Yvette dan prije nego sto sam dobila vaginalete, iscjedak je bio bas pojacan i zuckasto-zelenkast s grudicama, ali odmah nakon prve vaginalete je postao normalne bijele boje. Sad pijem preventivno, kada se sjetim, prasak Flora protect i nemam problema s gljivicama (vidjet cemo do kad).
Vagisan vaginalete su takodje protiv gljivica?
E ne znam, pise na njima za vaginitis i bakt.vaginozu. Od pocetka trudnoce imam lagano zuckasto obojen iscjedak, ali ne pece, ne cese, nema miris pa sam mislila da to tako treba biti. Varira mi tokom dana od bjelkastog pa lagano zuckastog pa veceras ta zelena grudica. Malo sam se prepala ali sad mi je lakse kad vidim da nisam jedina.
Fenjerja stalno nosim one lagane uloske kao za trudnice jer bi inace mijenjala gacice 10 x dnevno. 😏
Ja sam nosila dnevne pa su mi probile na gacice, sad nosim obicne menga uloske, to svijet jos nije vidio. Sretna sam bila jer sam ih se rijesila, nikad ih nisam voljela koristiti, uvijek sam za tampone, na kraju u trudnoci ih koristim hahahha a sta cemo, sve za te male lopove u busama 🥰
Panda, Valentina čestitke na polovici! 🎉
Alisa, Anavo, Tea, Lelibeli čestitke na uspješnim pregledima!
PikaBu i Mirta vama čestitam na curkama!🌸
Leonie super da si spomenula te svijetle poderane traperice iz H&M-a, baš bih takve uzela, sad znam gdje ih ima, tnx 😊
Kaktusica čini mi se da smo sve u ovom stanju postale paničarke. Samo brinemo za naše malene i vjerujem da je drugima to teško shvatiti, ali međusobno se potpuno razumijemo. 😘
Dora već jednom sam pisala kako se tolika pozitiva tebi mora vratiti, tako će se ovaj put vratiti kroz dobre nalaze. A i cijeli kaos sa koronom ćeš izgurati, jaka si ti.💪 🥰 I pitala si za sutrašnji pregled, kaktusica i ja se pratimo s terminom poroda, tako ovaj put i terminom pregleda. 😊
Ena super je sobica, a i kolica su 🔝!
Ena sve jako jako lijepo 🥰🥰🥰 Beba će uživati 🥰
Curke jedva čekam da završi današnji odvratni dan, ova glupa korona mi ne ide iz glave, toliko se bojim i za muža jer je on imao rak pluća i baš me strah za njega, tako da je sreća da smo blizu centru pa ide pješice na posao od danas. A ja do jučer nisam imala nikakvih strahova vezano za glupu koronu, no sad evo izgleda panici kraja nema i strah me za bebu i njega. Rođendan sam trebala slaviti za vikend, no sve sam odgodila da mi se previše ljudi ne mota po stanu, strah me i toga. A još mi sestra javila da joj je šogorica izgubila bebu, doduše ona je bila u kritičnom prvom tromjesečju, no to je uvijek uvijek grozno doživjeti. Srčeko stalo jednostavno. Odvratnog li dana. Koma… Samo da od sutra bude bolje sve.
Vrapčić, draga, vjerujmo da će sve biti u redu. Sa bebicom i sa tvojim mužem. 😘
Da, svi smo u laganoj napetosti zbog korone. držim fige da se stanje smiri do perioda kad ćemo trebati roditi, a nadam se i prije.
Curke, laku noć vam želim. Lijepo spavajte i mislite pozitivno za svoje bebice 💕
Curka je ❤
Ena sve jako jako lijepo 🥰🥰🥰 Beba će uživati 🥰
Curke jedva čekam da završi današnji odvratni dan, ova glupa korona mi ne ide iz glave, toliko se bojim i za muža jer je on imao rak pluća i baš me strah za njega, tako da je sreća da smo blizu centru pa ide pješice na posao od danas. A ja do jučer nisam imala nikakvih strahova vezano za glupu koronu, no sad evo izgleda panici kraja nema i strah me za bebu i njega. Rođendan sam trebala slaviti za vikend, no sve sam odgodila da mi se previše ljudi ne mota po stanu, strah me i toga. A još mi sestra javila da joj je šogorica izgubila bebu, doduše ona je bila u kritičnom prvom tromjesečju, no to je uvijek uvijek grozno doživjeti. Srčeko stalo jednostavno. Odvratnog li dana. Koma… Samo da od sutra bude bolje sve.
A da, sad je bas neko tesko vrijrme, ali proci ce i to, nadajmo se da cemo sutra biti sve pozitvnije🙏nadam se da se nece nitko od nas i nasih zaraziti i da ce to sve brzo proci🙏
Cure laku noc💤💤💤
💙
Vrapcic zao mi je za sekinu sogoricu. I sama sam imala spontani u prvom tromjesecju i koliko god mozda grubo zvuci, nekad prirodna selekcija ucini svoje. Ipak jedan ne bas mali postotak trudnoca zavrsi tako do 12 tt i nije nista neobicno, ali tko nije nikad imao problema kad vidi plus misli da je ziher. Meni ginekolog nije ni otvorio trudnicku do 11 tt. Sve je to rano i jos labavo.
Mene isto nije bilo strah korone dok nisam procitala da su dvojica splitskih ginekologa iz kbc-a u samoizolaciji jer su imali kontakt sa zarazenima. Nadam se da nece biti pozitivni. Samo se sjetim trudnica i beba i bolesnika. Brr...jeza me prode...ja tkd vodim trudnocu kod ginekologa iz Kbc, ali u privatnom aranzmanu. Zaposleno ih je 30 u bolnici, nadam se da nije u pitanju ovaj moj
Dobro jutro curke i sve vaše male krafnice!
Nadam se da ste spremne za jos jedan novi dan, da ste nabacile osmijehe na lice i da širite pozitivu oko sebe.
Znam da smo se sve u nekim trenucima zabrinule oko situacije s koronom, željela bih da svi skupa ostavimo i strah i negativnu emociju u proslosti, jucer, gdje im je mjesto. Na neke stvari ne možemo utjecati, a za ove na koje možemo, sigurna sam da dajemo svoj maksimum kako bismo zastitile sebe i svoje bliznje.
Naše male krafnice sve to osjete <3
S karantenom ili ne, prilagodba i minimiziranje druzenja, kontakata je samo jedna prilika da se okrenemo i posvetimo sebi!
Curama cestitam na dobrim pregledima, kaktusice cekamo da se javis nakon pregleda.
Sve vas puno pozdravljam i mašem iz sunčanog Pekinga
Dobro jutro mamicama i bebicama!!
Zmya bas si mi uljepsala jutro ovom lijepom porukom! Tebi i bebici isto neka bude lijep i vesel dan 😘💓
MirtaSiric draga, poslusaj upute doktora, strogo miruj i vjerujem da ce biti dobro 🙏🏼🙂 meni je slicno, ali mi je na sve to maleni zaronio glavom prema dolje i iskreno, max od sjedenja mi je dok navucem carape, ostalo polulezeci jedem i citam knjigu, na mobu sam, gledam sto vise bas lezat..Mislim da mi je od tog lezanja i najvise jela i lezanja krenula zgaravica 😥 sve za bebe, da mi netko kaze da cu izgurat jos 12-14tjedana pristala bi nosit pelene i obavljat nuzdu u krevetu 😬
Ena soba izgleda odlicno, kolica takodjer! Jedva cekam vidjeti kad bude gotovo do kraja i sa dekoracijama kad dobije onu toplinu i mekocu djecje sobe
Vrapcic moze li muz ostat doma koji dan dok je ovakva izvanredna situacija? Vjerujem da ce bit sve dobro, ali razumijem brigu!
Kaktusica i Mokvica macke, sretno danas i da nam se sto prije javite sa odlicnim vijestima!! 💓💓🥰
Jutro drage krafnice 🍩🍩
Vrapcic znam da se bojis, jos je to sada pojacno hormonima brines se za muza kojibje prosao kalvariju. Cuvajte se koliko mozete, nadam se da se u ljudima ipak probudila ta doza opreza i empatije prema drugom ljudskom bicu i da ce sve ove mjere opreza ipak dati nekog rezultata. Mozda da dragi uzme godisnji sad par dana dok ne prodje ovo ludilo?
Yvette sve te razumijem, muz mi je u doticaju sa stotinama bolesnika dnevno a nikad ne znas tko je gdje od njih bio...Kaze mi da je nasa bolnica puna ljudi koji se nonsalantno setaju, kisu, kaslju, s temperaturom... I kako se zastititi od toga 😔
Zmya bas ti to lijepo napisala, tocno mi treba ta pozitiva danas 🥰
Nisam oka sklopila, imala proljev opet pa se okrecem, uzdisem...jedva cekam otici i obaviti pregled.
I zaboravih napisat..Kaktusica i Mokvica cestitam zaokruzenih 21, a Vrapcic 24!! Cime cete pocastit sebe i svoje djevojcice? 🤗💝💗💖
Dobro jutro drage moje!!!
Sretno Kaktusica, Mokvica!!!
Cestitam curama na punim tjednima🎉🥰
Novi je dan i samo pozitiva kao sto Zmya kaze!!! Moramo tako!!!
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji