Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    03. Svibanj 2020. 14:55

Trudy mene vec pitaju isto .... a sve mi nekako rano, a i sama ne znam sta bi kome rekla jer osim nadopune robice imam vise manje sve .... dobro kozmetika i to ... 
    od vecih stvari si moram uzet babymonitor jedino jer je od male vec lagano slab kontakt ! 
    Zmya predivno 💞meni isto manje u zadnje udara, vise se mice, mislim da sam to i pisala neki dan pa mi niko nije nista rekao. 🤭 udara ona tu i tamo, ali vise su to pokreti, misli da se mozda i okrenila jer je vise osjetim iznad pupka i po gornjem djelu stomaka nego dole oko mjehura... a valjda je ok, glavno da se oni micu!!! 

Žuža
    03. Svibanj 2020. 15:05

Zmya moj isto ima te dane kad se nekako smiri i kao da spava. Isto osjetim samo tu i tamo da se nesto promeskolji. Bas sam sveki neki dan rekla da sad tu placem kak me udara a da cu za koji dan plakat jer se ne javlja. Imao je vec takve epizode pa zato ne jurim odmah na hitnu 🙈 Al isto me opere totalna paranoja. Nadam se da ce te miki opet udarat da vidis sve zvijezde 🤣😉

• Iris2605
    03. Svibanj 2020. 15:06

Uuuu i ova moja radi cudesa u trbuhu😳 jaaako je aktivna i imam feeling da ce prije termina van.. Zna me toliko gurat i stvarno boli.. osjecaj mi je ko da ce nesto izletiti iz 🍑

03. Svibanj 2020. 15:07

Moja Dorica isto drugačije udara zadnja dva dana. Imaju manje mjesta. 
    Zmya, prekrasna mi je ta haljinica. 
    Umetak meni nije trebao s Davidom, ja bi ga stavila na svoju ruku, tako da je dlan okrenut prema guzi, a lakat put gore, znači stajalo bi na podlaktici i za tren oka bi to obavili. Obožavao je kupanac. 

• indy34
    03. Svibanj 2020. 15:11

Zmya ja sam takodje manje od tebe nedelja ,i pre sam pitala za info cure koje vec imaju bebe jel se do kraja udaraju i odgovorili su mi do samog kraja ..samo kod mene je pocelo tako kao kod tebe rjedje al kad pocne da se mrda bas tako izgleda jutros su se mislim potukli i po prvi put obojica odjednom poceli stomak mi se zatresao da sam se zaljuljalja mislila sam gotovo potres 😂ja mislim da oni sad vec imaju manje mjesta pa zato to tako nam djeluje jel pogotovo kod vas od 36 nedelje mislim cak se i kolicina plodne vode pocne smanjivati a beba je sve veca ...jedino ti si tako zgodna izvini morala sam da napisem 🤗

zmya
    03. Svibanj 2020. 15:15

Hvala vam cure moje 🥰
    To je spavacica iz C&A, netrudnicka, stigla s trudnickim hehe. 
    Ja evo papam dinju a moj mali stuca 🤩
    Samo neka on mene nastavi lupat, sve mu mama sad dozvoli! 

kaktusica
    03. Svibanj 2020. 15:24

Zmya moj sin je nas bio jako aktivan u trbuhu i jos je bio ogromna beba, stvarno se trbuh znao izobliciti sto bi radio unutra unatoc tome sto je poateljica bila sprijeda, ali tocno se sjecam da se tjedan dana prije poroda bas umirio, u 36.tjednu i ginekolog mi je rekao da je to skroz ok, da mu je manje mjesta i da sad dobivaju intenzivno na kilazi i velicini ida je bitno da ga osjetim, da ne postoji mjerilo za intenzitet pokreta. I ne, nije se rodio ni hiperaktivac ni karate kid ni nogometas, jedno bas mirno i stalozeno dijete 🥰
    Ne brini se, bitno je da ga tokom dana osjetis nekoliko puta i da nije preduga pauza medju pokretima.

Rose1
    03. Svibanj 2020. 15:41

Mimoza, Mila, Mrvicak hvalaaa cure
    Zmya predivno🥰a spavacica je top, bas lijepa boja

💙

dana130
    03. Svibanj 2020. 15:48

Rose ovo je nasa kadica. 
    https://ibb.co/yXCk35L
    https://ibb.co/yyYTj2Q
    Mi smo posebno uzeli ovu mrezicu vise jer je muz inzistirao, ja sam planirala kako ke mrvicak rekla, ali probat cemo s ovim kad smo, uzeli,a kadica je dosta velika tako da ce joj posluzit sljedece ljeto kao bazencic na balkonu 😁
    Mimoza, gledam to svake nedjelje, i svaki, put me sve vise strah kako cu ja to 🙈
    Moja je danas ekstra aktivna i to cijelo vrijeme, nesto ovako kao sto je zmya stavila.svuda je ima, malo lijevo malo desno. I meskoljenje i udarci, koji su cak neugodni 😂 al neka, draze mi ne kad je osjetim 😁

Baby girl 💜

• Bebac24
    03. Svibanj 2020. 15:57

https://ibb.co/Km3KrjB
    Evo pogled danas sa istog mjesta kad je predivan dan. Sve do Ucke se vidi 😊
    A sad sam na granici sa slovenijom 😊
    Jadan moj muz sa onim ormarom. Znaci dosao kum da skinu ogradu da ga okrenu, okrenuli ga, kum otisao,a muz krene stavljat vrata na ormar i skuzi da je jedna polica poprecna krivo stavljena. I morao je cijeli gornji kraj razmontirati...  Def je to zadnje sta je on slagao 😂😂
    Zmya i ja sam prekjucer svog tako snimala sta radi hehe. 
    Moj je jos uvijek nogometas, u vecini vremena. Ali i javlja se kroz dan onako lagano samo da se gurka u moja rebra 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.