Cure zelim vam dobro jutro!
Kaktusice drzim fige da dodjes kuci sa sto sirim osmjehom na licu, i vjeruj mi nisi sama u tim vrtlozima emocija, vec sam pisala kako ja maloga ne osjecam opet i stvarno cijeli tjedan slabo nekako a blizu smo si po tjednima..vjerovatno nista zabrinjavajuce ali kako sam citala da ovdje svih dobro lupaju te male krofnice ja sam bila u jos vecoj panici..zato ni nisam bila bas aktivna zadnjih tjedan dana, odmor od mobitela i vise svjezeg zraka cuda cine.
Ne znam tko jos danas ima pregled ali zelim vam svima srecu na istima..
Leonie tebi sretno na pretragama!
Druge cure cuvajte se, neznam koliko ima empatije u ljudima nisam sigurna da je ova situacija nesto drugacije pobudila u svima, ljudi su uzasno neodgovorni, idu bolesni po trznicama, poslije hitne po trg.centrima cujes ih kako pricaju otvoreno o tome i kaslju..i meni bliska osoba imala gripu i prvi dan bez temperature isao na posao, dolazio mom muzu na posao i on ga naravno potjerao. A da ne pricam koliko ih je odavdje bilo na skijanju sada i nikome nista.
Vrapcic 25 tjedana 😊
Dobro jutro svima ..Ja sam upravo u labor .popila sam moj koktel ..sta da kazem popiti se moze nebi da ponavljam al ovo sad cekanje ..jel sad ne smem nista nemogu ni vodom da zalijem ..al sve za bebe ..zelim vam lijep dan svima ..iako je danas vrjeme tmurno mi treba da budemo vesele ..😘
Drzi se!!! Jos 2h i mozes sve sto pozelis jest i pit
Curee sretno na pregledima i javljajte nam lijepe vijesti 🥰
Evo stigli i mi na punih 20.tjedana ❤
Sanjala sam palacinke sa sladoledom da sam jela tako da definitivno je to predznak da moram to danas i pojest i proslavit ulazak u novi tjedan 😁😁
url=https://lilypie.com]
Curee sretno na pregledima i javljajte nam lijepe vijesti 🥰
Evo stigli i mi na punih 20.tjedana ❤
Sanjala sam palacinke sa sladoledom da sam jela tako da definitivno je to predznak da moram to danas i pojest i proslavit ulazak u novi tjedan 😁😁
Huuuraaa 🥳 nego sto nego da ces se pocastit!! Pogotovo jer si na uspjesno izguranoj polovici 🥰 Cestitam draga!
Ena sobica je preedivna, kolica su mi isto prelijepa 😍
Mirta, samo odmaraj, i moja se spustila i pijem roidakal, jel tebi receno jedna ili 2 tablete dnevno? Meni je rekla da je jedna dovoljna zasad. Nadam se da ce nam se podici.
Doktor mi je rekso da do sljedećeg pregleda pijem 1 dnevno pa će povećati ako bude išlo dalje. Za ovo mirovanje uffff, kako to kod tebe izgleda.
Dobro jutro svima ..Ja sam upravo u labor .popila sam moj koktel ..sta da kazem popiti se moze nebi da ponavljam al ovo sad cekanje ..jel sad ne smem nista nemogu ni vodom da zalijem ..al sve za bebe ..zelim vam lijep dan svima ..iako je danas vrjeme tmurno mi treba da budemo vesele ..😘
Drzi se!!! Jos 2h i mozes sve sto pozelis jest i pit
Ja bi samo vode a nedaju mi ni to ..koji su to mucitelji .🙄..al jos manje od 2 sata ..ne znam kod vas koji ste to vec radili al moji momci reaguju na ovo bas su aktivni po prvi put ih obojicu osjetim pa sam tako zbunjena sa svih strana udarci 🤗🤗
Krafnice moje, stigla sa pregleda. Moram reći da sam prvi put baš prestrašena. Kaže doktor strogo mirovanje i još to podebljao🙄. Vanjski dio ušća dosta otvoren Dao mi je roidakal tablete, i naravno nastavljam piti duphaston. Bebica je poprijeko i baš on kaže da je čak i bolje za sada tako jer je pritisak manji. Potvrdio mi je da je curica, pa može i meni jedan rozi cvjetić.
Ne sjećam se da si prije govorila za to vanjsko ušće. Ispričavam se ako jesi, eto moj mozak stvarno ne funkcionira. Jel bilo indikacija za to? Meni primjerice piše cerviks 1 čl. prsta u trudničkoj. Što je tebi napisao? Oprosti na sto pitanja ali u sličnoj sam situaciji i čim vidim da je netko nešto slično spomenuo zanima me.
Evo kako je napisao: cx za 1/2 čl. Vanjsko ušće za čitav vrh prsta. Eee i kaže da to kod višerotkinja je uvijek problem, kao dolje smo dosta mekše.
Ena sve jako jako lijepo 🥰🥰🥰 Beba će uživati 🥰
Curke jedva čekam da završi današnji odvratni dan, ova glupa korona mi ne ide iz glave, toliko se bojim i za muža jer je on imao rak pluća i baš me strah za njega, tako da je sreća da smo blizu centru pa ide pješice na posao od danas. A ja do jučer nisam imala nikakvih strahova vezano za glupu koronu, no sad evo izgleda panici kraja nema i strah me za bebu i njega. Rođendan sam trebala slaviti za vikend, no sve sam odgodila da mi se previše ljudi ne mota po stanu, strah me i toga. A još mi sestra javila da joj je šogorica izgubila bebu, doduše ona je bila u kritičnom prvom tromjesečju, no to je uvijek uvijek grozno doživjeti. Srčeko stalo jednostavno. Odvratnog li dana. Koma… Samo da od sutra bude bolje sve.
A vjerujem da ti je vrtlog emocija jos jaci zbog svega, ali sigurna sam da ce biti sve u redu.
Dobro da si odgodila rodjendan, mozemo ti mi svaka po jednu pjesmu tu otpjevati😁
Muz je hrabar, vec sam ti puno puta rekla svaka cast i tebi i njemu na borbi i novim zivotnim navikama koje ste usvojili.
Bit ce sve u redu, tu nama tipkaj ako bude kriza i samo smireno😘
Vrapcic sad bas gledam, 123 ..pa jel tebi jucer bio rodjendan?!??!?! Ja sam oduvijek mislila da su to random brojevi 🙈
Dora a jebemu misa maloga, valjda ce uspjeti prosvercati tih par sitnica...kako inace s donjim vesom? Zar bilnica to pere ili kako kad su ovakve situacije? Bas zeznuto 🙁 Ako nista napisat cemo mi ovdje toliko stiva da ce ti se ciniti da citas knjigu 😂
Snoopy sve te razumijem...u istim smo brigama. Ja sam u prvoj trudnoci osjerila udarce tek oko 20-21. tjedna, bilo je to prilicno intenzivno, ne sjecam se sad detalja jer je bilo davno ali vjerojatno je imao u pocetku mirnijih razdoblja a ja to zaboravila, ostalo mi samo ono pred kraj da je lupao stalno. A onda kad ovdje citam kako se drugima bebe vrpolje, udaraju, iskacu im trbusi mene bas ulovi neka tjeskoba i tesko mi bude... ah, da je lako - nije.
Indy izdrzi carice jos malo a onda navali u prvu pekaru i potamani im sve krafne i sokove 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji