Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Travanj 2020. 07:59

Leonie90

Danas sam usla prije spavanja i imala za procitati cca 35 stranica, al bas su vam bile zanimljive teme..
    Zao mi je citati s kakvim se problemima sve susrecete, jos pogotovo u trudnoci. Ja hvala Bogu imam obitelj za pozeljeti, ali se uvijek zapitam kako nekad neki ljudi nemaju bas osjecaja za izreci neke stvari.
    Dat cu vam primjer- neki dan me teta pitala jesmo sve pokupovali? Pa reko evo cekam jos zadnje da dodje sto mi fali.. a ona mi veli- nemoj zuriti, samo nemoj zuriti. Sjeti se “Mirjane” koja je tri dana prije poroda bila na pregledu i sve je bilo u redu. (a na kraju je zavrsilo nazalost tragicno jer se bebi omotala pupcana vrpca oko vrata). I jos kao treba gledati poslije sve te stvari, zamisli kako je to.
    Jednom je drustvo bilo kod nas i medju njima trudnica, ja jos nisam bila trudna, i cure su pocele takodjer pricati o trudnocama koje nisu dobro zavrsile pred kraj, gdje sam ih ja prekinula jer stvarno mislim da to nije u redu pricati pred nekim tko je vec u visokoj trudnoci..
    nisam ja ni teti ovo uzela za zlo, zena je svasta u zivotu prpzivjela, ali sigurna sam da netko bi na mom mjestu- prva njena kcer, moja sestricna.
    Odnosi ovi drugi- nema ih 🙈 totalno se razocarao kada je cuo da sam dobila novu turu utrica za jos 2 tjedna 😂 ali prve menstrualne bolove sam dobila koji dan nakon odnosa tako da mi vise otada nije padalo na pamet..
    Ivica i Marica samo neka napreduju tako srca mala.
    E jos sam se nasmijala mrvicak kako je jos pristojno najavila zeni da ce joj sad poklopiti slusalicu 😂 i ja sam prije prijstajala na te pozive, a poslije ludila jer nikako da zavrse. Sad odmah kazem da nemam vremena..

Hahaha da, lijepo sam joj rekla da me pozorno sluša jer sada spuštam slušalicu i lijepo joj sve objasnila. Neće me praviti budalom. 

kaktusica
    28. Travanj 2020. 08:01

Jutro macke moje!
    Hvala vam cure, eto i 13. dosla, nama najsretnija ❤
    Ivcy supwr za pregled, odlicno ste vi izdrzali i uopce ne sumnjam da cete i do kraja tako 🥰🥰
    Brbica draga nemoj se sekirati, pokusaj ignorirati takve komentare, 7.mj. je blizu i jos malo pa cete biti sami. Tesko je imati normalne i prirodne odnose u zajednickom kucanstvu sa svekrvom, uvijek se namece ona teza da su one starije,prosle sve, mudrije bla bla a nije tako. Zato ignore i slusaj tog malca koji te lupa i govori ti da nije vrijedna zivaca 😘
    Dora pa kako nekim tukama i tukanima uopce pada na pamet dirati necji trbuh?! Uf, na to sam alergicna! Poludila bi da to netko i pokusa uopce. 
    Pusenje ne pusim. 
    .
    Nego, ova dva dana me nesnosno bile ledja jer sam pakirala, punonse saginjala i hodala. I primjetila sam.da me uzasno bole srednji i gornji trbusni misici, moguce da mi se razdvajaju, kao da sam napravila seriju trbusnjaka nakon dugo vremena nevjezbanja pa sad imam.upalu, uf.
    Idem dalje pakirati jer sutra je polazak!

Kolacic
    28. Travanj 2020. 08:02

Brbicaa

Dora, super vijesti, samo nek nastave tako napredovat ❤️❤️❤️
    Službeno me danas svekrva deklarirala kao problem. Radi mene se ona osjeca kao govno u svojoj kuci. Meni i samo meni sve smeta i ponasam se bahato. Ona ima 60 godina i ne planira se nikome prilagodavat…

Iskocila bi iz koze da mogu ali mislim na ovog divljaka u drobu, doslovno me izlupa iznutra ovo popodne, ko da mi pokusava rec: ej, ja sam tu, smiri se 😅😳
    Poprilicne kontrakcije sam imala al nije ni cudo.. I sad evo lezim i osjetim da mi je majica mokra.. Iscurilo mi tonu toga iz cice 😅😅

Brbicaa zao mi je da ovo citam, jer iz osobnog iskustva znam kakav je to pakao! Ne sa danasnjim partnerom, nego sa situacijom koju sam imala prije nekoliko godina. Jedino sto ti mogu reci je da se radi djeteta moras opustiti! A staru ignoriraj na najjace. U svemu ovome ce tvoj suprug odigrati glavnu ulogu, jer on je taj koji svojoj majci mora stati na kraj. Ali ti se probaj bas zbog bebaca 👶 opustiti koliko god mozes i zaboravi da je ona uopce tamo. 

Rose1
    28. Travanj 2020. 08:05

Kaktusica sretna ti godisnjica draga🥳🥳🥳

💙

Trancie
    28. Travanj 2020. 08:12

Jutro krafnice drage !!! 
    Dorice super je citat kako ekipa napreduje... bas mi je drago sto rastu i sve vise i vise jedu!!!! 
    Ivcy super za pregled 💕
    Kaktusice sretna godisnjica da sto prije uzivate skupa u Istri 💞
    Mare i ostale cure sretno na pregledima danas i cure cestitke na punim tjednima 💗💗
    Mokvica ako si u kuci onda mozes razmisljat o masivnijim kolicima... cim ih cesto ne moras sklapat 😊 moja bi stala u prizemlju u hodniku , samo bi curu ubacila i isla... i super su mi bila... ona je cak punih 6 mjeseci i stala u kosari ( s tim da u mojih nema podizanja , znam da peg perego ima tu mogucnost u kosari da se digne uzglavlje malo ) 
    Brbica nadam se da cete sto proje odselit, to bas izludi .../. A nas jos dodatno pucaju hormoni 🤦🏼‍♀️
    Bebac izdrzat ces ti itekako ❤️ Glavno da je nalaz ok, to je najbitnije ... 

Trancie
    28. Travanj 2020. 08:14

Diranje trbuha … ajme i ja sam alergicna na to, sva sreca korona pa me niko i ne vidi... ali ide ljeto, a on ce ave bit veci... ljudi si stvarno svasta dopustaju...🤦🏼‍♀️
    Nit ikome diram stomak, nit zelim da ga iko meni dira.... moze samo mala i muz 🤣🤣🤣

• indy34
    28. Travanj 2020. 08:26

Dobro jutro cure svima ...Dora hvala na javljanju  moji se vec unutra gurkaju odavno al sta da im radim ..Cestitke svim curama zelim vam danas i super pregledeme mi slavimo za nas velikih 32 🥳🥳sad  vec se pomalo opustam i misilim ipak dacu uspjeti jos najmanje ove 2 nedelje ..Sto se tice pregleda ja imam sutra zadnji put kompletnu krvnu sliku..5.5 je kod moje dr.i posle idem u bolinicu svakih 2 nedelje 19.i 29 imam pripremu za carski rez ..i 5.6.bi trebao da bude veliki dan ..tako da cu da vas od iduces utorka stalno smarati sa mjerama mojih momaka i napredkom nadam se ..kod mene ce da bude 5 .mjesec jako i interesantan mjesec vjerovatno i dosta naporan al boze moj...jos jednom svima cestitke i zelim vam lijep dan 😘😘😘😘 a posebne puse za nase VIP 😘😘

Vucica
    28. Travanj 2020. 08:30

Hvala cure 😘😘❤️
    Kaktusica samo polako, i ja sam se selila u 28.tjednu i iako je decko sve tesko dizao ja sam se zgazila s pakiranjem i ciscenjem, a ti jos solo
    Brbicaa imala sam slicnu situaciju davno u prijasnjoj vezi, po meni to je nesto sto treba partner rijesiti. Njegova je majka, a tebi treba mir u kuci.
    Pusenje ja sam pusila u srednjoj i na faksu dosta, onda prestala na cca 10 godina. Onda opet pocela pa pusila godinu dana, pa prestala na godinu dana pa opet pocela 😂😂😂 mene nekako zivotne promjene vuku na cigarete. Sad smo i ja i decko prestali kad se pojavio plus, i nadam se da necu vise pocinjati, makar vidim kako netko socno nateze cigaretu pogotovo na TV-u uhhhh... Strah me pogledati 5. sezonu Peaky Blinders samo zbog toga 😂😂

dana130
    28. Travanj 2020. 08:33

Dobro jutro drage moje
    Evo za razliku od zadnjjh dana mog ureci da sam okej soavala, zaspala oko ponoc, jedno budenje za wc u 2 i ssd u 8 💪 cal i minimalna olretanja. Ovo mi je tako malo sna, s obzirom kolika sam spavalica 😂
    Evo i nas na pumih 28 insluzbeni ulazak u zadnje tromjesecje ❤️🎊🥳
    Ivcy super za pregled 😘
    Kaktusice sretna godisnjica ❤️❤️🎊🍾
    Trudy, indy cestitke na 32tt i ulazak u 8 mjesec. 🎊🎊🥳🥳😘😘
    Vucice tebi na 34🥳😘
    Curly tebi na velikih 30 🎊🥳🍾😘
    Zuza, renata i vama cestitke na punim tjednima, ima nas 🥳🎊🍾😘
    Mokvice i ja tako mislim da je samo dan dva da je mirnija.
    Hvala 😘
    Dora puse klincima ❤️❤️

Baby girl 💜

Rose1
    28. Travanj 2020. 08:38

Svea, Trudy, Indy i vama cestitke🥳🥳🥳

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI