Rose joj bas ti hvala! A Fem point je znaci od njega i njegove zene…o pa super, onda cu tamo i ogtt, ma samo da to rijesim odjednom pa koliko da kosta nije ni vazno. Hvala ti jos jednom 😘😘 Moj muz ga bas cijeni i kaze da je odlican, i prijateljica je kod njega vodila trudnocu, bila je prezadovoljna.
Ma nema na cemu😘 Je, stvarno je odlican, ne panicari, smiren,pristupacan, sve ti lijepo objasni... zao mi da vise ne radi u rodilistu, falit ce tamo...jako puno doktora je otislo ili odlazi...i sestra Sabina je superrr, vidjet ces😉mislim da je i ona radila u rodilistu
💙
Ivcy, anavo cestitke na ulasku u 8 mjesec 🥳🎊🍾😘 rose, pcelice cestitke na punim tjednima 🍾🎊🥳😘
Cestitke i mamama palcica, dora i curly ❤️
Panda, meni iskreno nije bed vjesanje robe, ja bi susilicu iskljucivo jer nemam gdje susiti, pogotovo po zimi kad je u rijeci skoro svaki dan kisa, a nemamo centralno pa ako u stanu susim strasno je vlaga i usmrdi se doslovno roba. Dosad smo imali praznu sobu, al sad dolazi beba pa ne mogu tamo vise 😂
Hvalaaa draga❤
💙
Hvala curke! 🥰🤗🙃💜💙
Kaktusica ovo je tako dirljiv tekst da sam zasuzila 😘
Zuza ne mogu svoju donijet, cak ni da isfuram i svoj sterilizator nisu bas za to tako da, necu dizat frku jer se ne zelim zamjerit sad nekom kad cu bit ovdje jos dugo, a taman imam osjecaj da sam dosla u neku milost sestrama i da su se opustile, uvijek budu onak hladne i rezervirane na pocetku kad netko novi dodje, a sad me ipak gledaju nekoliko puta dnevno i vide da ne izvodim bijesne gliste i slusam sto mi se kaze pa bolje da ne talasam 😅
Indy pliz, koja kolica si na kraju odlucila, pisala si da neces ipak bugaboo, al nisi rekla koji brend i model umjesto toga? 😍
Posalji mi molim te onaj email dati prosledim link
krafnice2020@gmail.com
Hvala ti 😘😘
Pepili jel tebi intenzitet pokreta bebe nesto drugaciji zadnjih dana tj u ovim visim tjednima u odnosu na ranije tjedne?
Ivcy, anavo, fenjer, Rose, Pcelica sretan vam punj tjedan 🥰
Dora pa bravo mama, stvarno uspijes super ispumpati. Uskoro ce se to jos vise i vise povecati i bit ce puno mlijeka za bebice. Nisi jos razmisljala o kupovini svoje pumpe?
Iris mislim da su svakoj od nas bradavice osjetljive i ono nesto sto ne zelimo da se bas nateze i razvlaci. Ali smo toliko toga izdrzale i toliko toga cemo jos da trpimo za svoje mrvice, pa nekako mislim da cemo i te problemcice brzo prevazici i sve uspjesno dojiti nase mrvice 🤗
Ena daa 😁 jos tjedan dana i moze van 🤗
Ja sam jucer od 13 do 1 iza ponoci provela na nogama. Sat na ruci mi je ocitao 16000 koraka (skoro 12km). Malo me bolilo po dnu ledja, al nista strasno. Muz galamio na mene cijeli dan da sjednem, al nista strasno ni to 😂 Bas si razmisljam, kako neke zene kazu da su sebi potakle porod, a ja nema sta ne radim od pocetka, a zabetonirana dolje 🤨 Sve imam osjecaj da cu i 42tj napuniti 😂
Trancie ja otkako sam otkrila iphone prije 5god, vise drugi mobitel kod mene ne dolazi u obzir.
Mimoza hvala❤potpisujem Sveu, uzivaj kad mozes, mi koji moramo lezati znamo kako je to tesko
💙
Hvala curke! 🥰🤗🙃💜💙
Kaktusica ovo je tako dirljiv tekst da sam zasuzila 😘
Zuza ne mogu svoju donijet, cak ni da isfuram i svoj sterilizator nisu bas za to tako da, necu dizat frku jer se ne zelim zamjerit sad nekom kad cu bit ovdje jos dugo, a taman imam osjecaj da sam dosla u neku milost sestrama i da su se opustile, uvijek budu onak hladne i rezervirane na pocetku kad netko novi dodje, a sad me ipak gledaju nekoliko puta dnevno i vide da ne izvodim bijesne gliste i slusam sto mi se kaze pa bolje da ne talasam 😅
Indy pliz, koja kolica si na kraju odlucila, pisala si da neces ipak bugaboo, al nisi rekla koji brend i model umjesto toga? 😍
Posalji mi molim te onaj email dati prosledim link
krafnice2020@gmail.com
Hvala ti 😘😘
Prosledila sam ti ono sto sam imala trenutno ostatak u srjedu ...ako ti nije kasno 😘 ja se nadam u sredu dacu napokon znati i dacu mici dase odlucim ..imamo jos vremena al ja ne zelim da cekam zadnji momenat jel su sad i ovde tako dugo vremena ceka na narudzbu svega ..dzaba sto su otvorili prodavnice ..a kolica za nase bebice bas se cekaju ..vidjecemo nadati se najboljem ..
Trancie ja imam s10+ i zadovoljna sam. Prethodno sam imala Huawei p30 i on mi je bio super za slike. Zakon. Mogao si mjesec jasno slikati...Prije njega sam imala samsung s8. Huawei ima opciju portreta kad te netko slika i ispadas mrak, dok kod Samsunga mi je super sto ima sliku u pokretu pa lako nastimas dio koji ti se svida i spremis. Ja stvarno nisam zahtjevna vezano uz mob. Baterija, kamera i memorija da su ok i ja sretna...Iphone sam imala davno kada je petica bila aktualna i vise nikad. Jebada mi je oko prebacivanja slika kad mijenjam mobitele ako nije s androida na android.
Pepili jel tebi intenzitet pokreta bebe nesto drugaciji zadnjih dana tj u ovim visim tjednima u odnosu na ranije tjedne?
Iskreno, da ,do prije dva tjedna sam ga puno više osjetila, njemu ni posteljica sprijeda nije smetala baš je bio karate kid... Sad unatrag tjedan i pol ga manje osjetim ,više se promeškoljio nego da su to baš udarci ,valjda kako je počeo nabirati na kilaži a niti mjesta nema više ....opako me boli oko pupka jučer i danas,osjećam se prerastegnuto i napeto...
Sreća mamina
Dobrodošao
Svea, Rose jos par tjedana se strpite i onda se dozite s kauca. Samo neka dodju terminski tjedni. Mogu misliti koliko je to tesko, kad zavisis od drugog i kad se sve preokrene tako 🤨 ali sva zrtva za bebice.
Pepilli kod mene bas suprotno. Uvijek je bio aktivan, al sad kako je porastao i udebljao se, ti udarci su mnogo izrazajniji i vise se osjete, cesto su i neugodni. Imam osjecaj da ima tonu prostora unutra, jer ga svugdje ima. I mnogo manje miruje i spava sada, nego prije 3-4 tj.
Sortiraj odgovore
Najstariji