Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Svibanj 2020. 10:02

Bebac24

Taman dosla da napisem da nam se lina27 udaje danas 😊
    A vi vec iskopale hehhe
    . Ko nam kriv sta dnevno pisemo po 30tak stranica ahahhahaha
    Popravio se aparat za kavu jeeeej 🥰🥰
    A jucer sam nagovorila muza da ide stastaviti ormar u hodniku na katu. I ok ajde nekako se slozio. Slazu on i mali, ja dirigiram i na kraju niti ga je uspio dignuti, zvao kuma dosli ga podignut a on okrenut totalno krivo, leda ispred umjesto uz zid, a hodnik mali u L i ne moze se okrenuti 😂😂😂 i danas ce rastaviti ogradu da mogu okrenuti ormar ahahaha.
    Pitala sam ga me mrzis a. Reko je skoro 😂😂😂🤦‍♀️

Jeeeej za aparat☕
    Hahaha majstori😂🤣😂

💙

• Mara Kokosica
    02. Svibanj 2020. 10:02

Hvala curke na savjetima. Uzivajte u svojim bebuljicama. Nadam se da cu i ja to uskoro docekat. Ovo nam je 10 ciklus pokusavanja. Malo gubim nadu. 

06/20 blighted ovum 8tt.

Rose1
    02. Svibanj 2020. 10:04

Brbicaa

Rio13

RitaM ja sam ti inace s pamcenjem ko zlatna ribica😆al trudim se, iako mi bas i ne ide.
    Rose ja planiram chicco uzeti za nakon poroda. Jako su hvaljeni. Za Vir ne znam. Mene osobno bas i ne privlace zbog te mrezice, al to je moje subjektivno misljenje.
    Zmyamoram ti prokomentirati lijepe nokte😍jedva cekam da moji nakon gela sad izrastu tako lijepi.
    Mara Kokosica odi vadit betu ako ti kasni🤷🏻‍♀️ja sam radila dan prije ocekivane i cim je stapic dotako mokracu, odma se plus krenuo formirati.

https://ibb.co/gwZQsYs
    Chicco definitivno 😅😅 ja dobila na poklon pun paket i planiram uzeti jos ali iskreno…. s obzirom na to koliko je pakiranje, ne znam kolika ce mi torba/kufer trebat. Planirala sam sve spakirat u putnu torbu al dva ova paketa bi mi zauzela vise od pola 😅

Hvala!!!Hahaha, bome su veliki🤣😂🤣sad sam poslala dragog da mi kupi...nadam se da ce dobro kupiti

💙

kaktusica
    02. Svibanj 2020. 10:05

Jutro krafnice!
    Sretno mladencima, Lina dobro se zabavite danas i uzivajte u svakom trenutku vaseg dana ❤🎊🥳💑🤵👰
    Pepili cestitam na 36.tjednu, wooow 🤩🎊 Drago mi je da si danas bolje, kuc kuc da i nastavi tako!
    Zmya odmaraj danas, naradila si se ko konj zadnjih par dana, sad fino uzivancija na suncu i zen 🧘‍♀️
    Mimoza vesela noc znaci 😅 Ma neka ste uzivali, bas je to lijepo citati 🥰
    Ja odoh malo sa sestrom u nabavku nekih stvarcica i u laganu setnjicu. Bole me ledja, sva sam pokocena,spavam na kaucu u dnevnom a mali s mojom mamom u spavacoj jer on se uzasno vrti pa me strah da me ne opali po.noci u trbuh a ima ga, ima sad vec preko 65 kg, jao pubertet 💣 Valjda ima di kakav dormeo nadmadrac za ubost,ne da mi se zbog toga do Rijeke potezat...

Rose1
    02. Svibanj 2020. 10:06

Mara Kokosica

Hvala curke na savjetima. Uzivajte u svojim bebuljicama. Nadam se da cu i ja to uskoro docekat. Ovo nam je 10 ciklus pokusavanja. Malo gubim nadu.

Mladi ste, ne brini, bit ce, ponekad treba vise vremens dok se sve poslozi. Izvadi betu, drzim figice

💙

Brbicaa
    02. Svibanj 2020. 10:07

Mara Kokosica

Dosta nas ovdje zna koliko je tesko cekat i borit se taj plusic, al nemoj gubit nadu. Isplati se draga ❤️ drzimo ti fige 

• indy34
    02. Svibanj 2020. 10:09

Mara Kokosica

Ne gubi nadu zelim ti od srca sto pre plus ,ja sam u 10 mjesecu dobila plus i to ne jedan vec dupli sad cekam 👶👶 i odbrojavam nedelje ..svu srecu ti zelim ..

Rose1
    02. Svibanj 2020. 10:10

Kaktusica bome je vec velik Matej💙. Uzivajte u setnjici🌞
    Dora, Curly kako ste nam vi?❤❤❤

💙

02. Svibanj 2020. 10:11

Moj isto psuje dok nešto radi pa mi ide na živce i zamoliti ga da odradi jer mi ga je teško slušati 🤦‍♀️
    Rose - ja ću si kupiti i Vir i Chicco jer sam nakon prvog poroda slabo krvarila i Chicco su mi bili preveliki, tako da sam koristila Chicco prvi dan, Vir drugi i treći, a normalne Libresse 4. i 5.dan.
    Vir su mi super bili jer su premekani, meni nije smetala mrežica. Chicco su lakši za staviti jer je potreban samo jedan, ali su i skuplji. 

• indy34
    02. Svibanj 2020. 10:14

SELENA ti si u mom klubu duplih 🤗🤗 ,ja i kad nisam mogla a ne mogu jos uvjek da jedem mnogo jedem zaista minimalno ,al sam uvjek trebala mnogo vode i sad mnogo pijem i zedna sam..i ja sam pomislila o je imacu problem sa diabetes jel imam sve fam.predispozicije pola fam.su mi diabetika ...al kad sam radila test bio je super nemam diabetes mislim da jednostavno nase bebe trebaju mnogo vode kao i nase tjelo ...ipak treba opskrbiti 2 bebe plus nas . Tako da ne sikiraj se samo pij vodu kad god ti se trazi cak ja i ne idem toliko u toalet koliko pijem ...eto to ti je iz mog iskustva ...ako mene pitas bez brige samo pij i uzivaj 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.