Joj, ja zaboravila da ti jos radis 😁
Dobila sam neki mail, valjda je to to..
Ja tu nepropusnu drzim i ispod glave, i oduvijek jesam. Ne vidim razlog da ne ide i ispod glave- sta ako se dijete ispovraca? Ionako imam jos plahtu povrh toga.. bo. Vjerojatno to moraju napisat ako se slucajno nekom nesto desi da se zastite..
Pa to i ja mislim 😁
Kad si ti na pregledu, da li i dalje isto pravilo, maskice, rukavice, same dolazimo?
U petak imam, nikako docekat vise... Pretpostavljam da i dalje vrijedi isto pravilo,al vidim u petak pa javim 🙂
Jako mi je drago da ce muzeki moc bit s vama na porodima, sigurna sam da ce i vama, a i njima to puno znaciti 🥰🥰😊
Sretno danas na pregledima, cekamo dobre vijesti 😊
Btw, ako tko zeli imam tu neki plan poroda pa si pogledajte, dobila ga za prilagodit..
https://imguh.com/image/ObFp1
Lina čestitam!! Fotke su predivne 🥰
Ja na onom ogtt testu. Pripremila sam se za najodvratniji napitak u životu kad ono....ugodno iznenađenje 🙉. Bilo mi je super za popiti, em gladna, em obožavam slatko. Još sam buđenja bila nervozna zbog gladi i straha od vađenja krvi tako da 👍. Još samo da rezultati budu dobri. Uopće ne znam što očekivati s obzirom na ogromne količine slatkiša koje svakodnevno proždirem 😅
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Dora bebice bas lijepo napreduju🥰
Lina znaci prekrasnii ste, prekrasni! Pogotovo slicica di tata ljubi trbuh. Moj muz stalno mazi i ljubi trbuh ža nesto najljepse🥰❤️❤️
Ena samo hrabro, to su vec lijepi tjedni
Netko je pitao za chicco uloske - dm i bipa ih imaju sigurno, cak sam uvjerena da bi i u super konzumu mogli biti (znam da virove imaju). Ja sam kupila i chicco i vir i sad ne znam jel i jedne i drige da nosim u bolnicu? Sutra krecem sa slaganjem tprbe🙈
Dana jel znas mozda ako je nas gin automatski slao komplikacije za travanj hzzou ili mi moramo slat sami?
Doznake je slao i hzzo i poslodavcu
💙
Dora hvala, upravo strpala sve u kosaricu 😂 nasla i one male vjesalice 🥰
Trudy, moze, ja sam u utorak sljedeci tek nakon 5 tjedana 🤦♀️
Odlicna vijest za pratnje 🥳🥳🎊🍾
Baby girl 💜
E da, cure iz ri. Ja sam jutros slala za tecaj za dom zdravlja. Nisam odmah napisala kad je termin, pa me to trazila. Uglavnom, upisana sam i, dobit cu na mail link za skype za iduci tjedan pa ako koja jos planira, pretpostavljam da ima jos mjesta :)
Baby girl 💜
Gdje ste kupile Chicco uloske? U Ri ih ne mogu naci, zvala sigurno 10 ljekarni? Neki nikad culi🤷♀️
Ja u Bipi, ali su cure pisale da ih ima u malo većim Konzumima. Držim fige da nadjes🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji