Brbicaa 28.tt je treće tromjesečje. Sa punih 28 tt.
Rio uf žao mi je zbog jučerašnjeg dana... Kako si sada? Sve ok?
Sastavljanje namještaja: moj muž obožava takve radove. Ja pomognem ako nešto baš moraju dvije osobe. Inače je on po tom pitanju super, ništa ga se ne treba moliti da obavi ili napravi nešto. Sam juri u Pevec ili Bauhaus ako išta treba, tako da sam happy po tom pitanju.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Carly Sue joj pa to je predivna vijest da sinčić diše samostalno! Vidiš kako su maleni, a jako snažni. Sretno sa Izdajanjem! 🙏🤞🙏🤞
Čestitkeeee na punim tjednimaa cure moje.. 😘🎉 Evo i nas na 34 puna tjedna. 🥰🥰 Rastemo, rastemo..
Kod nas kiša pada, al što se mene tiče može tako i godinama, jer obozavam kisu.. Kisa mi ide uz dvije najdraze stvari u zivotu- spavanje i citanje knjige. A knjige gutam kao luda. 😄😄
Sretno danas lina.. 🥰
Mimoza ja mislim da samo ja i ti navijamo da prije rodimo.. Hahahha vidit ces kad priđemo termin. 🤣🤣🤣🤣🤣
Ena čestitam na 34.tjednu trudnoće! 🎉🎉🎉 Voliš kišu? Meni je kiša tako grozna da bi htjela da nikada ne pada. 🤦♀️ A opet volim kad je vani sve prekrasno zeleno. A kad bi ikako to sve moglo bez kiše bilo bi super da se mene pita. 🤣🤣🤣
Čestitkeeee na punim tjednimaa cure moje.. 😘🎉 Evo i nas na 34 puna tjedna. 🥰🥰 Rastemo, rastemo..
Kod nas kiša pada, al što se mene tiče može tako i godinama, jer obozavam kisu.. Kisa mi ide uz dvije najdraze stvari u zivotu- spavanje i citanje knjige. A knjige gutam kao luda. 😄😄
Sretno danas lina.. 🥰Mimoza ja mislim da samo ja i ti navijamo da prije rodimo.. Hahahha vidit ces kad priđemo termin. 🤣🤣🤣🤣🤣
Niste jedine ne. Ja cekam da dodem do 36tt i onda cu radit sve samo da potaknem cim prije😂😂😂
Prvo da se javim, onda cu citat zaostatke. 🙈Lina, cestitam, zelim vam svu srecu!
Zenice koje danas punite tjedne, cestitam i vama. Samo hrabro, jos malo 😉
Rose, draga, uzmi oboje jer ne znas kako ce ti bit krvarenje… Chicco ispod i vir na njega pa mijenjas vir. Neke se boje uzet vir jer ima mrezicu, al meni ne smeta za sav. I spremite si toalet papira i vlaznog toalet papira.
Mi smo danas super, antibiotici se ukidaju sutra, crp je i dalje u padu, a maleni bikonja DISE SAM! 😁
Pocela sam s izdajanjem pa cemo vidjet kako ce ic 💪
Dora, sad razumijem napor oko izdajanja 😂🙈
Wow, kako lijepe vijesti😊
BRAVO🥰🥰🥰🥰
Ufff nisam trebala spominjat probavu 🤦🏻♀️ znaci odjednom me uvatilo znojenje, poprilican vodeni iscjedak dolje, neki cudni bolovi iiiii proljev 😵 uz sve to neka glupa glavobolja tj pritisak...
Vrapcic, rio hvala cure. ❤️
Vrapcic daa obozavam kisu jos od kada sam dijete bila.. Ne moze me nitko razumit zbog toga. 🤣🤣🤣
Hahah ti si ko moj muž, ja navijam da pada, a on navija da nikad ne padne. 🤣🤣🤣
Bebac eto za sada nas tri u klubu onih koje prizeljkuju da prije rode.. Hahahaha, nadam se da ce nam se i zelje ostvariti.
Prvo da se javim, onda cu citat zaostatke. 🙈Lina, cestitam, zelim vam svu srecu!
Zenice koje danas punite tjedne, cestitam i vama. Samo hrabro, jos malo 😉
Rose, draga, uzmi oboje jer ne znas kako ce ti bit krvarenje… Chicco ispod i vir na njega pa mijenjas vir. Neke se boje uzet vir jer ima mrezicu, al meni ne smeta za sav. I spremite si toalet papira i vlaznog toalet papira.
Mi smo danas super, antibiotici se ukidaju sutra, crp je i dalje u padu, a maleni bikonja DISE SAM! 😁
Pocela sam s izdajanjem pa cemo vidjet kako ce ic 💪
Dora, sad razumijem napor oko izdajanja 😂🙈
Super draga, BRAVO ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji