Jutro cure
Sretno danas na pregledima
Ja sam dobila trudničku i dobijem i nalaz svaki put nakon pregleda. U trudničku mi upiše koliki mi je tlak, u kojem sam tjednu, kilažu i kada je sljedeća kontrola.
Mi još nismo krenuli u opremanje sobice. Za sada smo samo pofarbali. Nema mi zaručnika doma, na terenu je. Tako da smo malo usporeni što se toga tiče, al ima vremena do 8og mjeseca :D
Evo i nase komode:https://ibb.co/MPyYq30
Jucer smo ju odma slozili jer nismo mogli docekati. Krevetic jos nemamo, al biti ce obican bijeli, a ormar cemo isto neki uzeti kad naletimo na nesto sto nam se svidja. Postoji i ormar uz komodu koji ide, jedan je dvokrilni s dvije ladice, jednom policom i sipkom za vjesalice i postoji trokrilni koji na zalost nisam dobro niti pogledala jer sam si slozila u glavi da bi neki manji.
Gdje ste kupili komodicu bas mi se svida! :) Bas to kako Dora kaze nije djecja pa se kasnije svugdje moze uklopiti!
Kaktusice, javi nam se s lijepim vijestima😀 ali razumijem te u potpunosti, ja sam dosad na svaki pregled isla i mislila kako ce mi srce iskocit od muke. Ne znam koliko to mogu dozivjeti zene koje prije nisu cule ono “ne cujem vise otkucaje”. Jos mi je pocetak trudnoce bio isti ko i prosli put...krvarenja i sve...uuuh. Pa iako je sad sve ok, opet nekako ostanem bez zraka kad cekam taj pregled. Razumijem te u potpunosti...ali sigurna sam da ce ti biti sve ok i da ces izaci presretna jesi vidila svoju mrvicu 🥰🥰
Dora otkrit cu ti tajnu ☺️ Mi smo tu komodu zapravo uzelu za sebe, samo cemo ju posudit bebici na neko vrijeme hahaha. Nismo bili za baby komode, i meni i dragom nekako bolnicki izgledaju pa smo se dogovorili uzeti obicnu komodu koju mozemo i kasnije iskoristiti gdje treba.
Odlicno!!
Ancyu Primi smo ju uzeli. Gledali smo po svim ducanima obicnu bijelu ili tako malo “starinsku” da bi uzeli, sto jednostavniju da mozemo i za kasnije iskoristiti. Ova nam se najvise svidila. Dovoljno je visoka za prematanje i ima duboke ladice. Prva ladica je nesto plica sto sam i htjela i ona ce nam biti za kremice, maramice i tako te stvarcice sto trebamo za presvlacenje. Ostale ce biti za sve ostalo sto nam treba. Oko 1600kn je bila, al je daleko kvalitetnija od svih ostalih koje smo gledali. Ormari iz te kolekcije su trenutno na akciji pa sam na 100 muka da uzmem i ormar jos
Odlicno! I ja sam gledala svugdje pa mi je sve onako..svida mi se ova plica prva ladica bas kako kazes za maramice mozda neke kremice lijekove.
Top je budem i ja skicnula u Primu!😉
Missy, čestitam na polovici! I ostale cure koje pune tjedne (moj trudnički mozak zaboravi nakon što pročitam nekoliko stranica )
Snoopy, nemoj brinuti, ja evo tek sad kad sam 22 tjedna, bebica bi trebala imati oko pola kile, osjetim baš dosta često i dosta jake udarce. Treba i njima snage za to, a neke su jednostavno nježnije
Mene je samo strah da ću roditi ogromnu, debelu bebu jer ja na kilaži ne dobivam ništa, a jedem svakakve gluposti baš me zanima na sljedećem pregledu kolika će biti bebica.
Trudničku imam ali sam ju morala sama ići kupiti u papirnicu #štedljivaginekologica
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Bokic krafnice, čitam vas i javlja mi frendica da je izgubila bebu u 18. tjednu, toliko me to uzdrmalo da sjedim i plačem.
Cure koje imate preglede sretno i javljajte nam lijepe vijesti❤️
Stigla sa pregleda. Konačno nakon 3 pregleda znamo da u 6.mj stize curica 🥰🥰🥰🥰🥰
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Ajme Daisy, to je grozno žao mi je zbog tvoje frendice...
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ninnek, cestitke na curici🥰🥰
Joj Daisy, bas mi je žao. Zna li se uzrok? Bas ne takve stvari kad cujem potresu 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji