Amneris i ja sam mislila da je anavo, sreca pa si ti lupila prije mene 😂 Hocemo zenu na silu da opet udamo haha
Lina sretno danas 🤗 zelimo slike.
Zmya samo vi uzivajte 🤗
Mara nemam takvo iskustvo, ali svakako je beta pouzadnija od kucnog testa, s tim da se i ona mora nakon 48 sati uduplati da bi se radilo o trudnoci. Drzim fige 😊
Jutro cure. Imam pitanje. Da li se ijednoj desilo da je test bio negativan i da ste radili betu koja je bila pozitivna?
Jutro.
Ja sam ti vadila betu nakon pozitivnog testa.
Koliko sam ja u tim vodama, možda će cure bolje znati, ali svakako je beta sigurni pokazatelj. Treba ti rasti.
Kolika je bila na vađenju?
Nisam uopce vadila. Naime radila sam test 3.dan nakon dana ocekivane M. I bio je minus. Malo mi je cudan osjecaj u organizmu,neki grcevi sto nisu do sad. Pa me buni to sve.
06/20 blighted ovum 8tt.
Anavo znam da si i ti bila u toj priči nekako🙈
Bebac uživaj u kavici ☕️☕️☕️
Rose ja sam pripremila i jedne i druge uloške!
Naši A je to muškarci!! Baš ste me nasmijale!🤪🤪😂😂
Jutro cure. Imam pitanje. Da li se ijednoj desilo da je test bio negativan i da ste radili betu koja je bila pozitivna?
Jutro.
Koliko sam ja u tim vodama, možda će cure bolje znati, ali svakako je beta sigurni pokazatelj. Treba ti rasti.
Nisam uopce vadila. Naime radila sam test 3.dan nakon dana ocekivane M. I bio je minus. Malo mi je cudan osjecaj u organizmu,neki grcevi sto nisu do sad. Pa me buni to sve.
Pricekaj jos malo, pa ponovi. Ili idi izvaditi betu pa ces bit sigurna. Ja sam imala 4 negativna al te sam radila po danima nakon ovulacije, ne po cekanju mjesecnice.. Pozitivan test sam imala tek 6 dana nakon ocekivane M.
Jutro.
Pozdrav Mara, Anavo ti dobro kaže. Možda da ponoviš test kroz koji dan, a možeš i ići vaditi betu pa ćeš najbolje znati. Sretno, nadam se da će biti T. 😊
Taman dosla da napisem da nam se lina27 udaje danas 😊
A vi vec iskopale hehhe
. Ko nam kriv sta dnevno pisemo po 30tak stranica ahahhahaha
Popravio se aparat za kavu jeeeej 🥰🥰
A jucer sam nagovorila muza da ide stastaviti ormar u hodniku na katu. I ok ajde nekako se slozio. Slazu on i mali, ja dirigiram i na kraju niti ga je uspio dignuti, zvao kuma dosli ga podignut a on okrenut totalno krivo, leda ispred umjesto uz zid, a hodnik mali u L i ne moze se okrenuti 😂😂😂 i danas ce rastaviti ogradu da mogu okrenuti ormar ahahaha.
Pitala sam ga me mrzis a. Reko je skoro 😂😂😂🤦♀️
😂😂
Moj je tako složio pola dječjeg ormara kad je skužio da su nacrti zrcalni i da treba obrnuto.
Samo sam izasla iz stana i vratila se nakon 2 sata, tko bi slušao te jadikovke😅😁😁
Jao dok su slagali prošlu zimu ormar u našoj spavaćoj muž kum i šogor ,šogor je prostačio za njih trojicu, a muž i kum se smijali ko budale. Doslovce čovek primi neku letvu i izleti mu PTM. Ah taj se čovjek za sve živcira, na svoju nesreću i zabavu nekih ,na moju vječito zgražanje, jer se ipak radi o načitanoj i obrazovanoj osobi , čovjek bi mislio da ima ipak širi rječnik. ..😣😅😂
Sreća mamina
Dobrodošao
Amneris hvala draga, ja ne pijem kavu 😂 sin i muz poceli svako jutro. A ja jedem dok oni piju hehe. Taj dan sam si napravila kakao i kao probat cu sa mlijekom pa zaboravila odmah pustiti vrucu vodu i sve zastopala. Ahaha
Zmya samo ti uzivaj🌞 Rio i ja primjetila Zmyne lijepe ruke/nokte😉
Amneris, Rio hvala na odgovoru🤗
💙
RitaM ja sam ti inace s pamcenjem ko zlatna ribica😆al trudim se, iako mi bas i ne ide.
Rose ja planiram chicco uzeti za nakon poroda. Jako su hvaljeni. Za Vir ne znam. Mene osobno bas i ne privlace zbog te mrezice, al to je moje subjektivno misljenje.
Zmyamoram ti prokomentirati lijepe nokte😍jedva cekam da moji nakon gela sad izrastu tako lijepi.
Mara Kokosica odi vadit betu ako ti kasni🤷🏻♀️ja sam radila dan prije ocekivane i cim je stapic dotako mokracu, odma se plus krenuo formirati.
https://ibb.co/gwZQsYs
Chicco definitivno 😅😅 ja dobila na poklon pun paket i planiram uzeti jos ali iskreno.... s obzirom na to koliko je pakiranje, ne znam kolika ce mi torba/kufer trebat. Planirala sam sve spakirat u putnu torbu al dva ova paketa bi mi zauzela vise od pola 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji