Curke hvala na lijepim riječima podrške... Vidjet će muž danas na poslu, izgleda da će se i kod njih ukinuti sva okupljanja veća od 100 ljudi, tako da će danas sve znati.
Yvette žao mi je jako da si i ti spontani morala doživjeti, ne mogu ni zamisliti kako je to grozno proći... 😔😔😔 I iskreno se nadam da tvoj doktor neće biti jedan od navedenih... 🤞🙏
Zmya u pravu si, treba pozitivno samo. Što bi ti tamo u žarištu te ludnice trebala reći... Tako da samo pozitivno i bit će sve ok 🥰😘❤️
Dora da, jučer mi bio rođendan, eto zbog bebe najljepši rođendan u životu no taman jučer krenula žešća panika oko svega i osjećaj neki odvratan.. Ma užas..
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hvala cure.. 😍
Dora daa, bas sam se zato i odlucila za ovu sobicu jer se kasnije cak i krevet pretvara u velicinu da dijete moze spavati u njemu do 13 godina. Samo jos treba kupiti dvije one daske sa strane za krevet.. I sad sam mirna sa sobom za dijete dugo dugo....
Kako si ti? Citam tvoje poruke i izgledas mi jako pozitivna, sto mi je predrago vidjeti. 😍 Samo tako dalje. 😘😘😘😘
Ninnek. Čestitam ti na curici. 😍😍🌸🌸
Kaktusice čekamo lijepe vijesti od tebe. 😘😘😘
Vrapcic draga bit ce sve to dobro, proci ce i ovo, nece vjecno trajati s tom glupom koronom, al iskreno nije ni meni sasvim svejedno.
Rio komoda mi je 🔝🔝 moze se stvarno uklopiti u bilo koji dio stana kasnije
Uh Daisy tek sam vidjela sad sto si napisala. Jako mi je žao i razumijem kroz sta prolazis. Moja prijateljica je nedavno izgubila bebu u 24 tjednu trudnoce. Bile smo razlika samo 10 dana u trudnocama... Bilo mi je to najteze razdoblje u zadnje vrijeme. I eto.. Neopisivi strah sam osjecala... Bas mi je trebalo vremena da nastavim dalje normalno...
Rio komoda je baš odlična! Tako je i moj sestra izvela, kupila standardnu komodu (ne namijenjenu za bebe) i izgleda super kao i tvoja 👍
Hvala curke dada, ušli smo u 25.tjedan danas 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ninnek čestitke na curici🌸
Fluffy rekli su joj da je imala nekakvu upalu i to je izazvalo grčeve i krvarenje, potom pucanje vodenjaka i onda su čekali da bebi prestane srce kucati da mogu ići na inducirani porod. Onda jadna posteljicu nije mogla izbacit pa je još morala na kiretazu.
Ona je u komi i misli da doktori nisu reagirali u pravo vrijeme jer se bila zalila na grčeve i krvarenje i kad su je zaprimili u bolnicu, nitko ju nije ni pregledao cijelu noć i dan.
Kaktusica bude sve ok ❤️ Malo te i hormoni soraju sigurno.
Meni se nakupilo kako je to jucer krenulo s koronom, danas taj TSH i bas su me hormoni oprali pa sam sva nikakva 😔
Rio13 u potpunosti te razumijem. Ja do jucer tu koronu nisam dozivaljavala ni 5%, niti se ne bojim.
Ali kada sam danas cula da su Hrvatske granice blokirane i svi koji udju da moraju biti 14 dana u karanteni i da nesmiju izlaziti iz Hr do 15.dana, bas sam se ratuzila.
Uopce si ne zelim zamisljati Uskrs u Njemackoj.
Evo cijelo jutro sam toliko zalosna da bi mogla plakat.
I stvarno se nadam da ce se to nekako smiriti....jer ovo nema smisla.
Ninnek čestitke na curici🌸
Fluffyrekli su joj da je imala nekakvu upalu i to je izazvalo grčeve i krvarenje, potom pucanje vodenjaka i onda su čekali da bebi prestane srce kucati da mogu ići na inducirani porod. Onda jadna posteljicu nije mogla izbacit pa je još morala na kiretazu.
Ona je u komi i misli da doktori nisu reagirali u pravo vrijeme jer se bila zalila na grčeve i krvarenje i kad su je zaprimili u bolnicu, nitko ju nije ni pregledao cijelu noć i dan.
Ooo Bozeeeeee... Groznooooo, groznooooo.. Ne daj Boze nikome. Cekali da bebi srce prestane kucati. Ajme to je bas horror.. Nista drugo nego prozivjeti horror. Strasno. Pod šokom sam.
Daj joj Boze snage da ostane jaka psihicki.. I da se sto prije oporavi kako fizicki tako i psihicki.. Premda smatram da to ostaje uvijek u covjeku. Nikad se to ne preboli do kraja.
Ena da bas koma! Užasno mi je nje zao šta sad prolazi jer znam kako je izgubiti bebu, a s druge strane kosti su mi se sledile od straha.
Daisy jako mi je zao za prijateljicu, pokusaj se smirit draga, znam da je uzasno i sjecam se da sam za nasu Tiki i njenu situaciju plakala ko kisna godina, a di neces za nekog koga i poznajes i tko ti je prijateljica...ali imaj na umu da tebe tvoja beba treba jaku i ne dopusti da te teske emocije obuzmu predugo 😘😘
Ninnek cestitam na curkici 🌸🥰
Ena dobro sam draga, racunam da svaki trenutak koji prodje u lijepom nece u ruznom i znam da moram za svoje bebice nastavit pozitivno i hrabro, svaki dan koji prodje u miru smo blize zivoj zdravoj djecici i to me ispunjava 💞 koristim priliku da im nesto kazem i obratim im se svaki put kad cimerica ode van iz sobe 🤭
Vrapcic aaa pa sta nisi nista rekla! Ljubice draga, od srca ti zelim sretan rodjendan i sve najbolje, neka ti je svaki dan ispunjen zdravljem, ljubavlju, smijehom i lijepim dogadjajima, budi razigrana, kreativna, ispunjana i sretna, naljepsi poklon stize 🌸💖🥳🍰🍾🎂🥂 Zivjela dugo i sretno!!! 🎁🎀🥰
Ja malo kod prijateljice pa jutros ne mislim ni na sto...uspavljuje malog pa da vidim sto ima kod vas
Rio komoda top🥰
Daisy ma joj, prestrasno, ja ne mogu shvatiti zasto se to mora dogadati, bas me uzdrma☹
Cure sretno s ogtt
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji