Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    12. Ožujak 2020. 21:25

Isto ti je islo na zelenkasto? Doslovno mi je bila zelena grudica. Nemam nikakvih popratnih smetnji. Nisam znala da candida moze isto dovesti do promjene boje 

Alisanazemlji
    12. Ožujak 2020. 21:29

Cure, puno vam hvala na čestitkama na lijepom pregledu. Inače, rekla sam ginekologici da mi se moj trbuh čini malo prevelik za moje tjedne trudnoće i ona je to sama potvrdila 🤓. Rekla sam joj da imam zadnjih par dana  lagani zatvor pa mi je rekla da je vjerojatno do toga. Rekla mi je da unašam magnezija, što već radim, a kupila sam i donat mg i suhe šljive. Ako se trbuh ubrzo ne smanji, onda mora da ću imati veliku bebu 😎
    Cure, čestitam na uspješnim pregledima. 
    Mirta, vjerujem da će sve biti ok. Ovo je idealno vrijeme za mirovanje obzirom na situaciju sa ovom pandemijom korone. 😘 Drži se...
    Ah korona. Ne paničarim, ali dečko i ja smo oprezni. Dok sam bila na poslu, otišao je ranije sa posla i otišao u veliku nabavku hrane. Tako da smo mirni.. 
    Ja se stvarno nadam da situacija neće izmaknuti kontroli kao u Italiji.. 
    Tješi me i da mi kao trudnice nismo u rizičnoj skupini. Mene je strah za roditelje, no seka i ja smo ih opskrbili sa beta imunoglukanom.. 

Hehe, i moja curka reagira na moj dodir. Kad god dečko stavi ruku na trbuh, totalno se primiri. Malo mi ga je žao jer ju silno želi osjetiti, ali ne ide.. :(

Curka je ❤

12. Ožujak 2020. 21:29

Cure, čestitam na urednim pregledima. Mene je također jako strah sad, i panika jer spominju zatvaranje granica, što znači da nećemo moći natrag u Njemačku.. 🙄 Nisam mislila da će doći do ovoga, ali se nadam najboljem i ljubim vas sve! Trudite se biti u kontaktu sa što manje ljudi, stalno prati ruke i raditi na jačanju imuniteta, preživjeli smo i gore, i ovo ćemo ❤️

ena0206
    12. Ožujak 2020. 21:33

Hvala curke. 
    Mimoza ja jos nista nisam kupila od robice, muku mucim s tim. Nemam pojma sta da kupim.. Termin mi ginekolog sada pomaknuo na 4.6. Jer je beban dosta veći.. Kakvu robicu da uzmem za sesti mjesec, koju vrstu robicu, koliko cega. Ma ja skroz slabo oko robice se razumim. 😥😥😥😥 Što si ti uzimala?
    Mrvicak oooo znam taj osjecaj..haha čudno mi bude skroz...

mimoza
    12. Ožujak 2020. 21:35

Yvette dan prije nego sto sam dobila vaginalete, iscjedak je bio bas pojacan i zuckasto-zelenkast s grudicama, ali odmah nakon prve vaginalete je postao normalne bijele boje. Sad pijem preventivno, kada se sjetim, prasak Flora protect i nemam problema s gljivicama (vidjet cemo do kad). 
    Vagisan vaginalete su takodje protiv gljivica?

12. Ožujak 2020. 21:38

Ja ne bih rekla da je zelena boja od candide. Zar ona ne daje bijeli sirasti iscjedak?

Rose1
    12. Ožujak 2020. 21:38

Mrvicak mene ne udara jos tako jako, ali udarci budu oko pupka, ali i nisko, kako kada...
    Ena sjecam se da si rekla za tu sobu, slikala sam ja to vec prije bila😉

💙

kaktusica
    12. Ožujak 2020. 21:40

Mirtasiric cestitam na curki 🥰 A ti lijepo lezi i odmaraj, slusaj doktora i cuvaj sebe i bebu!
    Ena jako mi se svidja sobica, bas je jednostavna a lijepa, po mom gustu skroz 😍
    Dora jao mogu misliti kako ti je, moras biti u bolnici a mislis na svoje, na situaciju, nemas izlaza...a oper, razmisljaj da na nista ne nozes utjecati, neka i tvoji sto manje idu okolo, neka se cuvaju i bodre te vedrim mislima. Ja vjerujem da to jednostavno mora proci i da ce se vratiti stvari u normalu, mora ❤
    A sto reci za neodgovorne budale, uvijek ih je bilo i bit ce ih. Mozda sad mozete shvatiti kad se mi odgajatelji ljutimo kad se dovede bolesno dijete u vrtic. U ovih 15 godina otkad radim imala sam dvije upale pluca, upalu sinusa gdje sam bila hospitalizirana dva tjedna na infektologiji i primala intravenski antibiotike i jos iducih mjesec dana oralno, doktor je rekao da su mi sve rupe u lubanji bile pune gnoja, imala sam nekoliko gnojnih angina s temperaturom preko 39, gripu, mononukleozu, zarazila se streptokokom nekoliko puta, dobila enteropatogenu eserihiju coli, rota virus, nebrojene zelucane i svakakve viroze, gliste, usi... pa dosta mi je vise i bolesti i svega. Tako narusenog imuniteta nisam ni mogla ostati trudna. I doista nemam opravdanje za izlike da roditelji nemaju kamo s bilesnim klincima jer moraju raditi. Oni ih ostave a mi im spustamo temperaturu, dajemo im juhu i caj zlicicu po zlicicu, mazimo ih i ljubimo, tusiramo ih od silnih proljeva i povracanja...
    Znam da sam oduzila ali kolektivna svijest nam je nikakva, empatija ne postoji, svatko misli samo na sebe...tuga.

Rose1
    12. Ožujak 2020. 21:43

mrvičak

Ja ne bih rekla da je zelena boja od candide. Zar ona ne daje bijeli sirasti iscjedak?

Meni bude bijeli sirasti i svrbi i pece i ne moze se u mom slucaju ne lijeciti jer bih umrla od svraba...znam da je moja prijateljica cijrlu trudnocu imala zeleni i stalno govorila da ima gljivice i da je ne svrbi i stalno vaginalete stavljala...to mi nije bilo jasno

💙

Valentina 👶🏻
    12. Ožujak 2020. 21:44

Cure sad sam se sjetila da vas pitam, ja kada idem spavati obavezno spavam na boku, nikada na leđima, ali kroz dan se uvijek prislonim na leđa, da li to jako šteti mojoj bebici? Uvijek neka briga 😏

U vezi candide, ima je moja prijateljica, isto trudna, ima jako gusti bijeli iscjedak kaze, dobila je isto vaginalete. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.