Trudy njam njam 😁
Selena samo neka se bebice debljaju 🤗 Jesu li potvrdili spol? Decko i cura i dalje ili?
Torba za rodiliste je od danas i kod nas spremna. Muz rekao da nema vise udaljavanja od stana 😂 Sveki zivi 50-tak km od nas, tako da joj vise ne smijemo ici, boji se muz puz da ne rodim usput😂 a rodiliste nam je pod balkonom 😁
Joj i moje torbe su spremne( donekle) . Nekako se libim spremiti onu najmanju ,za rađaonu jer se osjećam ko da ću si prizvat neke stvari s tim 😂
Isuse ,ja bih još spavala ,al se osjećam da ću izgledati ko najveći lijenčina ako odem još malo (ah mi jarci uvijek opterećeni što će drugi misliti o nama lol)😂😂😂
Wow, torba spremna😍
Čestitam na punih 36😁😁
Jutro nespavalice i spavalice 😊😊🤭 ja sam nocas dobro spavala 1x na wc i odmah zaspala nazad do 6.15 pa produzila do 7.15. Evo me jos u krevetu cekam da se prvijenac isprotegne pa da idemo gledati crtice.
Netko je pitao za bol oko pupka. Pa mene boli skoro svugdje kad se bas jako gura i lupa a nemam nikakvih problema sa trbuhom.
Kad su normalni udarci onda ne ali kad ubaci u 100tu onda bome boli.
Nasim mladencima danas zelim svu srecu da mirno uplove u bracnu luku i da dan provedu bas kako su si zamislili 🥰🥂🥂🥂🥂
Cestitke na punim tjednima !! 🎉🎊
Ma tko nam se danas udaje, opet nisam pohvatala?
Dobro jutro cure 😘
Pepili cestirke na 36,ostalima na punim tjednima 🍾🥳🎊🥰
Vrapcic, ovo je u gorskom k., fuzine 🥰
Sto se pupka tice, mene bas boli kad se vidi da bas pupak gura van, pa stavim ruku da ne moze 😂
Ja prijavljujem budenje u 2 i inda ludi snovi, vidim nisam jedina.sanjala sam da sam nanpregledu al nije bio moj fin, vec neki na zamjeni, ni uzv nine radio nekako me cudno polegnuo, i da 10.6. Idem na pregled kod dr. Prodana 😂 ne zanm da li i ima taj dok. Jer kao nesto srce kriva strana al se moze vratit, i od 7 budna nakon toga i nikako zaspat. Osjecam se kao da me vlak zgazio 😑
Ugodan vikend svima, a nasim mladenxima lijep provod ❤️
Baby girl 💜
Jutro. Čestitam na punim tjednima🎉👏
Pepilli, veliki 36. Wow😃😃😃
Vrapcic, mene to oko pupka jako smeta također
Ja sam lijepo odspavala uz dizanje na wc u 3 i u 7.
Mladencima želim svu sreću svijeta 👰 💒 💌 🎉
Dobro jutro svima ...evo mi opet dase javimo ono oko 3 zanemarite oko 4.30 sam nastavila 😂😂cestitke svima na punim nedeljama Pepilli svaka cast ipak nije sala 🥳🥳🥳 36.Mladencima sretno ,ja se sjecam cjele price al imena 😥zao mi je ...u svakom slucaju zelim vam lijep dan ..i to za pupak to je normalno kako nam se bebe sire ,moj pupak se vec nekako vani izvrnuo nisam uspjela da ga zadrzim sta cu . 😂😘😘😘😘
Jutro curke!
I ja sam se noćas nekoliko puta dizala zbog žeđi imam filing da dnevno pijem 5 litara vode.
30.07.🥰🥰
Što se tiče pupka, pitala sam doktora, rekao je da je to normalno, da je on najčvršći pa najviše boli kad se maternica širi
Ps. Sretno mladencima!!!
30.07.🥰🥰
Jutro svima, vidim da vas je dosta nocas bilo budno 😮. Ja sam nocas relativno dobro spavala, al to su bas rijetke noci. Kad se sjetim kako cemo biti kronicno neispavane muka mi dođe sto sad ne spavam po noci al valjda nas priroda privikava na ono sto nas ceka 😅. Ja sam bas spavalica i za normalno funkcioniranje treba mi min 9h sna inace sam nemoguca 🤦♀️.
Meni je isto promaknulo, tko se udaje?
Zelim vam svima dobar vikend, sa sto manje tegoba a najvise mislim na Curly i Doru i njihove buhtlice 🥰
Yette i ti si danas slavljenica čestitam... :)
Čestitam i ja mladencima, znam da sam sinoć to vidjela da je Dora napisala , ali nisam pohvatala ko je... ali iskrene čestitke i od nas :)dobro da nisam jedina, jer sam išla tražiti po postovima pa more toga...
Sortiraj odgovore
Najstariji