Heroji su oko nas i kada za njih ne znamo ❤❤❤
https://ibb.co/2kNFf0k
Dora i Curly cestitam vam vas dan,nase heroine i heroincici 😊❤
Rose ja sam dobila sa komodicom tu sa umetkom kao , a kasnije sam uzela vecu bez kad sam je presla kupat u kadu!!!
Curly ja se isto nadam da ce lagano popustit i da ce te se sto vise druzit!!! 💙💙
Oki, tenksic
💙
Sretno Dori i Curly i njihovim palcicima danas i sve ostale dane 🥰🥳
Rose ja imam onu najobicniju kadicu i imam posebno taj umetak. Tj kadica je jos uvijek na posudbi 😁 al dobro, ionako ne ocekujem da cu ga okupat u prvih tjedan dana...
Udarci su se i kod mene promijenili- sad je bas to neko guranje i zna bit poprilicno neugodno. Isto svako toliko znam jauknut. 😆 I u setnji me s tim nogama zna gurat pa mu ja vratim nazad istom mjerom 😁
Joj, mene sad poceli pocel pitat sta da nam kupe 😆 pojma nemam sta im rec kad vise manje sve imam od prvog, tj. ne znam sta bi mi jos moglo zatrebat 😁
Rose prije 5 godina nije bilo kadica s tim umetkom ili ih ja nisam vidjela/nasla pa sam ja posebno kupila taj umetak. Zali boze para 🤦♀️ Kad je onako jako jako mala beba, onda smo na dno kadice stavili tetru, malo vodice, savili jos jednu tetru za glavicu i njega na to polozili i zamotali s tom tetrom koja je bila dolje. I onda operes i furas van. Kad malo naraste postane beba zivahna i konstantno klizi s toga. Tak da je u nasem slucaju bilo totalno nepotrebno i neprakticno.
Rose prije 5 godina nije bilo kadica s tim umetkom ili ih ja nisam vidjela/nasla pa sam ja posebno kupila taj umetak. Zali boze para 🤦♀️ Kad je onako jako jako mala beba, onda smo na dno kadice stavili tetru, malo vodice, savili jos jednu tetru za glavicu i njega na to polozili i zamotali s tom tetrom koja je bila dolje. I onda operes i furas van. Kad malo naraste postane beba zivahna i konstantno klizi s toga. Tak da je u nasem slucaju bilo totalno nepotrebno i neprakticno.
Frendica je rekla da joj je za drugog bilo super jer je znala oboje tako u kadu stavit i onda bi joj manji bar nekako bio "fiksiran". Ja isto nisam sigurna hoce bit to od koristi, al lako dam dalje ako mi se ne pokaze korisno
Pepili, mimoza, Zuza,
Ma meni je karate bilo non stop do prije dva dana. I sad je sleepy preko dana a ja odmah u panic mode i luda.
Sad smo rucali ima 15 tak minuta nesto se provrtio javio minutu dvi i sad lezim i on ima bit opet spava. Pa opet onako ko mala ribica na udici se meskolji. Pa onda malo prevali trbuh al generalno je evo mirniji, htjela sam s vama visokotjednasicama vidjeti kako je kod vas.. pregled je sutra a dotad cu zivce izgubit vec vidim.
Ovo je od jucer ujutro https://filebin.net/k6qb5edrjv9behq7
Udarci ja sam manje od vas trudna, ali i mene zadnjih tjedan dana uz udarce i gura i okrece se, pa me strecne dolje i u preponu
💙
Ja sam kadicu sa umetkom dobila zajedno sa prematalicom i nama se nije pokazalo korisnom. Najbolje je pasalo bebi kad bi napunili kadicu vodom, tetru u nju i ja bi drzala bebu dok se brckala u kadici. Obozavali su obojica biti skroz tijelom uronjeni u vodu. Inace se vrlo kratko moze taj umetak koristiti
Rose ja sam kupila obicnu kadu i uz nju je dosla mreza, koja se zakaci gore i na nju se beba stavi. A imam i taj neki dodatak za unutra, al nije plasticni, vec kao od rucnika napravljen.
Zmya e pa tako nekako i kod mene izgleda, samo sto budu bas izboceni neki dijelovi tijela i najvise gore pod rebrima osjetim. I dalje zna jako i brzo lupiti. Sretno sutra na pregledu, i ja jedva cekam svoj 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji