Curice moje drage, evo mene od mog malog bikica 🤗 dobiva donirano mlijeko dok ja ne izdojim i dobio je punih 40g. Pedijatri i sestre dolje su toliko prekrasni i brizni da jednostavno nemam rijeci. Lijepo napreduje, sutra ide dalje s pretragama, a tako mi je lijeeeeep, ne mogu ga prestat gledat. 😊 Od sutra mjere olaksavaju pa cemo se vidat i puno vise.
Sad vas pozdravljam, uspjela sam dobit dostavu palacinki 💪🍩 i pripremam se za novo izdajanje.
Budite mi dobro, fino papajte i puno mazite svoje bebice u busicama, sve one to pamte. 😊
Nemojte me tuć ,nisam složila još torbu za rađaonu 😂😂😂 Ne mogu se odlučiti koju spavaćicu uništiti😂😂. Tak sam sva senilna ,dok se sjetim dvije stvari zaboravim....
Sreća mamina
Dobrodošao
Upravo najava RTL vijesti tate ponovno mogu na porode. Moramo gledati vijesti!
Curice moje drage, evo mene od mog malog bikica 🤗 dobiva donirano mlijeko dok ja ne izdojim i dobio je punih 40g. Pedijatri i sestre dolje su toliko prekrasni i brizni da jednostavno nemam rijeci. Lijepo napreduje, sutra ide dalje s pretragama, a tako mi je lijeeeeep, ne mogu ga prestat gledat. 😊 Od sutra mjere olaksavaju pa cemo se vidat i puno vise.
Sad vas pozdravljam, uspjela sam dobit dostavu palacinki 💪🍩 i pripremam se za novo izdajanje.
Budite mi dobro, fino papajte i puno mazite svoje bebice u busicama, sve one to pamte. 😊
Curly tako mi je drago da napreduje. Otkad je prošle godine profunkcionirala Banka Mlijeka hrvatski Palčići su u jednom velikom plusu! Nadam se da će ti izdajanje ići sve lakše i da će ti redovito dolaziti (uz nove olakšane mjere), porcije fine papice !
Sreća mamina
Dobrodošao
CarlySue i Dora 🎊🎉🎊🎉 bravo za kilazu i napredovanje. Bas me vesele takve vijesti.
Zuza kako se hranis da si umirila hemice? Znam da si nekidan pisala da si bolje. Ja budem ok dan, dva pa po starom. Sad je opet losa faza, jucer sam pojela dva reda cokolade pa mozda od toga. I jela sam Grancereale kekse mada su oni puni vlakna pa racunam nisu trebali naskoditi 🤔
Stvarno mi je jako drago da maleni tako lijepo napreduje❤ i da je osoblje superrr. A super i za palacinkice...sad ce oni to malo popustiti pa ce biti lakse. Sretnooo s izdajanjem
💙
Upravo najava RTL vijesti tate ponovno mogu na porode. Moramo gledati vijesti!
Jeeeeej, lijepe vijesti🥳
💙
Curly prekrasne vijesti!
Veselimo se i s tobom i s Dorom i nasim palcicima borcima ♥️
Jos malo pa ce bit one prave krafne iz lokalne pekare, znate one fine masne 😋🤭 hahaha
Rose uzmi i jedno L pakiranje, te gace su fino rastezljive, tesko da ti mogu bit prevelike jer se lijepo prilagode nogama i ostatku tijela, a bit ce ti ljepse da te ne rezu prvih dana! U L bez problema uguras dva vir uloska, onako jedan na drugi, da se po sredini preklapaju, a naprijed i iza kao jednostruko stoje, a onda kad potrosis L se prebacis na M i isto stanu dva vira po potrebi, a sa jednim je taman!
Ja sam prezadovoljna sa abri fixom
L budu stvarno da ne osjetis apsolutno nista, kao da nemas nista nista na sebi, a kompaktne su i dobro drze..
Cek, evo ti slika kako slozit vir ako stavljas dva komada..
https://ibb.co/6W1hyfZ
a sta s nama guzatim mamama koje inace nosimo M/L, sta mi moramo XXL gace uzet 🙈🙈🙈
Evo jos jedne koju nikad nije žuljalo sjesti😅😁
Ja sam si isto uzela L😊
Sortiraj odgovore
Najstariji