Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    02. Svibanj 2020. 09:39

Jutro još jednom! Dosad sam spavala nakon onog buđenja🥳🥳
    Čestitam svim slavljenicama i mladencima iako sam zaboravila tko su, ali nekako mi u glavi anavo?

Amneris
    02. Svibanj 2020. 09:40

RitaM

Jel se možda Lina udaje? I ja sam zaboravila ime, ali čestitke, puno sreće želim. ❤
    Cure, čestitam na okruglim tjednima. Jooo, puno vas je prešlo 30, samo hrabro, brzo će to. Da sve uđete u sigurne tjedne. 🎉
    Dora, Curlypuno pozdrava vama i vašim slatkišima. ❤💙💕

Ok nisam bila ni blizu🙈🙈🙈sorry anavo ako sam te (još jednom) udala🤣

zmya
    02. Svibanj 2020. 09:41

Lina se udaje, da, sretno mladencima hehe! 
    Dobro jutro svima od nas uspavanaca koji se suncamo i kojih ni nutella ne moze razbuditi 🙃
    https://ibb.co/mTYxG49
    Cestitke svima na punim tjednima! ♥️

• Mara Kokosica
    02. Svibanj 2020. 09:42

Jutro cure. Imam pitanje. Da li se ijednoj desilo da je test bio negativan i da ste radili betu koja je bila pozitivna?

06/20 blighted ovum 8tt.

• anav05
    02. Svibanj 2020. 09:42

Amneris

Jutro još jednom! Dosad sam spavala nakon onog buđenja🥳🥳
    Čestitam svim slavljenicama i mladencima iako sam zaboravila tko su, ali nekako mi u glavi anavo?

I ja mislim da je Lina😅😁
    Ja sam ti s dva prezimena vec godinu i pol, ali smo nas dvoje bile pričale o idejama rodbine i kako im se othrvati😊

mimoza
    02. Svibanj 2020. 09:43

Kod nas suncano jutro svanulo, danas bih mogla malo izaci iz izolacije 🤨 Sinoc je malac izvodio raznorazne akrobacije pred spavanje, tako da nisam dugo migla zaspati, jer me u jednom momentu bilo i strah. Ja se okrenem desno, on cijeli ode desno i udara, ista situacija i kad sam lijevo okrenuta, pa me strah da ga ne pritiscem 😰Uglavnom, bilo je koljena, laktova i guza, na sve strane mi je to strsilo kroz kozu i 3-4 cm u vis 🥴😂Muz uzivao u udarcima sincica i pricao s njim dugo u noc, pa mene nasmijavao, pa sam jos vise stresla trbuh 😂
    Zaraa evo upravo sam pisala o tome. Dodje taj period kad ih osjetimo po cijelom trbuhu. Vec su to velike bebe, malo je da se sklupcaju na jedan dio. Mog ima posvuda i dobro koristi prostor.
    Vrapcic nema mi nista gore od toga kad ispod pupka nesto zateze i probada 😰 i ja kao dana uvijek stavim ruku i ne dam mu 😂 ionako je tu pretanka koza, a on navali kao da ce probiti.
    Pepilli ma sta ima veze i da prizoves porod, eto te u terminu (po mojoj dr), sto se mene tice, ne bih nista imala protiv da tako urani 😁 Sretan ulazak u 9.mj 🤗
    Yvette, Trancie, Rio cestitke na punim tjednima, cure drage 😊
    Dora koliko uspijes ispumpati mlijeka? Kakvo je stanje sa upalom, vise ne trebas kupus?

• Bebac24
    02. Svibanj 2020. 09:44

Taman dosla da napisem da nam se lina27 udaje danas 😊
    A vi vec iskopale hehhe
    . Ko nam kriv sta dnevno pisemo po 30tak stranica ahahhahaha
    Popravio se aparat za kavu jeeeej 🥰🥰
    A jucer sam nagovorila muza da ide stastaviti ormar u hodniku na katu. I ok ajde nekako se slozio. Slazu on i mali, ja dirigiram i na kraju niti ga je uspio dignuti, zvao kuma dosli ga podignut a on okrenut totalno krivo, leda ispred umjesto uz zid, a hodnik mali u L i ne moze se okrenuti 😂😂😂 i danas ce rastaviti ogradu da mogu okrenuti ormar ahahaha.
    Pitala sam ga me mrzis a. Reko je skoro 😂😂😂🤦‍♀️

• RitaM

Rio, haha, ja nisam bila sigurna jesam izmislila nick ili se dobro sjećam. 😂 A tko bi se sjetio svega, stvarno nas je puuuuno. No to je super 😎. Ja zapamtim teme, al nickove rijetko. I uvijek nanovo gledam tko je u kojem tjednu. 😂

• anav05

Mara Kokosica

Jutro cure. Imam pitanje. Da li se ijednoj desilo da je test bio negativan i da ste radili betu koja je bila pozitivna?

Jutro.
    Ja sam ti vadila betu nakon pozitivnog testa.
    Koliko sam ja u tim vodama, možda će cure bolje znati, ali svakako je beta sigurni pokazatelj. Treba ti rasti.
    Kolika je bila na vađenju?

• anav05
    02. Svibanj 2020. 09:46

Bebac24

Taman dosla da napisem da nam se lina27 udaje danas 😊
    A vi vec iskopale hehhe
    . Ko nam kriv sta dnevno pisemo po 30tak stranica ahahhahaha
    Popravio se aparat za kavu jeeeej 🥰🥰
    A jucer sam nagovorila muza da ide stastaviti ormar u hodniku na katu. I ok ajde nekako se slozio. Slazu on i mali, ja dirigiram i na kraju niti ga je uspio dignuti, zvao kuma dosli ga podignut a on okrenut totalno krivo, leda ispred umjesto uz zid, a hodnik mali u L i ne moze se okrenuti 😂😂😂 i danas ce rastaviti ogradu da mogu okrenuti ormar ahahaha.
    Pitala sam ga me mrzis a. Reko je skoro 😂😂😂🤦‍♀️

😂😂
    Moj je tako složio pola dječjeg ormara kad je skužio da su nacrti zrcalni i da treba obrnuto.
    Samo sam izasla iz stana i vratila se nakon 2 sata, tko bi slušao te jadikovke😅😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.