Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    04. Svibanj 2020. 10:23

dana130

Trudy

Joj, ja zaboravila da ti jos radis 😁
    Dobila sam neki mail, valjda je to to..
    Ja tu nepropusnu drzim i ispod glave, i oduvijek jesam. Ne vidim razlog da ne ide i ispod glave- sta ako se dijete ispovraca? Ionako imam jos plahtu povrh toga.. bo. Vjerojatno to moraju napisat ako se slucajno nekom nesto desi da se zastite..

Pa to i ja mislim 😁
    Kad si ti na pregledu, da li i dalje isto pravilo, maskice, rukavice, same dolazimo?

U petak imam, nikako docekat vise... Pretpostavljam da i dalje vrijedi isto pravilo,al vidim u petak pa javim 🙂

04. Svibanj 2020. 10:26

Lina, cestitam, prekrasni ste

Dora4
    04. Svibanj 2020. 10:26

Jako mi je drago da ce muzeki moc bit s vama na porodima, sigurna sam da ce i vama, a i njima to puno znaciti 🥰🥰😊
    Sretno danas na pregledima, cekamo dobre vijesti 😊

Trudy
    04. Svibanj 2020. 10:27

Btw, ako tko zeli imam tu neki plan poroda pa si pogledajte, dobila ga za prilagodit..
    https://imguh.com/image/ObFp1

marmar
    04. Svibanj 2020. 10:31

Lina čestitam!! Fotke su predivne 🥰
    Ja na onom ogtt testu. Pripremila sam se za najodvratniji napitak u životu kad ono....ugodno iznenađenje 🙉. Bilo mi je super za popiti, em gladna, em obožavam slatko. Još sam buđenja bila nervozna zbog gladi i straha od vađenja krvi tako da 👍. Još samo da rezultati budu dobri. Uopće ne znam što očekivati s obzirom na ogromne količine slatkiša koje svakodnevno proždirem 😅

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

• Iris2605
    04. Svibanj 2020. 10:32

Dora bebice bas lijepo napreduju🥰
    Lina znaci prekrasnii ste, prekrasni! Pogotovo slicica di tata ljubi trbuh. Moj muz stalno mazi i ljubi trbuh ža nesto najljepse🥰❤️❤️
    Ena samo hrabro, to su vec lijepi tjedni
    Netko je pitao za chicco uloske - dm i bipa ih imaju sigurno, cak sam uvjerena da bi i u super konzumu mogli biti (znam da virove imaju). Ja sam kupila i chicco i vir i sad ne znam jel i jedne i drige da nosim u bolnicu? Sutra krecem sa slaganjem tprbe🙈

Rose1
    04. Svibanj 2020. 10:37

Trudy

Dana jel znas mozda ako je nas gin automatski slao komplikacije za travanj hzzou ili mi moramo slat sami?

Doznake je slao i hzzo i poslodavcu

💙

dana130
    04. Svibanj 2020. 10:39

Dora hvala, upravo strpala sve u kosaricu 😂 nasla i one male vjesalice 🥰
    Trudy, moze, ja sam u utorak sljedeci tek nakon 5 tjedana 🤦‍♀️
    Odlicna vijest za pratnje 🥳🥳🎊🍾

Baby girl 💜

dana130
    04. Svibanj 2020. 10:41

E da, cure iz ri. Ja sam jutros slala za tecaj za dom zdravlja. Nisam odmah napisala kad je termin, pa me to trazila. Uglavnom, upisana sam i, dobit cu na mail link za skype za iduci tjedan pa ako koja jos planira, pretpostavljam da ima jos mjesta :) 

Baby girl 💜

• anav05
    04. Svibanj 2020. 10:42

Rose1

Gdje ste kupile Chicco uloske? U Ri ih ne mogu naci, zvala sigurno 10 ljekarni? Neki nikad culi🤷‍♀️

Ja u Bipi, ali su cure pisale da ih ima u malo većim Konzumima. Držim fige da nadjes🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.