Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    03. Svibanj 2020. 16:04

Mimoza nisam jos, bit cemo tu jos dosta dugo pa racunam da imam kad, kad jos malo vidim kako ovo sve funkcionira..ionako ne mogu u bolnicu donijet svoju pa mi ovaj tren ni ne treba..
    Indy ja bas provjerila, ovdje ih ima, bar bugabooa, valjda jer ta za blizance kostaju ko suho zlato pa ih nitko normalan nece kupit u ovo vrijeme nestabilno 🙈
    Curly super, nadam se da cete moc sto vise vremena provodit skupa i posebno se nadam sto brzem koziranju! Divan je osjecaj..a ako nesto ucim u ovom svemu to je strpljivost 😬 odlicno za super pedijatre, ja sam isto ovdje prezadovoljna, jako mi odaju dojam kompetentnosti i nekako su bas drugacije brizni i srdacki od ostalih doktora..sestre kako koji dan i zapravo puno ovisi i kako koja mama, ja se ne mogu zalit, a prema djeci su super, jako pazljive, obracaju im se kad nesto rade, imaju nadimke i bas su njezne i brizne! Puno mi je lakse bit u sobi i cekat tu minutu da ih vidim kad znam da su sestre dobre prema njima 🥰 
    Drzim fige da cicke sto prije krenu na bolje!! 😘😘
    Ivica i Marica su danas u plusu svatko po 30g 🤗💙💜
    Zmya divno!!🥰
    Bebac pogled je top 🤩
    Vrapcic di si ti danas? Jel opet neke burgerice pravis?
    Hvala jos jednom curke 🥳🥳 zivjela nam sva nasa djecica dugo, sretno i zdravo!! 

Vrapčić123
    03. Svibanj 2020. 16:12

Pozdrav curke! Nadam se da ste mi dobro!
    Dora i CurlySue cure vama sretno sa Izdajanjem i nadam se lijepim vijestima o bebama! ❤️❤️💙
    Ivcy, Anavo, Rose, Pčelica curke čestitam vam! Ako sam koga zaboravila moje isprike. 🎉🎉🎉
    Sušilica i perilica u jednom: ja sam također u potrazi, pa me kao i Zmyu zanima ona od 40 cm dubine. Sad baš to istražujem sve.
    Pitanje za sve: razumije li se tko u sušilice / perilice? Zanima me razlika između kondenzacijske i ventilacijske sušilice? Čitala sam o tome i okvirni sam shvatila poantu. Naime imam prostor u stanu predviđen kao ostavku / prostor za bojler / za veš mašinu. No mene zanima zna li tko od vas smijem li staviti ventilacijsku perilicu / sušilicu u jednom u prostor u kojemu je plinski bojler ili samo smijem kondenzacijsku perilicu / sušilicu staviti unutra... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    03. Svibanj 2020. 16:15

Dora drago mi je za dječicu da napreduju! Prekrasna vijest! 🎉🎉🎉
    Bebac predivnaaaa Istra! 💗💗💗

Amneris
    03. Svibanj 2020. 16:24

Vrapčić koliko sam shvatila najbolje su kondenzacijske sušilice s toplinskom pumpom. One imaju posudu u koju se skuplja višak vode i to se samo istrese.
    Za ventilacijsku se treba imati rupa u zidu za odvod.
    To sam ja isto shvatila iz svog istrazivanja pa nek me ispravi netko tko se bolje kuži.

Amneris
    03. Svibanj 2020. 16:25

Vrapčić123

Dora drago mi je za dječicu da napreduju! Prekrasna vijest! 🎉🎉🎉
    Bebac predivnaaaa Istra! 💗💗💗

Sve potpisujem! Plus Zmya: predivna snimka i predivna ti!!

mimoza
    03. Svibanj 2020. 16:28

Dana i kod mene je takva kada i mrezica. Javim ti utiske kad bude bilo prvo kupanje 😁
    Ja mislim da sam zbog te emisije odustala od epiduralne 😰 kad sam vidjela onu debelu iglu sto ide u kicmu 😬
    Dora bit ce to dvije buckaste bebice uskoro 🥰 bravo malci i bravo mama na dobrom mlijeku 🥰

Vrapčić123
    03. Svibanj 2020. 16:35

Zmya prekrasna snimka! ❤️❤️❤️
    Amneris upravo sam to i ja tako shvatila. Ventilacijska treba imati otvor za van, a kondenzacijska "vrti zrak unutar uređaja" i  taj zrak ostaje unutra.

Rose1
    03. Svibanj 2020. 16:38

Dana sjecam se te tvoje kadice, cini mi se bas prakticna, bila sam ja i nju poslikala😉
    Bebac predivan pogled🌞
    Fluffy sto si ti ono rekla za mrezaste? Koje ono obicno vecini odgovaraju? Meni decko jucer kupio u ljekarni Abri fix M, ali moram jos jedan paket...

💙

03. Svibanj 2020. 16:40

Doraaa, divno što imas povjerenje u medicinsko osoblje, sigurno ti je odmah lakše biti razdvojena od njih. A naši dragi palčići samo neka rastu ❣️❣️❣️

Rose1
    03. Svibanj 2020. 16:41

Dora predivne vijesti, bravo Ivica i Marica💙❤samo neka tako lijepo napreduju💪💪💪drago mi je da si zadovoljna osobljem

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.