupiti i nadam se da je onda to to za početak. Al eto, uvijek se sjetim samo da su vama bebe žive i zdrave, sve ćemo mi izdržati. 💪💪💪
    Lijepe moje žene laku noć vam želim! 😴😴😴

• Bebac24
    04. Svibanj 2020. 22:01

Rose1

CurlySue

Oki, hvala ti puno. Nisam to nikad vidjela ni cula. Posaljem nekoga da to potrazi

Draga u bipi ti to stoji kod wc papira ima puno vrsta. 
    Ja sam jednom krivo uzela i ne pasu mi, vise mi pasu vlazne maramice nego taj papir. 

Rose1
    04. Svibanj 2020. 22:04

Bebac24

Rose1

CurlySue

Draga u bipi ti to stoji kod wc papira ima puno vrsta.
    Ja sam jednom krivo uzela i ne pasu mi, vise mi pasu vlazne maramice nego taj papir.

Hvalaaa puno, znaci pakiranje kao vlazne maramice

💙

• anav05
    04. Svibanj 2020. 22:11

Vrapčić123

Ja sutra iščekujem dostavu iz Ikee i zbilja mi je dosta više dostava. Jedna čekam da se počnemo normalno ponašati, odeš ko čovjek u dućan i kupiš stvar. 🤦‍♀️🤦‍♀️

Tako su ti i nama, od 12-16 bila dostava, zvali su nekih 45 min prije kada tocno stizu.
    Donili sve pred vrata stana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.