Jutro još jednom! Dosad sam spavala nakon onog buđenja🥳🥳
Čestitam svim slavljenicama i mladencima iako sam zaboravila tko su, ali nekako mi u glavi anavo?
Jel se možda Lina udaje? I ja sam zaboravila ime, ali čestitke, puno sreće želim. ❤
Cure, čestitam na okruglim tjednima. Jooo, puno vas je prešlo 30, samo hrabro, brzo će to. Da sve uđete u sigurne tjedne. 🎉
Dora, Curlypuno pozdrava vama i vašim slatkišima. ❤💙💕
Ok nisam bila ni blizu🙈🙈🙈sorry anavo ako sam te (još jednom) udala🤣
Lina se udaje, da, sretno mladencima hehe!
Dobro jutro svima od nas uspavanaca koji se suncamo i kojih ni nutella ne moze razbuditi 🙃
https://ibb.co/mTYxG49
Cestitke svima na punim tjednima! ♥️
Jutro cure. Imam pitanje. Da li se ijednoj desilo da je test bio negativan i da ste radili betu koja je bila pozitivna?
06/20 blighted ovum 8tt.
Jutro još jednom! Dosad sam spavala nakon onog buđenja🥳🥳
Čestitam svim slavljenicama i mladencima iako sam zaboravila tko su, ali nekako mi u glavi anavo?
I ja mislim da je Lina😅😁
Ja sam ti s dva prezimena vec godinu i pol, ali smo nas dvoje bile pričale o idejama rodbine i kako im se othrvati😊
Kod nas suncano jutro svanulo, danas bih mogla malo izaci iz izolacije 🤨 Sinoc je malac izvodio raznorazne akrobacije pred spavanje, tako da nisam dugo migla zaspati, jer me u jednom momentu bilo i strah. Ja se okrenem desno, on cijeli ode desno i udara, ista situacija i kad sam lijevo okrenuta, pa me strah da ga ne pritiscem 😰Uglavnom, bilo je koljena, laktova i guza, na sve strane mi je to strsilo kroz kozu i 3-4 cm u vis 🥴😂Muz uzivao u udarcima sincica i pricao s njim dugo u noc, pa mene nasmijavao, pa sam jos vise stresla trbuh 😂
Zaraa evo upravo sam pisala o tome. Dodje taj period kad ih osjetimo po cijelom trbuhu. Vec su to velike bebe, malo je da se sklupcaju na jedan dio. Mog ima posvuda i dobro koristi prostor.
Vrapcic nema mi nista gore od toga kad ispod pupka nesto zateze i probada 😰 i ja kao dana uvijek stavim ruku i ne dam mu 😂 ionako je tu pretanka koza, a on navali kao da ce probiti.
Pepilli ma sta ima veze i da prizoves porod, eto te u terminu (po mojoj dr), sto se mene tice, ne bih nista imala protiv da tako urani 😁 Sretan ulazak u 9.mj 🤗
Yvette, Trancie, Rio cestitke na punim tjednima, cure drage 😊
Dora koliko uspijes ispumpati mlijeka? Kakvo je stanje sa upalom, vise ne trebas kupus?
Taman dosla da napisem da nam se lina27 udaje danas 😊
A vi vec iskopale hehhe
. Ko nam kriv sta dnevno pisemo po 30tak stranica ahahhahaha
Popravio se aparat za kavu jeeeej 🥰🥰
A jucer sam nagovorila muza da ide stastaviti ormar u hodniku na katu. I ok ajde nekako se slozio. Slazu on i mali, ja dirigiram i na kraju niti ga je uspio dignuti, zvao kuma dosli ga podignut a on okrenut totalno krivo, leda ispred umjesto uz zid, a hodnik mali u L i ne moze se okrenuti 😂😂😂 i danas ce rastaviti ogradu da mogu okrenuti ormar ahahaha.
Pitala sam ga me mrzis a. Reko je skoro 😂😂😂🤦♀️
Rio, haha, ja nisam bila sigurna jesam izmislila nick ili se dobro sjećam. 😂 A tko bi se sjetio svega, stvarno nas je puuuuno. No to je super 😎. Ja zapamtim teme, al nickove rijetko. I uvijek nanovo gledam tko je u kojem tjednu. 😂
Jutro cure. Imam pitanje. Da li se ijednoj desilo da je test bio negativan i da ste radili betu koja je bila pozitivna?
Jutro.
Ja sam ti vadila betu nakon pozitivnog testa.
Koliko sam ja u tim vodama, možda će cure bolje znati, ali svakako je beta sigurni pokazatelj. Treba ti rasti.
Kolika je bila na vađenju?
Taman dosla da napisem da nam se lina27 udaje danas 😊
A vi vec iskopale hehhe
. Ko nam kriv sta dnevno pisemo po 30tak stranica ahahhahaha
Popravio se aparat za kavu jeeeej 🥰🥰
A jucer sam nagovorila muza da ide stastaviti ormar u hodniku na katu. I ok ajde nekako se slozio. Slazu on i mali, ja dirigiram i na kraju niti ga je uspio dignuti, zvao kuma dosli ga podignut a on okrenut totalno krivo, leda ispred umjesto uz zid, a hodnik mali u L i ne moze se okrenuti 😂😂😂 i danas ce rastaviti ogradu da mogu okrenuti ormar ahahaha.
Pitala sam ga me mrzis a. Reko je skoro 😂😂😂🤦♀️
😂😂
Moj je tako složio pola dječjeg ormara kad je skužio da su nacrti zrcalni i da treba obrnuto.
Samo sam izasla iz stana i vratila se nakon 2 sata, tko bi slušao te jadikovke😅😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji