Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    02. Svibanj 2020. 07:05

Ja sam se probudila u 3:30 i jos se vrtim, moram jos malo odspavati. Imam danas posla preko glave 😏

Leonie90
    02. Svibanj 2020. 07:05

Vrapcic ja ne mogu gledati recepte jer bi odmah morala ustati i ici jesti. 😂

Leonie90
    02. Svibanj 2020. 07:06

Yvette nadam se da ces zaspati.. najgore ce mi biti preko dana kad me krene lovit, a ja se borit da ne zaspem. 

Vrapčić123
    02. Svibanj 2020. 07:16

Yvette lijepo spavaj! 😴😴😴
    Leonie 😁  ja si spremam recepte u galeriju i onda kad ne znam što bih pripremala, samo pogledam u galeriju i dobijem ideju. 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    02. Svibanj 2020. 07:17

Jao,spavala sam ko zaklana, kćerkica je isto imala super mirnu noć, mučnina se smirila a muž mi donio pizzu iz pekare, reklo bi se savršeno jutro 🥰🥰 Valjda me neće sastavit opet, tako se nadam dana napokon pojesti tiramisu :) 
    -
    Našoj mladoj sve najbolje
    -
    Baldahin, kutija- prekrasno , kutija pogotovo, al sam picajzla za davati novce , ja sam za pelene i potrepštine  u sobi i dnevnom uzela običnu plastičnu kutiju sa poklopcem iz Ikee.  Znam da ova kutija ostane kao uspomena poslije i može se i prenamijeniti nakon pelena za kakve sitnije igračke ili tak ,al meni  se ne daju tolike pare 😂( ili bi muž reko " baš si picajzla")😂

Sreća mamina

Dobrodošao

Trudy
    02. Svibanj 2020. 07:18

Dobro jutro krafnice 😊
    Ja sam se za razliku od jucer uspjela lijepo naspavat, bas sam umorna bila. Inace me kukovi bole u zadnje vrijeme dok spavam, nocas nam neku poziciju ubola pa me nisu 😁
    Ugodna subota svima 😊 odspavajte si popodne tko moze 😉

Vrapčić123
    02. Svibanj 2020. 07:19

Cure jel vas isto posebno smeta kada se beba gura u predjelu pupka onako kao prema van (na središnjem dijelu trbuha) ili je to samo kod mene jer imam brdo priraslica i ožiljke od operacije oko pupka? Imam nekad dojam da kroz pupak hoće pobjeći van! 🤣

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    02. Svibanj 2020. 07:38

Jutro krafnice!!!
    Ma i ja sam dugo budna, ali pokusavala uhvatiti jos malo sna, sve isprekidano...a kakav grozan san imala, necu ni pricati...uh

💙

Pepilli
    02. Svibanj 2020. 07:46

mimoza

Trudy njam njam 😁
    Selena samo neka se bebice debljaju 🤗 Jesu li potvrdili spol? Decko i cura i dalje ili?
    Torba za rodiliste je od danas i kod nas spremna. Muz rekao da nema vise udaljavanja od stana 😂 Sveki zivi 50-tak km od nas, tako da joj vise ne smijemo ici, boji se muz puz da ne rodim usput😂 a rodiliste nam je pod balkonom 😁

Joj i moje torbe  su spremne( donekle) . Nekako se libim spremiti onu najmanju ,za rađaonu jer se osjećam ko da ću si prizvat neke stvari s tim 😂 
    Isuse  ,ja bih još spavala ,al se osjećam da ću izgledati ko najveći lijenčina ako odem još malo (ah mi jarci uvijek opterećeni što će drugi misliti o nama lol)😂😂😂
    -
     Drage mame, ja sam imala taaaaaaako bizarne snove noćas, gluposti totalne. Što sam trudnija ,to su bizarniji 😂😂😂

Sreća mamina

Dobrodošao

Trancie
    02. Svibanj 2020. 08:03

Rio, Brbica cestitke na punim tjednima! Pupilli uwauuuu pa 36 tj 👌🤭👏🏻👏🏻😊cestitke 💗 ako sam koga zaboravila popratim 🥳
    Ja se isto cijelu noc okrecem ; nikako na tom lijevom boku ne mogu spavat; vise sam na desnom pa se probudim na ledjima 🤣🤣pa amo opet 🤦🏼‍♀️
    Ja malu osjecam sad skroz visoko da se koprca... rijetko udarce bas sam micanje... ona se seta ko prava dama 🤭💗
    Kod nas cijelu noc kisutrina padala i sad je ... bezveze ... ali sinoc sam bar unila balkonske stolice da ne kosnu 3 noc zaredom od kad su kupljene 🤣🤣🤣
    Nadam se da ste sve ok !!! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.