Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2020. 10:44

Dora4

Zmya aaaa mogla sam te makar s prozora doc vidjet 🙃
    Sutra mi vade krv za stitnjacu i secer, ajme a ja jutros prvo za dorucak kruh s pekmezom, jucer muz donio kinderic, svekrva opet poharala ducan..kako cu se sutra nagradit!!! Uf!

Dora, ja procitala da si imala pivo za dorucak 😂😂 🍻

Cuuuuure sretan vam novi (ne)radni tjedan, ako netko puni tjedne ili ima pregled danas- sretno!! 🥰🥰
    Dora, CurlySue cekamo vas da tipkate kako su malisani! Ne poznam ni vas, ni njih, ali bas sam ponosna na njih kako rastu i jacaju svaki dan! Prekrasno! 💞
    Ena sad si na sigurnom, noge u zrak i uzivaj u tisini dok je ima 😂😛 zanimljiv rasplet tvoje price bi bio da sad rodis na kraju krajeva curicu 😂 Drzi se u komadu jos koji dan/tjedan! 💪 
    Lina cestitke jos jednom! 🥳🥳🍻 
    Marmar ajme to i mene ceka uskoro! Mislim da bi pala u depresiju da mi netko sad zabrani slatko, iako mislim da bi to bila dobra stvar za mene jer stvarno pretjerujem! 
    Kaktusica ti si sama doma mjerila GUK aparaticem, nisi isla ia OGTT? Ili me pamcenje krivo sluzi? Mislila sam i ja tako traziti jer mi svekrva moze dati i aparatic i tu glukozu donijeti. U zadnje vrijeme imam ceste omaglice i mislim da cu se sama tamo i gladna onesvijestiti. Jos 3x vadenje krvi, a zile ujutro nataste nikad nisam imala 🤔
    Vrapcic jako jako jako mi se svidaju vase pidzamice, moj dragi nije zainteresiran za matching obleku. Jedva ga za svadbe natjeram da se donekle u pribliznu boju obucemo 😂 

• anav05
    04. Svibanj 2020. 10:44

zmya

Jutroooooooooooo!
    Wohoho, volim ponedjeljak samo zbog punog tjedna hehehe, da, da punih 35, pregnant AF :D
    Cestitam svojim ponedjeljkusama također
    Jutros sam vadila krv na sv Duhu, Dora, tako blizu a tako daleko hehe!
    Neka zavrsim sastanak pa idem u trudnicku, nestrpljiva sam i naravno javim vam se cim se vratimlina, gospodjo,cestitam vam! Sve najbolje u mracnom zivotu :)))
    Rose, ja sam Chicco narucila sa Bubamare. Znaju ga imat i veci Konzumi i sl, il u Bipe. Ako ne nades, poslat cemo ti paket :)
    indy eh, ti ruksaci, jos nisam nasla neki da mi se ful svidja, po razumnoj cijeni. Ja ne znam sto su ti ruksaci na cijeni ka da su od zlata napravljeni o.O
    Mislim, one Jujube su prekrasne mi, al brate mili +1000 kn, zaboravi.Jos se mislim dal ruksak il torbu - ne znam dali ruksak tuce u noge kad se zakaci na kolica?

Op,op,, čestitam na 35., još maaloo😊😊
    Da,to lupanje u noge i mene muči. 
    A šta se tiče tih baby stvari, isto kao i za vjenčanja, odmah 300%skuplje, a ista stvar😒

• anav05
    04. Svibanj 2020. 10:46

dana130

Vrapcic divni ste 🥰🥰
    Lina ❤️ slike su odlicne 😘
    Cure jeste vi one nepropusne plahte kupovale i ikei? Bas gledam i za krevetic, a i za nas bracni. Djeluju mi najbolje cijene. Cak i one plahtice za krevetic 2 u paketu, a sasvim pristojna cijena

Ja sam kupila oboje u Ikei.
    Ovu nepropusnu nisam jos otvorila, ali mi frendice kazu da su zadovoljne.
    Plahte sam uzela dva paketa jer i mi za bračii imamo njihove i prezadovoljna sam😊

Trudy
    04. Svibanj 2020. 10:46

Rose1

Trudy

Dana jel znas mozda ako je nas gin automatski slao komplikacije za travanj hzzou ili mi moramo slat sami?

Doznake je slao i hzzo i poslodavcu

Meni je moj na mail poslao za poslodavca, sad sam ja slala hzzou, ne znam ako su i oni. Od viska glava ne boli😁
    Dana i meni je 5 tjedana od zadnjeg, al dobro. Mislim da je i dalje glava dole, al zanima me kako je okrenut tocno, dal da ga jos malo "namjestim" 😁
    Ja sam u domu zdravlja bila za prvog, tako da cu preskocit. Htjela sam na onaj privatni ic kod Jenny, vidjet cemo cemo ako ce ga odrzat. Poslala sam joj poruku

Amneris
    04. Svibanj 2020. 10:51

Hvala drage moje na čestitkama, čestitam i Polly, Rose, Zmya na oooogromnim već tjednima!!
    Ne mogu vjerovati da sam već zakoračila u 34.tt.🤗🤗🙈🙈
    Lina predivni ste i predivan naš Kastav! Želim vam mirne vode u bračnoj luci!!
    Rio mene isto noćas satrale kontrakcije, od 2-5 nisam oka sklopila jer sam mislila da su mi krenuli trudovi, a sama sam doma. Još je beba bila jako aktivna, a sad se nekako čudno počela protezati, čak i bolno, da na momente ne razaznajem je li to ona ili su kontrakcije.
    Ovaj tjedan mi napokon dolaze majstori da razvale cijelu kupaonu i sva sam nekako na iglama kako će to ispasti, hoćemo li stići, što ako ja rodim a nemam kupaonu...još se selim kod mame ovih 10-ak dana jer u stanu nećemo imati vode ni wc-a pa sam sva napeta..
    Curly i Dora predivno je od vas čitati svakim danom sve ljepše i ljepše vijesti!
    Yyyaaaay za pratnju na porodima!!

• Bebac24
    04. Svibanj 2020. 10:52

Ja sam nepropusnu za djecji od prvog uzela u bubamari, a za krevete u yjsku i super su. 
    Super da su poceli popustati sa pratnjama 😊 
    Ja si danas idem u nabavku voda, keksica, i tih gluposti da stoje spremne hehe 

I moram zvati tamo di smo bili na tecaju za prvog da mi isprintaju novu potvrdu i da je imam kod sebe 😊

Trudy
    04. Svibanj 2020. 10:52

Evo dok sam pisala mi je taman odgovorila. Ne zna ako ce ce bit tog tecaja jos, ali snimila je video pa mi je poslala link. Pa ako netko zeli, mogu vam poslat mailom linkic da bas ne stavljam ovako javno. Nisam jos pogledala pa ne znam kakav je. Al s obzirom da mi je do sad sve kod nje bilo super, vjerujem da je i video takav 😊

• Bebac24
    04. Svibanj 2020. 10:54

Amneris

Hvala drage moje na čestitkama, čestitam i Polly, Rose, Zmya na oooogromnim već tjednima!!
    Ne mogu vjerovati da sam već zakoračila u 34.tt.🤗🤗🙈🙈
    Lina predivni ste i predivan naš Kastav! Želim vam mirne vode u bračnoj luci!!
    Rio mene isto noćas satrale kontrakcije, od 2-5 nisam oka sklopila jer sam mislila da su mi krenuli trudovi, a sama sam doma. Još je beba bila jako aktivna, a sad se nekako čudno počela protezati, čak i bolno, da na momente ne razaznajem je li to ona ili su kontrakcije.
    Ovaj tjedan mi napokon dolaze majstori da razvale cijelu kupaonu i sva sam nekako na iglama kako će to ispasti, hoćemo li stići, što ako ja rodim a nemam kupaonu…još se selim kod mame ovih 10-ak dana jer u stanu nećemo imati vode ni wc-a pa sam sva napeta..
    Curly i Dora predivno je od vas čitati svakim danom sve ljepše i ljepše vijesti!
    Yyyaaaay za pratnju na porodima!!

Joj svi smo u nekim radovima hehe. 
    Mi cekamo da nam ovih dana pitur dodje i ofraba cijelu kucu, pa drugi utorak mi dolazi neka cura prati dubinski kauc da bude spreman za malca 😊 
    Vani ce nadam se poceti muz i kunjado raditi parkic za klince i tako veselo isto

Brbicaa
    04. Svibanj 2020. 10:55

Jutro cure moje ❤️ nesto ste se raspisali ili sam ja malo odsutna pa mi se cini puno svega hahah 
    Mi s pregleda, sve je u redu, organi na broju i mjestu, gospodin ima kilo i 30 grama, posteljica se podigla i zatvorena sam 😊 pitala sam za kontrakcije i curenje iz cica, kaze da samo odmaram i pijem magnezij, i da je vjerovatno u mom slucaju to dvoje povezano, sto vise kontrakcija vise curi.. Zasto ne zna 😅🤦🏻‍♀️ sretna sam sto je sve u redu, naravno.. Ali sam toliko tuzna da nakon 7 tjedana pauze od pregleda, nije pustila bar pola minute da ga vidim, ili mi barem dala slicicu. Emotivna sam zadnja dva dana pretjerano tako da mi se iskreno sad samo place... Jos me natirala u ordinaciji ispred nje da se skidam jer ce ipak obavit vaginalni... Uff.. Mislin da me posteno hormoni peru.. 

kaktusica
    04. Svibanj 2020. 10:58

Jutro macke!
    Lina cestitam jos jednom, slikice su predivne, nas sam se najezila 🎊🥳🥰❤
    Fenjer na kraju nisam mjerila GUK aparaticem jer sam otisla kod mojih a ovdje se to moze privatno napraviti, u Du nije moglo. Taman se danas moram naruciti.
    Vrapcic divni ste,bas je super slikica i prekrasna uspomena 💞
    Moj sin danas imao ispit iz prirode, samo cu reci da su ta djeca tako snalazljiva da se ne treba bojati za njihovu buducnost, barem sto se informaticke pismenosti tice 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.