Dana, Mislila sam one za zastitu, krivo sam se izrazila 🙈 da, i ja sam ostala u cudu malo s dimenzijama, sve nesto na pola cm.. ali evo vidim da vrapcic kaze da nisu za tekucinu, ja sam mislila to ako procuri mokraca ili proljev da ne ode na madrac..
amneris- bas sam se nasmijala na ovo jel smiju oni ulaziti i izlaziti kako se nama sprdne 😂
Ena bas mi je drago da nosis dobre vijesti.. izdrzat cete vi jos tih 12-ak dana.. a ako i ne- beban je spreman i za van izgleda :)
Panda cestitam na curki 😊
Yvette, ma sigurno je on dobio bez obzira na tebe.. vidjet ces, nemoj se zabrinjavat time 😊
Cestitke na uspjesnim pregledima !!
Ena drago mi je da je situacija puno bolja ! ♥️
Pepili hvala na popisu…samo ih spremam…Iako torba mi je napola vec spakirana. Ostalo mi spremiti spavacice, odjecu za izlazak, grudnjake, rucnik, japanke, hrana, kozmetika…
Hrana razmisljala sam sto nositi od hrane, ali s obzirom na probavne tegobe mozda gotove kasice. Palo mi je napamet ponijeti aventov grijac bocice i u njemu grijati vodu te raditi sebi one instant encian zobene. Ali ne mogu nigdje naci na koliku temperaturu avent grijac zagrije vodu/bocicu 🤔 Inace sam cudna po pitanju hrane, to me drzi od malena i nije proslo pa se bojim da ne ostanem gladna u rodilistu tih dana. Ne jedem nista osim bijelog mesa, a pola povrca takodjer ne volim.
Tezina bebesvima su vam velike bebe. Moj je 33+4 bio 2050-2100 grama. Od zadnjeg pregleda nisam dobila nista pa me strah da ne bude mrsavko. S obzirom da moram jesti zdravo radi hemica, iskreno se bojim kako cemo do kraja dobivati ja i on i da ne izgubim koju kilu
Ma sad ce on jos dobiti. Bit ce oko 3kile sigurno jer dobijaju po cca 200g tjedno, a ja sam rođena ispod 2500 u terminu i sve je bilo savrseno tako da ne brini
💙
Cestitke na uspjesnim pregledima !!
Ena drago mi je da je situacija puno bolja ! ♥️
Pepili hvala na popisu…samo ih spremam…Iako torba mi je napola vec spakirana. Ostalo mi spremiti spavacice, odjecu za izlazak, grudnjake, rucnik, japanke, hrana, kozmetika…
Hrana razmisljala sam sto nositi od hrane, ali s obzirom na probavne tegobe mozda gotove kasice. Palo mi je napamet ponijeti aventov grijac bocice i u njemu grijati vodu te raditi sebi one instant encian zobene. Ali ne mogu nigdje naci na koliku temperaturu avent grijac zagrije vodu/bocicu 🤔 Inace sam cudna po pitanju hrane, to me drzi od malena i nije proslo pa se bojim da ne ostanem gladna u rodilistu tih dana. Ne jedem nista osim bijelog mesa, a pola povrca takodjer ne volim.
Tezina bebesvima su vam velike bebe. Moj je 33+4 bio 2050-2100 grama. Od zadnjeg pregleda nisam dobila nista pa me strah da ne bude mrsavko. S obzirom da moram jesti zdravo radi hemica, iskreno se bojim kako cemo do kraja dobivati ja i on i da ne izgubim koju kilu
Imas fine encian rizine kasice u dm_u s dobrim bakterijama, vanilija i cokolada, meni su super mozda si probala?
A velicina mislim da je sasvim OK, prije 11 dana mi smo bili na 2100, znaci sa 33 plus 2 dana cca. Danas smo 34 plus 6 i 2400...
Vucice dobro ste napredovali 👍🏻👍🏻super
Probala sam te rizine, nisu mi ukusne. Dobre su mi encian instant zobene kase jabuka+cimet i pise da su high fibre. Valjda ce mi taj grijac zagrijati na ok temperaturu da si bar to smiksam ako ne bude rucak po mojoj volji.
Leonie hvala, nadam se 🥰
Cure koje pišete da imate velike bebe, pa jel' jesmo ljetne krafnice il' nismo? ja se baš i ne nadam velikoj bebi jer smo muž i ja 164 cm visoki. Još mi obitelj potvrdila da sam ista, samo mi se ljepše guza zaoblila (iskreno svaki dan bar sto puta čučanj napravim jer nešto ispadne ili čistim itd.), a trbuh se pretvara u kuglu polako, samo da se sada prisilim nakon baš svakog tuširanja sve mazat jaojao..
Ivcy, ma ne davis. Roden s 1300g, sad je na nekih 1350 nakon pada porodajne tezine.
Nalazi krvi su mu danas dobri. 💪 Ja sluzbeno vise nisam pacijent nego mama dojilja 🙈 uglavnom, u bolnici dokle god je i on.
Sto se tice stvari za bolnicu, sluzbeno vam mora proc 48 sati od poroda da mozete kuci, ukoliko je s djecicom sve ok. Provjerite s bolnicom u koju idete morate li nosit pribor za bebe ili ne… U petrovoj npr ne trebate, oni ih kupaju i premataju. Onda si uzmete eventualno vlazne maramice dok je beba s vama… Ponesite si 2 spavacice, do dva paketa gacica, uloske i osobnu higijenu, obavezno toalet papir (i vlazni), nesto za jest izmedu obroka jer cete bit dosta gladne nakon poroda. Za prvu stolicu ako ne ide spontano dobijete cepic tako da si ne trpajte nepotrebne preparate za to. Po mojoj slobodnoj procjeni, prvi dan cete puno spavat pa vam ne treba dodatno stivo za zabavu 🙈 punjac i mobitel su vise nego dovoljni 😂
Cak ne morate sa sobom odmah nosit niti robicu za izlazak. To donese tata kad idete van… Eto 😊
E drago mi je da napredujete svaka cast ,bice to sve bolje iz dana u dan ..bice to veliki mamin decko uskoro ..😘
Flo prekrasan je trbuscic!! Pa ne razlikuje se bas od moga, jedino sto je visi, moj pocinje tek od pupka pa ispod 😂🙈 i da, ti imas sise za razliku od mene hahahahah
a da te pitam- koliko si kila dobila? 🙉
joj cure jedva cekam da rodite pa da vas citam, nadam se da cete tipkati barem povremeno sa iskustvima beba 🥰
Hvala svima na komentarima za moju busu, ja sebi bas izgledam ogromno za ovako male tjedne.
Dajte se fotkajte vi pred terminima da mi bude lakse 😂😛
Di je Mokvica danas? Opet je u prirodi negdje i uziva 🤗
Da sise su 5ica od 10e godine, a sad ne znam, mislim da su 12ica 😂😂
5 kila do danas, nadam se da cu pstat do pregleda na tome, strah me vage 😂
Hvala cure ❤️
Dana,Mislila sam one za zastitu, krivo sam se izrazila🙈da, i ja sam ostala u cudu malo s dimenzijama, sve nesto na pola cm.. ali evo vidim davrapcickaze da nisu za tekucinu, ja sam mislila to ako procuri mokraca ili proljev da ne ode na madrac..
amneris- bas sam se nasmijala na ovo jel smiju oni ulaziti i izlaziti kako se nama sprdne😂
Enabas mi je drago da nosis dobre vijesti.. izdrzat cete vi jos tih 12-ak dana.. a ako i ne- beban je spreman i za van izgleda :)
Pandacestitam na curki😊
U yjsku su neporpusne. Mi uzeli za veliki nas i malome ima 120x200 a za kindac u bubamari kad smo i njega kupovali. I svi su nepropusni. Stim da za kindac je isti sa oba dvije strane a ovi iz yjska su pamucni od gore pa nema suskanja ni osjecaj da se znojis jer je to ispod plahta
Sortiraj odgovore
Najstariji