Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    03. Svibanj 2020. 16:46

Dora4

Mimoza nisam jos, bit cemo tu jos dosta dugo pa racunam da imam kad, kad jos malo vidim kako ovo sve funkcionira..ionako ne mogu u bolnicu donijet svoju pa mi ovaj tren ni ne treba..
    Indy ja bas provjerila, ovdje ih ima, bar bugabooa, valjda jer ta za blizance kostaju ko suho zlato pa ih nitko normalan nece kupit u ovo vrijeme nestabilno 🙈
    Curly super, nadam se da cete moc sto vise vremena provodit skupa i posebno se nadam sto brzem koziranju! Divan je osjecaj..a ako nesto ucim u ovom svemu to je strpljivost 😬 odlicno za super pedijatre, ja sam isto ovdje prezadovoljna, jako mi odaju dojam kompetentnosti i nekako su bas drugacije brizni i srdacki od ostalih doktora..sestre kako koji dan i zapravo puno ovisi i kako koja mama, ja se ne mogu zalit, a prema djeci su super, jako pazljive, obracaju im se kad nesto rade, imaju nadimke i bas su njezne i brizne! Puno mi je lakse bit u sobi i cekat tu minutu da ih vidim kad znam da su sestre dobre prema njima 🥰
    Drzim fige da cicke sto prije krenu na bolje!! 😘😘
    Ivica i Maricasu danas u plusu svatko po 30g 🤗💙💜
    Zmya divno!!🥰
    Bebac pogled je top 🤩
    Vrapcic di si ti danas? Jel opet neke burgerice pravis?
    Hvala jos jednom curke 🥳🥳 zivjela nam sva nasa djecica dugo, sretno i zdravo!!

30gr super ide se bice to uskoro dvije buhtlice 🤗🤗🤗

Trancie
    03. Svibanj 2020. 16:58

Dora super vjesti.... samo nek oni raatu i debljaju se 💕bit ce to svakim danom sve vise ... 

Dora4
    03. Svibanj 2020. 17:00

Jos malo pa ce bit one prave krafne iz lokalne pekare, znate one fine masne 😋🤭 hahaha
    Rose uzmi i jedno L pakiranje, te gace su fino rastezljive, tesko da ti mogu bit prevelike jer se lijepo prilagode nogama i ostatku tijela, a bit ce ti ljepse da te ne rezu prvih dana! U L bez problema uguras dva vir uloska, onako jedan na drugi, da se po sredini preklapaju, a naprijed i iza kao jednostruko stoje, a onda kad potrosis L se prebacis na M i isto stanu dva vira po potrebi, a sa jednim je taman! 
    Ja sam prezadovoljna sa abri fixom

selena
    03. Svibanj 2020. 17:01

Bok curke! Napišem ogromnu poruku i stisnem odustani 🙈🙈🙈
    Dora - pa tvoje bebice super napreduju, kožiranje i mamina hrana pomažu 
    Curly - i tvoj bebač napreduje, držim fige da i tebi uskoro omoguće kožiranje 

Sto se tiče sušilice, nažalost mi ne stane ali znam da svi hvale 1 u 1 a da su uglavnom nezadovoljni s ovom 2 u 1.
    Meni će biti problem naći kolica za bebe, moraju zadovoljiti dva uvjeta, da su manjih dimenzija jer nam je mali lift i da nisu preteška jer imam i par stepenica kod ulaza pa ću ih morati nositi... 🙄 takva naći za blizance, biti će teško 🤔
    Vidim da su vaše bebice aktivne, iako su moje male i one su već aktivne, uživam kad se javljaju 😘😘

30.07.🥰🥰

Dora4
    03. Svibanj 2020. 17:04

Dora4

Jos malo pa ce bit one prave krafne iz lokalne pekare, znate one fine masne 😋🤭 hahaha
    Rose uzmi i jedno L pakiranje, te gace su fino rastezljive, tesko da ti mogu bit prevelike jer se lijepo prilagode nogama i ostatku tijela, a bit ce ti ljepse da te ne rezu prvih dana! U L bez problema uguras dva vir uloska, onako jedan na drugi, da se po sredini preklapaju, a naprijed i iza kao jednostruko stoje, a onda kad potrosis L se prebacis na M i isto stanu dva vira po potrebi, a sa jednim je taman!

L budu stvarno da ne osjetis apsolutno nista, kao da nemas nista nista na sebi, a kompaktne su i dobro drze..
    Cek, evo ti slika kako slozit vir ako stavljas dva komada..
    https://ibb.co/6W1hyfZ

Zaraa
    03. Svibanj 2020. 17:05

Valjda sam sve povatala, lina ti si se udala? Cestitam od srca! U zdravlju i srici i ljubavi cili zivot ❤
    Mame palcica, curly i dora danas je vas dan, budite ponosne na svoje male borce, jaci su nego sta mi mislimo. 
    Ostatak ekipe, danas je neki chill dan, ja cekan sutra jer mi je muz obeca nove cvike pa se bas veselin izlasku, cili dan smisljan sta cu obuc, izlazak nakon dugo vrimena 😂
    Inace cili dan iman neki pritisak nisko i bol u preponama i visoko u butinama. Bebici najcesce osjecam guzu, visoko, namista se najcesce guzom. 😍😍  onda ja malo mazim malo lupkan guzu.
    Cure ja san pocela tako jedva cekat termin i da rodin, da upoznan svoju bebicu da me cak straj polako i napusta.

💞girl💞

Dora4
    03. Svibanj 2020. 17:11

I da, ja evo 18ti dan nikako da predjem na svoje gace i obicne uloske koliko mi je ovo fino i komotno 🙈 muz nakupovao puno pa evo imam za jos 2 dana, a onda cu morat na svoje 🤪
    Selena, koliki ti je budzet i jel ti vazno da su jedno pored drugog ili u vlakic?
    Baby Monsters i Bugaboo mogu potvrdit da su stvarno dobra i prakticna, lagana, uska i jedno pored drugog (meni je to jako vazno). Bugaboo su uzasno skupa i vidi se da su razinu kvalitetnija, ali Baby Monsters su isto stvarno dobra i da nisam vidjela bugaboo ne bi premisljala uopce hahaha
    S ovom glupom koronom koja nam je pomrsila planove i otezala planiranje dugih setnji, izleta i svega nisam vise ni sama ziher ocemo uzet ta uber skupa kolica pa mozda ne moc van s njima il cu smirit apetite..hahah 🙈 sad mi je Indy skrenula pozornost i na Junama duo pa sam u trilemi..
    Jaoo a ne bi li bilo lijepo da nas netko od familije obraduje i kaze da kupuje koja god ocemo kolica 🤣🤣

03. Svibanj 2020. 17:16

Dora4

Dora4

L budu stvarno da ne osjetis apsolutno nista, kao da nemas nista nista na sebi, a kompaktne su i dobro drze..
    Cek, evo ti slika kako slozit vir ako stavljas dva komada..
    https://ibb.co/6W1hyfZ

a sta s nama guzatim mamama koje inace nosimo M/L, sta mi moramo XXL gace uzet 🙈🙈🙈

Rose1
    03. Svibanj 2020. 17:20

Dora hvalaaa puno, onda uzmem i jedne L iako sam prvo mislila chico pa onda vir kad malo popusti...super sto si slikala kako se slaze, uopce mi nije bilo jasno

💙

dana130
    03. Svibanj 2020. 17:24

Dora odlicne vijrsti za ivicu i maricu ❤️❤️ samo neka nam oni lijepo rastu i napreduju.
    Mimoza ja ni nisam bila za epiduralnu, jer sam prevelika kukavica za tu iglu 🙈 a i kazu da nekad ne stigne djelovat, pa da neki imaju dugo bolove na mjesta uboda, a i kod nas u rijeci po citanju, ako se ide u kadu sto planiram ne ide ni epiduralna niti drip, tako da mi svakako otpada ta opcija 

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.