Hvala curke na savjetima. Uzivajte u svojim bebuljicama. Nadam se da cu i ja to uskoro docekat. Ovo nam je 10 ciklus pokusavanja. Malo gubim nadu.
Nemojte gubit nadu. Svaki mjesec je nova šansa! Držimo fige da što prije bude +.
Moj isto psuje dok nešto radi pa mi ide na živce i zamoliti ga da odradi jer mi ga je teško slušati 🤦♀️
Rose - ja ću si kupiti i Vir i Chicco jer sam nakon prvog poroda slabo krvarila i Chicco su mi bili preveliki, tako da sam koristila Chicco prvi dan, Vir drugi i treći, a normalne Libresse 4. i 5.dan.
Vir su mi super bili jer su premekani, meni nije smetala mrežica. Chicco su lakši za staviti jer je potreban samo jedan, ali su i skuplji.
Hvala puno🤗sad dosao iz ljekarne i nije bilo chico, kazem mu sto nisi isao u drugu, ma za poluditi😤😤😤
💙
A koje mrezaste ste uzeli? I koliko komada? Meni donio abri fix🤷♀️
To nisam još. Znam da sma tada neke u ljekarni. Moram otići ovih dana izabrati.
Dora imaš li ti preporuku? Znam da treba uzeti veće. Ja inače nosim gaćice S/M, pa se mislim između M i L, a vidim da ima i univerzalni??
Rose žao mi je za ružan san. ☹️
Pepilli bolje da si ti lijepo spremna, pa i kad dođe trenutak biti ćeš bar u miru što se toga tiče. 😊
Rio, Brbicaa, Yvette, Trancie čestitam na punim tjednima! 🎉
Mladenci želim vam svu sreću ovoga svijeta! 🍾
Selena super što piješ puno vode! To je odlično! A nisi još vadila ogtt?
Dana Fužine su divne! ❤️
Dana, Mrvičak, Mimoza vidim da nas ima kojima bebe žele izaći kroz pupak... 🤣🤣🤣
CurlySue, Dora želim vam ugodan i sretan dan s bebicama! Nadam se da će sve ići kako treba! 😘😘
Bebac super za aparat za kavu. Ja živim za dan kad ću moći popiti kavicu na terasi. Sada mi u trudnoći nikako ne paše, srce mi hoće iskočiti od nje, postane mi baš neugodno, tako da ju ni ne pijem uopće, a kao i preporuka je ne piti... A imam onaj Delonghi aparat i tako je fina kava, a svaki dan ga samo gledam... ☹️
Rose koliko je meni poznato trebaju ti obje vrste uložaka jer ovisi koliko ćeš krvariti, tako su meni barem rekli. Pa ako je manje da ne stavljaš ove divovske jer ovi Vir su kao manji... 🤔
Mara Kokošica možda si pre rano napravila test. No beta ti je najsigurnija. Ponovi ju opet svakako, treba se duplati. Nemoj gubiti nadu nikada, ima nas ovdje puno koji smo godinama htjeli bebu i evo nas skoro pred porod. Sretnoo!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvicak, Amneris, Vrapcic hvala. Ja sam mu rekla da uzme velicinu M. 5ih je u pakiranju. To mi se cini malo. Jos jedan paket da kupim?
💙
Ja sam dobila pola pakiranja chicco od kunjade i kupila jos jedan onda kad je bila akcija u bipi.
I uzela sam 3paketa za bolnicu L a doma M velicinu mrezastih jer znam da sam ih u prvoj nosila i doma sigurno prvih tjedan dana jer su mi bile najkomotnije i nije me bilo briga ako di sta procuri, samo bacim 😊
U bolnicu cu uzeti pola paketa lako mi muz dofura ako treba.
Mrvicak, Amneris, Vrapcic hvala. Ja sam mu rekla da uzme velicinu M. 5ih je u pakiranju. To mi se cini malo. Jos jedan paket da kupim?
Ja sam kupila dva paketa po 5 komada da mi ne prifali. Iskoristit ćeš sigurno ako kupiš još jedan paket, sko jiš da ne zaflekaš svoje gaće.
Rose jesi se ti to počela opremati za rodilište, strašljivice naša?🤗🤗🤗
SELENA ti si u mom klubu duplih 🤗🤗 ,ja i kad nisam mogla a ne mogu jos uvjek da jedem mnogo jedem zaista minimalno ,al sam uvjek trebala mnogo vode i sad mnogo pijem i zedna sam..i ja sam pomislila o je imacu problem sa diabetes jel imam sve fam.predispozicije pola fam.su mi diabetika …al kad sam radila test bio je super nemam diabetes mislim da jednostavno nase bebe trebaju mnogo vode kao i nase tjelo …ipak treba opskrbiti 2 bebe plus nas . Tako da ne sikiraj se samo pij vodu kad god ti se trazi cak ja i ne idem toliko u toalet koliko pijem …eto to ti je iz mog iskustva …ako mene pitas bez brige samo pij i uzivaj 😘
Da, čak ni ne idem toliko na wc koliko pijem. Nitko mi u obitelji nema dijabetes, bila sam i ja prije 2 god na ogtt pa ništa ali vidjeti ćemo kako će biti sad u trudnoći. Otići ću za tjedan dana vaditi pa ću vidjeti. Dr.kaze da nebi trebalo biti problema jer sam se udebljala 5,5 kg i to samo u trbuhu, kao da sam progutala veliku loptu...😂😂.
Neki dan mi susjeda rekla da mi je bas dobro ispalo sto ću roditi pred ljeto (ne zna da su duplici), a meni termin 02.09.😂😂 (nadam se da ćemo izdržati do 36-tog, a onda šta bude bude).
Nego, jel ti osjećaš oboje isto? Moj dečkić po noći ( a nekad i po danu) stalno nešto lupka (kaže dr.da osjetim kad sa glavom lupa jer mi je ona još uvijek najveća/teza 😂), a curka puno rjeđe.
30.07.🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji