Zmya tako je meni bilo na posljednjim uredskim sastancima, sjedenje me ubijalo, i sad mi je sjedenje i stajanje najgore a setala bih svuda samo da smijem 😍
Zuza isto izbjegavam inace grljenja ljubljenja ako mogu 😂😂 kazu ljudi i da dosta mrko djelujem ponekad u prolazu 😂😂 al valjda me trudnoca raznjezila malo ❤️
Jutro! Pa krenimo redom: čestitke našim utorkašicama Indy, Trudy, Svea, Žuža, Renata, Vucica i dana na punim tjednima! Sve smo okruglije krafnice!
Diranje trbuha - ja sam u timu s mimozom... nemam ništa protiv, dokle god su mi dragi ljudi u pitanju, a ne neki random dibidusi, samo korona je prorijedila sve susrete pa me malo ljudi vidjelo s pancom!
Kaktusica sretna ti godišnjica! Pliz pomalo s tim pakiranjem, ipak si ti sama i u visokim tjednima, budi oprezna da se ne preforsiraš.
Žene moje, kad vidim ove kilometre koje vi spominjete da prelazite dnevno, baš vam se divim. Ja prošetam đir oko kuće pa vidim da ne mogu više. Evo zadnja dva dana sam malo više hodala i danas osjetim bolove kao u 20.-im tjednima kad su se ligamenti rastezali. Baš sam se, da prostite, usrala. Danas cijeli dan ležanija!
Jutro svima!
Dana, Žuža, Trudy, Indy, Renata, Vučica, CurlySue, Svea, Barby curke čestitam na velikim tjednima! Ak samnkoga zaboravila moje isprike! Ima vas danas zbilja puno! 🎉🎉🎉
Kaktusica draga čestitam vam od srca 13 godina braka. Nadam se da ćete skupa doživjeti duboku starost! 💕💕💕
Ivcy čestitam na urednom pregledu! 🎉
Pušenje: ne pušim, nikad nisam i nije mi to interesantno... 🙂
Selena ovo s pupkom zbilja ne znam. Kako je sada?
Leonie vjerujem da ti je teta dobronamjerna žena. No to zbilja nisu teme za jednu ženu koja je u visokoj trudnoći. Na žalost svaki dan se događaju takve grozne stvari koje ne želimo ni najgorim neprijateljima, no ipak neke teme možda bolje malo izbjegavati neko vrijeme... 🤨
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro krafnice!
Nije me bilo 2 dana, dočekalo me 50 stranica 😳 Prešla sam na brzinu zadnjih 20 pa sam uhvatila najbitnije da su nam Curly i Dora + lavići dobro 😊 Drago mi je da lijepo napreduju Ivica i Marica, baš divne vijesti 💓 Curly žao mi je da su te tako zaje... ali kako pišu cure, izgurat ćete vi još puno, sigurna sam 🙏🏼 I čestitam nam na 30.tjednu, Rose tebi istoo 😍
Mrvičak moram ti reći da mi uopće nije milo za vidjeti kad ažuriraš naš popis, a ono Polly među zadnjima na popisu za pregled haha užasno mi je to 😂🙈
I htjela sam vas pitati je li vas u trudnoći posjetila patronažna? Meni je bila dosta rano, tamo negdje u 22. tjednu i održala mi jedno predavanje od sat i pol, imala sam feeling kao da sam odslušala trudnički tečaj.
Žena je super, ALI, kako sam se u međuvremenu malo educirala, vidjela sam da su info koje mi je dala totalno old school i da se te stvari više ne preporučaju, npr.:
1. Već sad treba početi s trljanjem bradavica grubim ručnikom da ih se privikne na dojenje🙈🙈 - znam da se to sad nikako ne preporuča, čak stimulacija bradavica može potaknuti trudove
2. ako dojim, davati vode i/ili čajića bebi uz mlijeko - nije mi logično jer svugdje čitam da u mlijeku već ima vode i svega što je djetetu potrebno
3. ako dijete nije jelo dulje od 3 sata, dehidriralo je i odmah na hitnu s njim🤣
4. kad dojiš, stroga dijeta, ne smije se jesti pola namirnica, dat će mi strogi plan prehrane; uglavnom, rekla mi je da sad jedem sve jer poslije neću smjeti ništa🙈🙈🙈
Meni ove stvari jednostavno nisu logične, a rekla mi ih je stručna osoba, i što kad dođem u situaciju da mi da konkretni savjet, poslušat ju ili napraviti po svom instinktu?
Ja jutros izvadila KKS i dala urin. Pa čekam nalaz. Mislim da opet imam neku infekciju, nadam se da nisam u pravu. No sad me i dolje pecka i mokrim često, a nekad mislim da trebam mokriti, no ne mogu.
Polly ja kad propustim 20-ak stranica imam feeling kao da nisam bila tjedan dana u školi i nikad neću nadoknaditi to gradivo🤣🤣
Vrapčić kad će ti stići nalazi? Držim fige da budu što bolji! Baš smo sklone tim infekcijama sad, uh!
Ja jutros izvadila KKS i dala urin. Pa čekam nalaz. Mislim da opet imam neku infekciju, nadam se da nisam u pravu. No sad me i dolje pecka i mokrim često, a nekad mislim da trebam mokriti, no ne mogu.
O je Vrapcic nadam se da si pogresila i da nije opet infekcija ..drzim ti fige dasu nalazi dobri
Polly tako i ja gledam popis, na samom kraju i po terminu i po pregledu 🤣🤣🤣🤣
Zmya svaka ti cast, uspori malo tempo... navikni jos malo kad beba dodje nece bit akcije toliko 💕
Joooj vrapcic nikako da ti slikam nosiljku , sad cu cim rucak stavim 😱🤭😍
Amneris prvi put čujem da u trudnoći dolazi patronažna sestra. Ja s mislila da one dolaze kad se beba rodi. 🤷♀️ Jel obavezno ili?
Fenjer i ostale curke i ja sinoć gledala te čarapice i ništa to ne razumijem uopće. Vidim da su brojevi po dužini stopala, a nemam pojma koliko je tek rođenima bebama dužina ni otprilike... 😊 Pa čekam iskusne mamasite! 🙂 Btw, jel se na one hlacice sa stopalima treba staviti i čarapice ipak? Mislim kod nošenja iz rodilišta, obzirom na ljeto? Mislim joj obući te hlačice sa stopalima, bodi dugi rukav, kapicu i neku vesticu... Jel to ok? I dekica će biti spremna za svaki slučaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji