Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valentina 👶🏻
    12. Ožujak 2020. 21:48

Kaktusica, i ja sam isto osoba koja je magnet za bolescine, postala sam izuzetno hipohondricna, i sad zato kad se ovo pojavilo kud se bojim za bebu i sebe tud i za sve ostale, grozno 😩

mimoza
    12. Ožujak 2020. 21:50

Ena ja sam za pocetak kupila 56 i 62 broj. Mislim da cu 50 kupiti samo za izlazak iz bolnice i to je to. Sve mi je dugih rukava 56br za pocetak, osim sto imam bodica bez rukava, njih planiram ispod jednodijelnih pidjamica i odjelca oblaciti. U broju 62 imam majica kratkih rukava i kratkih hlacica, jer se nadam da ce taj broj nositi sa 2 mjeseca. Kupila sam i carapice, 2 tenisica 😍, 15kom tetra pelena, pamucne hlacice, ma ima svasta. Nadam se da cu mu uspjeti sve obuci, dok ne preraste 😂
    Mrvicak da bijeli iscjedak s grudicama, al kad se na vrijeme ne pocne lijeciti, postao je zut, zelenkast. Bar u mom slučaju. Uglavnom, nikad nista nisam uzimala na svoju ruku, vec ginekologica na svakom pregledu stavi iscjedak na ogledalce i pogleda. 

Rose1
    12. Ožujak 2020. 21:55

Valentina 👶🏻

Cure sad sam se sjetila da vas pitam, ja kada idem spavati obavezno spavam na boku, nikada na leđima, ali kroz dan se uvijek prislonim na leđa, da li to jako šteti mojoj bebici? Uvijek neka briga 😏

U vezi candide, ima je moja prijateljica, isto trudna, ima jako gusti bijeli iscjedak kaze, dobila je isto vaginalete.

Kazu da to u kasnijim tjednima nije dobro jer mozemo mi ostati bez kisika...i ja isto nekad lezim na leđima, vrtim se da rasteretim kukove

💙

12. Ožujak 2020. 21:58

Ja imam kandidu i gusti bijelo- zuti iscjedak imam, sad koristim vaginalete i iscjedak je jos gori, odvratno, nosim uloske jer mi probije dnevne. Eto, trudnica s uloscima, pa to nigdje nema 😂

• anav05
    12. Ožujak 2020. 22:01

mrvičak

Ja ne bih rekla da je zelena boja od candide. Zar ona ne daje bijeli sirasti iscjedak?

Ja sam se s njom borila dvije godine skoro, prije trudnoce. Meni je od nje bio onako žućkasto-zelenkast, u grudicama.
    Full me je svrbilo sve, svaki odnos bolan.
    Ajme,kad se sjetim.
    Teba biti discipliniran, koristiti vaginalete, ali dok nisam hranu promijenila,nista nije pomagalo kako treba.

Leonie90
    12. Ožujak 2020. 22:05

Ena sobica je preedivna, kolica su mi isto prelijepa 😍
    Mirta, samo odmaraj, i moja se spustila i pijem roidakal, jel tebi receno jedna ili 2 tablete dnevno? Meni je rekla da je jedna dovoljna zasad. Nadam se da ce nam se podici.

yvette
    12. Ožujak 2020. 22:06

mimoza

Yvette dan prije nego sto sam dobila vaginalete, iscjedak je bio bas pojacan i zuckasto-zelenkast s grudicama, ali odmah nakon prve vaginalete je postao normalne bijele boje. Sad pijem preventivno, kada se sjetim, prasak Flora protect i nemam problema s gljivicama (vidjet cemo do kad).
    Vagisan vaginalete su takodje protiv gljivica?

E ne znam, pise na njima za vaginitis i bakt.vaginozu. Od pocetka trudnoce imam lagano zuckasto obojen iscjedak, ali ne pece, ne cese, nema miris pa sam mislila da to tako treba biti. Varira mi tokom dana od bjelkastog pa lagano zuckastog pa veceras ta zelena grudica. Malo sam se prepala ali sad mi je lakse kad vidim da nisam jedina.
    Fenjer ja stalno nosim one lagane uloske kao za trudnice jer bi inace mijenjala gacice 10 x dnevno. 😏

Vrapčić123
    12. Ožujak 2020. 22:23

MirtaSiric ma vjerujem ti da si se baš uplašila, i ja bih... No samo prati upute liječnika i bit će sve ok. No čestitam ti od ❤️ na curki 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    12. Ožujak 2020. 22:36

Ena sve jako jako lijepo 🥰🥰🥰 Beba će uživati 🥰
    Curke jedva čekam da završi današnji odvratni dan, ova glupa korona mi ne ide iz glave, toliko se bojim i za muža jer je on imao rak pluća i baš me strah za njega, tako da je sreća da smo blizu centru pa ide pješice na posao od danas. A ja do jučer nisam imala nikakvih strahova vezano za glupu koronu, no sad evo izgleda panici kraja nema i strah me za bebu i njega. Rođendan sam trebala slaviti za vikend, no sve sam odgodila da mi se previše ljudi ne mota po stanu, strah me i toga. A još mi sestra javila da joj je šogorica izgubila bebu, doduše ona je bila u kritičnom prvom tromjesečju, no to je uvijek uvijek grozno doživjeti. Srčeko stalo jednostavno. Odvratnog li dana. Koma... Samo da od sutra bude bolje sve. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

12. Ožujak 2020. 22:59

Vrapcic123

Ena sve jako jako lijepo 🥰🥰🥰 Beba će uživati 🥰
    Curke jedva čekam da završi današnji odvratni dan, ova glupa korona mi ne ide iz glave, toliko se bojim i za muža jer je on imao rak pluća i baš me strah za njega, tako da je sreća da smo blizu centru pa ide pješice na posao od danas. A ja do jučer nisam imala nikakvih strahova vezano za glupu koronu, no sad evo izgleda panici kraja nema i strah me za bebu i njega. Rođendan sam trebala slaviti za vikend, no sve sam odgodila da mi se previše ljudi ne mota po stanu, strah me i toga. A još mi sestra javila da joj je šogorica izgubila bebu, doduše ona je bila u kritičnom prvom tromjesečju, no to je uvijek uvijek grozno doživjeti. Srčeko stalo jednostavno. Odvratnog li dana. Koma… Samo da od sutra bude bolje sve.

Bude se smirila ta drama ubrzo, nemoj se toliko brinuti, ni to nije dobro za bebu. Od gripe je i dalje vise ljudi umrlo nego od te prenapuhane korone tako da samo opusteno. Sjecam se kad je pticja gripa bila, isto su ljudi ubijali papige doma, zatvarali kokosi, isle su kontrole, na kraju- tresla se brda, rodio se mis. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.